Marie Jo

Er du også gal etter Marie Jo-undertøy?

Marie Jo-undertøyet er produsert av belgiske Van De Velde. Et eksklusivt merke som fokuserer på passform, de lekreste materialer, myke blonder og moteriktige farger. Sjekk ut det store Marie Jo-utvalget og kjøp f.eks. BH, truser, bikini og gode tilbud på Netlingeri.no.

Marie Jo vil gi enhver kvinne følelsen av total velvære. Marie Jo er toppen av pop når det kommer til undertøy og undertøy, med den eksepsjonelle bærekomforten og de eksklusive materialene danner den rammen for et perfekt, forførende og elegant utseende, helt ned til kjernen.

Se alle våre: Marie Jo BH'er
Se alle våre: Marie Jo Truser

Marie Jo mener at alle kvinner er bemerkelsesverdige

Du vil ofte bruke mange ting én gang ; en omsorgsfull mor, lidenskapelig elsker, støttende venn, vellykkede forretningskvinner, ressurssterke gründere. Siden du kan kjøre mange forskjellige kvaliteter, synes Marie også du bør skjemme deg selv bort. Marie Jo følger verden og tilpasser seg kvinners behov og dine behov også. De er klar over mange faktorer og med det kan Marie Jo levere de beste produktene for akkurat det du trenger og ønsker.

Marie Jo undertøy er designet for å støtte skjønnheten din mens du er på farten og inspirere deg til å elske livet du lever. Du må glede deg selv daglig og si takk for de vakre formene du har fått. Marie Jo vil gjøre alt de kan for å sikre at hverdagen din er god og at du føler deg unik i deres vakre og elegante undertøy.

Historien bak det luksuriøse merket Marie Jo

Marie jo er en del av "Van De Velde", som fokuserer på å bygge sterkt og komplementære merker, som Marie Jo og PrimaDonna. Van De Velde er i stand til å tilby kvinner det aller beste når det gjelder passform, figur og mote i segmentet for luksusundertøy. Med de luksuriøse, fantastiske og personlige merkene Van De Velde har, vil de forbedre kvinners selvtillit -bilde gjennom moteundertøy.

"Shaping women's body and mind"

Siden begynnelsen av 1919 har Van De Velde har utviklet seg og vokst seg store og populære, og de gleder seg til å se hva fremtiden bringer av nye utfordringer, noe som selvsagt vil sette spor i undertøyet og dets historie.

Marie Jo i mange passform

Marie inneholder fantastiske materialer som gir deg best støtte og best hold. Marie Jo BH-er lages i flere passformer, slik at du kan få den riktige modellen for deg.

 • Full Cup
 • Balkong
 • Hjerte -shaped

Marie Jo trusemodeller:

 • String
 • Tai
 • Hipster
 • Hotpants
 • Midi

Hvordan finner jeg den perfekte Marie Jo-størrelsen?

Glir BH-en din rundt på deg når du beveger deg, eller kan du se kanten på BH-en din når du bruker en T-skjorte. Da har du ikke fått riktig BH-størrelse hjem. Bare 30 % av kvinnene bruker riktig størrelse i dag, og det må vi endre på.

Her får du en guide til hvordan din Marie Jo BH skal sitte

 1. Start med å løsne litt på stroppene
 2. Ta på deg BH-en og løft så bysten vekk fra bøylene. Se på bakdelen, som ideelt sett bør være horisontal hele veien rundt kroppen din. Ryggen er en viktig del av din nye BH, da den skal gi deg nødvendig støtte rundt hele, samt optimalt løft for bysten.
 3. Mange kvinner har ikke samme fylde i begge brystene. Derfor må du være klar over at begge brystene passer til cupstørrelsen. Med litt push up kan du redusere størrelsesforskjellen litt.
 4. Stroppene må kun bære 10 % av støtten, ellers er det omkretsen. Stroppene dine skal passe tett inntil skuldrene, men ikke slik at de løfter bysten eller får bakdelen til å bevege seg rundt. Det karakteristiske med stroppene er å lukke koppen vakkert til bysten.
 5. Materialet mellom de to skålene skal ligge tett inntil kroppen, slik at du ikke kan legge en finger under.
 6. Hvis du kan sette inn omkretsen i den siste hekle helt fra starten av, bør du vurdere en størrelse mindre i omkrets, og kanskje en kopp større.

Marie Jo er det perfekte merket for deg

Hvis du vil ha litt luksus i undertøysskuffen, kan Marie Jo være det rette merket for deg. Legg merke til de vakre detaljene som pryder både Marie Jo BH-er og truser. Marie Jo designer utrolig deilig undertøy med vakre farger og interessant design både med og uten blonder. Marie Jo lager også frekt, diskret eller oppmerksomhetssøkende undertøy. Det legges vekt på detaljene ned til minste detalj, selv stroppene på utvalgte BH-er har et fint design i form av broderi eller blonder.

