Bambus truser

Bambus truse for kvinner

På denne siden finner du et stort og lekkert utvalg av bambustruser til dame. Dykk ned i vårt brede utvalg av bambustruser fra blant annet JBS of Denmark, Urban Quest og Lady Avenue og kle deg komfortabelt inne i myke og luksuriøse tekstiler. Ettersom bambus er et naturmateriale er det sunt for kroppen og dermed også fantastisk som truse for kvinner.

En av de store styrkene til bambus er dens naturlige, pustende og svetteabsorberende effekt. Den myke bambusen er behagelig og deilig å ha på seg, og med alle de gode egenskapene stoffet har, er det et materiale som egner seg spesielt godt til trusen din.

Bambustruser for kvinner er antibakterielle. Det betyr ganske enkelt at bambustruser faktisk er i stand til å drepe de luktfremkallende bakteriene som naturlig finnes på huden din. Det betyr også for deg at du ikke trenger å bekymre deg for vond lukt når du bruker truser laget av bambus.

Myke og bærekraftige bambustruser

Noen kaller stoff laget av bambus kunstsilke. Blant annet fordi klær laget av bambus føles like deilig og deilig på huden som den mykeste silke. Og hvem vil vel ikke kle seg i et par myke og deilige truser? Truser laget av bambus har etter hvert blitt et veldig populært produkt blant mange kvinner. I tillegg til å være behagelige å ha på, har de også mange andre fordeler og egenskaper som er bra for kroppen men også for miljøet og naturen.

Stoff laget av bambus er supermykt. Den absorberer fuktighet og er i stand til å tilpasse seg kroppen – selv etter flere vask. Som ull kan bambus også selvregulere kroppstemperaturen. Derfor vil bambustruser både føles fine og koselige på en kald vinterdag, men også deilig og kjølig på en varm vårdag. I tillegg til å være temperaturregulerende er bambus også hypoallergen, antibakteriell og UV-bestandig, slik at den kan beskytte deg mot solens skadelige stråler.

Et miljøriktig trusevalg

Som bærekraft har miljø og økologi blitt en viktig faktor i hverdagen vår og et tema som de fleste av oss kan forholde oss til. Da har det vært et stort fokus blant mange organisasjoner, forbrukere og produksjonsbedrifter på å tenke i en grønnere retning.

Dette gjelder både maten vi spiser og de mange forskjellige hudpleieproduktene vi bruker i hverdagen. Men dette gjelder i stor grad også klærne og undertøyet vi bruker. Her er det spesielt produktene laget av bambus som har blitt populære, og det er slett ikke overraskende. Fordi bambusplanten blir sett på som en av de mest bærekraftige plantene som finnes.

Bambustruser – din garanti for kvalitet og bærekraft

Den grønne bambus er en raskt voksende plante som ikke krever gjødsel, syntetisk gjødsel, giftige sprayer, sprøytemidler eller vanning. Faktisk kan planten vokse opptil 30 centimeter per dag, noe som gjør den til en absolutt favoritt blant bærekraftige planter. På grunn av plantens bærekraftige egenskaper har bambusplanten begynt å bli et nesten like populært og godt materiale som bomullen vi har kjent for i vår klesproduksjon de siste årene.

Hvorfor velge truser laget av bambus?

Den myke bomullen er kjent for å være den ukronede kongen av undertøy. Men bambus har på grunn av sine gode egenskaper og bærekraft like stille begynt å krype opp i popularitet. Bambusstoff brukes derfor i svært forskjellige klær. Blant annet også i stadig flere truser. Bambus har en rekke gode egenskaper som er helt perfekte for dine truser. Blant annet fordi bambusstoff har et veldig høyt antall tråder og fibre, som gjør det ekstremt mykt og behagelig å ha på huden – og det er enda mykere enn bomull.

Bambus både føles og ser ut som silke. I tekstiler beholder bambus mange av sine gode egenskaper. Den er svært absorberende og kan absorbere opptil tre ganger sin egen vekt. Bambus egner seg derfor spesielt godt til truser. Stoff laget av bambus er også temperaturregulerende og tilpasser seg derfor din egen kroppstemperatur, enten det er varmt eller kaldt. Stoff laget av bambus har utmerket absorberingsevne og bidrar til å holde fuktighet borte fra huden din og i stedet fordampe. Som ull er også bambus temperaturregulerende. Den kan derfor holde deg god og varm om vinteren og kjølig om sommeren.

En rekke gode egenskaper ved bambustruser

Bambus har også de unike egenskapene som du kjenner fra blant annet naturlig ull. Ull er selvrensende, men også antibakterielt, og akkurat dette gjelder også truser av bambus. Stoff laget av bambus er også temperaturregulerende og tilpasser seg derfor din egen kroppstemperatur, enten det er varmt eller kaldt.

Truser skal være behagelige å ha på og må ikke være trange på feil steder. De skal føles komfortable på huden. Selv etter en hel dags bruk. Det gjør truser, som er laget av bambus. Stoffet er veldig elastisk. Selv etter mange vask. Det betyr blant annet at bambustruser ikke vil stramme over tid.

Når bambus lages til forskjellige tekstiler, beholdes mange av de gode egenskapene som planten er kjent for. Det er blant annet et svært absorberende materiale og nettopp denne egenskapen gjør bambus til et spesielt godt materiale for truser. Bambus er også et allergivennlig materiale, så har du allergi er bambustruser et utmerket valg for å unngå irritasjon og allergiske reaksjoner på kroppen. Husk alltid å velge en matchende BH til trusen din.

Kjøp bambustruser online her på Netlingeri

I vårt utvalg av bambustruser som du finner på denne siden kan du velge mellom mange forskjellige varianter, størrelser og design. Stoff laget av bambus har utmerket absorberingsevne og bidrar til å holde fuktighet borte fra huden din og i stedet fordampe. Som ull er også bambus temperaturregulerende. Den kan derfor holde deg god og varm om vinteren og kjølig om sommeren.

Materialer laget av bambus føles myke og deilige luksuriøse på kroppen. Når du har prøvd det, vil det være det foretrukne materialet når du kjøper truser i fremtiden. Her på Netlingeri.no kan du finne bambustruser fra blant annet det kjente merket JBS of Denmark, Lady Avenue og Urban Quest. Når du kjøper bambustruser og annet undertøy hos oss får du alltid rask levering, slik at du kan bruke dine nyinnkjøpte tekstiler om ikke lenge.