Tanga truser

Handle Tanga truser fra kjente merker

Tanga-truser gir et utfordrende og sensuelt uttrykk, da den dekker mindre av ballen sammenlignet med for eksempel tai-truser. I tillegg skjærer tanga-trusen lavere på hoften og har et lavere midjesnitt sammenlignet med mange andre dametruser. Foran ligner tanga-truser en g-string-truse.

Er du på jakt etter ett eller flere par tanga-truser har vi her på Netlingeri.no samlet et stort utvalg av de populære trusemodellene på ett sted – nemlig på denne siden. Dykk inn i vårt utvalg og finn dine favoritter fra den populære kategorien.

Thongtruser er for deg som ønsker en utfordrende look

Thongtruse bør være en del av enhver kvinnes garderobe, da de er den perfekte trusemodellen hvis du er i tvil om du er mer for stringtrosa eller den klassiske tai-trusen. Du kan enkelt kombinere en thong med hvilken som helst BH, noe som gjør den til den ultimate trusen når du vil mikse og matche topper og underdel. I tillegg får en slik truse deg også til å se deilig og forførende ut, da den viser litt bar hud, siden den ikke dekker hele rumpa.

Hos Netlingeri finner du et bredt utvalg av tanga-truser fra mange forskjellige merker, i ulike materialer og prisnivåer, som matcher vårt utvalg av BH-er og ulike kvinners preferanser. Du finner modeller med og uten blonder, forførende og enkle og i mange forskjellige farger og design. Stringetrusen dekker litt av rumpa, slik at du fortsatt kan se noe av baksiden. I tillegg har denne trusemodellen et høyt bensnitt, som gjør at bena dine ser optisk lengre ut.

Finn størrelsen på tanga-trusen din

Når du kjøper tanga-trusen, er et spesielt viktig element at den valgte modellen passer perfekt til deg. For oss kvinner er det ikke noe verre enn om trusen gnager i sømmene eller kryper opp når vi er i bevegelse. Vær derfor oppmerksom på at trusen din alltid må sitte tett inntil kroppen, uansett om det er den feminine tanga-trusen eller en annen trusemodell

Når du skal unne deg et par deilige tanga-truser, må du først og fremst finne ut hvilken passform og modell som passer best for deg og din kropp. Med et par tanga-truser er du garantert at de sitter vakkert og behagelig hele dagen, uansett kroppsstørrelse. Hvis du sitter fast med noen spesielle kriterier, som at tanga-trusen må være laget av et bestemt materiale eller noe annet, så har vi med vårt brede og spesialutvalgte sortiment forsøkt å lage en serie i ulike former, farger og materialer fra ulike kjente merkevarer, hvor det helt sikkert vil være noe som faller i smak. Men husk at passform og størrelse er de viktigste elementene for at du til syvende og sist skal bli fornøyd med ditt ferdige utseende på utsiden.

Kjøp tanga-truser her på Netlingeri.no

Hvis du trenger å unne deg selv eller en du er glad i et par tanga-truser, har du kommet til rett sted. På denne siden har vi samlet et bredt utvalg av våre spesialutvalgte favoritter i flere former og farger, noe som betyr at du gjerne vil finne akkurat det paret truser du leter etter. Du kan velge mellom mange forskjellige design, farger og størrelser. Utvalget er så bredt at det lett kan virke overveldende.

Ta en nærmere titt på denne siden, hvor vi har forsøkt å gjøre det så enkelt og oversiktlig som mulig for deg ved å nøye velge ut et utvalg moderne og tidløse tanga-truser. Vi tilstreber at utvalget vårt er rettet mot deg, slik at du om ikke annet får et innblikk i fordelene med de forskjellige tanga-trusene. Vi har åpent 24 timer i døgnet, så du har mulighet til å bestille ditt undertøy når det passer deg. Skulle du ha spørsmål om størrelse eller annet, er du velkommen til å kontakte oss enten på telefon eller mail, hvor vi vil svare på din henvendelse så raskt som mulig i løpet av hverdagene.