Du kan også finne modeller med avtagbare eller justerbare stropper, som er helt perfekt til topper og festkjoler. Marie Jo er lillesøster til PrimaDonna. PrimaDonna er for de store størrelsene, hvor Marie Jo går fra A cup til F cup. Ønsker du de samme sterke og gode materialene som Marie Jo, kan du se på PrimaDonna Twist, som har større koppstørrelser og fortsatt har polstring i koppen.

Omkretsen er som sagt utrolig viktig for din Marie Jo BH-en vil passe perfekt på bysten din. Du kan finne omkrets fra 70-85. Alle gamle og nye modeller som Marie Jo presenterer vil være tilgjengelig i alle størrelser som normalt finnes i Marie Jos sortiment.

Hvilken kvalitet har Marie Jo?

Marie Jo ønsker å gi deg den beste opplevelsen med deres merke, derfor går kvalitet og pris hånd i hånd. Marie Jo synes du skal føle deg komfortabel i hverdagen eller på fest, derfor bruker de sterke og gode materialer som også er behagelige på huden. Behandler du Marie Jo-undertøyet ditt riktig, er Marie Jo-BH-en din. vil følge deg i mange sesonger og gi deg glede.

Marie Jo basic undertøy – Avero, Tom og Jane

Her hos Netlingeri finner du et stort utvalg av både Marie Jo basic så vel som Marie Jo moteartikler. Av de mer populære basisseriene har vi Marie Jo Tom, Marie Jo Avero og Marie Jo Jane . Disse finnes også i motekolleksjonen og i sesongens aktuelle farger, hvor vi ofte har fargene i hvit, sort og hudtoner.

Vi har som regel det meste på lager og kan sende din varer umiddelbart til deg, men i noen få tilfeller kan varene være midlertidig utsolgt fra vårt lager, og vi vil derfor kontakte deg for å spørre om du ønsker å vente de ca. 10 dagene det vil ta oss å få den bestilte størrelsen hjem til deg.

De siste nyhetene fra Marie Jo

Hvis du elsker det luksuriøse undertøysmerket Marie Jo, og ønsker å følge med på de nyeste trendene og designene som kommer, kanskje du vil unne deg selv med vårt nyhetsbrev. På den måten får du også beskjed om våre gode tilbud. Marie Jo overrasker oss hver gang de lager nye kolleksjoner. De klarer å finne de fineste detaljene, blondene og fargene som du, som oss, vil forelske deg i.

Hva er Marie Jos undertøy:

 • Det er elegant
 • Det er feminint
 • Det er luksuriøst
 • Det er design med sin egen karakter
 • Det er noe du fortjener

Vær klar – Marie Jo på tilbud

Hvis du elsker Marie Jo, må du alltid være klar på nettsiden. Fra tid til annen vil det være spennende og ville tilbud på Marie Jo undertøy. Tilbud på Marie skjer ikke ofte, men når de endelig gjør det, må du være rask med å klikke hjem størrelsen din før noen andre klikker den hjem. Du kan også være heldig at vi en gang i blant unner deg tilbud på Marie Jo Avero på en måte farge.

Marie Jo-bodies

Marie Jo har sin klassiske Tom Bodystocking, som er tilgjengelig med bøyle og en polstret skål, så den gir bysten din en vakker rundhet og et fint løft. Tom-serien gir deg myke materialer med et glatt utseende, slik at du kan bruke den under enhver skjorte eller kjole.

Se Tom-bodystockingen her i svart og hvitt.

Wash by Marie Jo undertøy

Marie Jo er et luksuriøst merke med fine detaljer som du bør vær oppmerksom på når du skal vaske undertøyet ditt. Vi anbefaler at du vasker undertøyet etter vaskeanvisningen. Det meste av undertøyet fra Marie Jo må vaskes for hånd, men trusen må selvfølgelig vaskes i maskin slik at alle bakterier forsvinner. Selv om du vasker for hånd, må du likevel være oppmerksom på temperaturen på vannet. Vasker du eller tørker undertøyet på for høy temperatur, kan strikken brekke eller løsne.

Marie Jo med gratis levering

Du får rask levering av ditt nye Marie Jo-undertøy, og kjøper du for over 1499 kr er frakten til og med gratis. Husk også at du alltid har 365 dagers returrett når du kjøper hos Netlingeri. Har du ett eller flere spørsmål hjelper vi deg selvsagt gjerne. Du kan kontakte oss på telefonnummer +45 41 40 75 00 alle hverdager fra 08.00 – 11.00. Du er også velkommen til å sende en e-post til info@netlingeri.no, så svarer vi så snart som mulig.