Hunkemöller

Handle alle dine Hunkemöller-favoritter på Netlingeri.no

Elsker du også Hunkemöller? På denne siden har vi samlet et bredt utvalg av Hunkemöller undertøy, BH, natttøy, truser, g-strings etc., slik at du enkelt kan finne de siste nyhetene samt undertøyet som passer deg og dine kropp. Målet med det europeiske merket Hunkemöller er å skape høykvalitets undertøy og undertøy til budsjettvennlige priser, slik at alle har mulighet til å delta. For Hunkemöller er det viktigste å lage produkter der alle kvinner føler seg komfortable og veltilpas, der de kan gå god for at produksjonen bak skjedde under bærekraftige og trygge forhold.

Europeisk undertøy og dameundertøy fra Hunkemöller

Hunkemöller som spesialiserer seg på undertøy og undertøy topper listen over de mest spesialiserte produsentene i Europa. De har utviklet sitt eget designteam, som hver dag jobber med å lage produkter til de kommende kolleksjonene, hvor pris og kvalitet går hånd i hånd. Produktene testes og testes før de selges i butikkene for å sikre at kvaliteten og passformen garantert ved kjøpstidspunktet er i orden. Målet for Hunkemöller er å skape en luksuriøs premiumfølelse, hvor utgangspunktet alltid er at hver eneste kolleksjon skal være en hyllest til deg og din kropp, fordi vi alle fortjener det beste.

Det europeiske merket jobber hele tiden med å skape en mer bærekraftig og grønn produksjon, selv om de allerede er godt i gang. Hunkemöller står bak hele produksjonen av deres luksuriøse og feminine produkter. De er med fra starten, når prosessen starter, til de ferdige resultatene leveres til hver enkelt butikk. Dermed sørger de for at de fastsatte kravene oppfylles og at hvert eneste trinn følges til punkt og prikke. Dette er med på å skape fortrolighet mellom merkevaren og kundene. For Hunkemöller er dette et spesielt viktig kriterium, etterfulgt av målet om at alle ansatte skal behandles med respekt på likt nivå. Dette betyr at arbeidsmiljøet er sunt og trygt, der Hunkemöller har satt sammen en rekke retningslinjer på egenhånd, som er: beskyttelse mot diskriminering og barnearbeid, rettferdig lønn og arbeidstid, trygt arbeidsmiljø og etisk forretningsatferd.

Hunkemöller er full av muligheter

Hunkemöller har gjort det slik at du fritt kan mikse og matche favorittproduktene dine fra de forskjellige kolleksjonene, slik at du ikke føler deg tvunget til å kjøpe et helt sett hver gang. Dette betyr at du kan velge din favoritt-BH og deretter kombinere den med favoritttrusen din. Dette gir deg et vell av alternativer. Du kan derfor lage ditt eget vakre og eksklusive undertøyssett basert på hvilke farger, modeller og design du likte best. Hunkemöller tilbyr noe for enhver smak, og det er opp til deg om du går for en sexigere og forførende look, eller det motsatte, en mer avslappende og behagelig look, eller noe helt annet. Du kan også med fordel blande flere uttrykk og finne det som passer deg og din stil.

Hold deg oppdatert med siste nytt fra Hunkemöller

Du kan følge Netlingeri.no på enten Instagram eller Facebook, hvor du hele tiden vil bli oppdatert på hva som skjer i moteverdenen. Med det vil du også alltid vite når vi mottar varer fra de nyeste kolleksjonene. Du kan også velge å melde deg på vårt nyhetsbrev og bli den første som får beskjed ved f.eks. salg, tilbud og nyheter fra Hunkemöller.

Utforsk her og finn dine Hunkemöller-favoritter

Hunkemöller er verdt en nærmere titt hvis du er ute etter vakkert og bærekraftig undertøy. Vi har her samlet et bredt utvalg av ulike design, farger og modeller, noe som gjør at det skal være noe for enhver smak. Vi har også gjort det relativt enkelt og oversiktlig for deg å finne det du leter etter, da vi har samlet et hav av de ulike kolleksjonene på ett sted – nemlig her på siden.

Hos Netlingeri.no har vi ofte det meste på lager og kan sende varene dine til deg umiddelbart. I noen få tilfeller kan varene være midlertidig utsolgt, og i en slik situasjon vil vi kontakte deg så snart som mulig for å se om du kan vente de ca. 10 dager tar det for oss å bestille riktig størrelse for deg. Hos oss er frakten alltid billig og gratis ved kjøp over 1499 NOK.

Vi har åpent alle hverdager. Så hvis du har ett eller flere spørsmål om størrelse eller annet, kan du kontakte oss på +45 41 40 75 00 alle hverdager mellom 8:00 og 11:00. Du er også mer enn velkommen til å sende oss en e-post på info@netlingeri.no, hvor vi vil komme tilbake til deg med svar så snart som mulig.