PrimaDonna Badetøy

PrimaDonna badetøy for enhver smak

PrimaDonna er kjent for sitt vakre badetøy som er spesielt laget for kvinner med stor byste. Helt siden 1865 har det eksklusive merket produsert undertøy, inkludert vakkert badetøy, badedrakter og bikini med en uovertruffen passform og et elegant og eksklusivt design.

På denne siden finner du et bredt utvalg av vakkert badetøy fra det anerkjente merket, alle modeller med samme unike og gode passform som resten av de mange eksklusive produktene fra det populære merket. Badetøyet fra PrimaDonna er alt produsert i deilige kvaliteter som går uutholdelig godt sammen med resten av merkets image og verdier, for å skape unikt undertøy rettet mot kvinner med store bryster.

Har du funnet din rette match til stranden?

Det er ikke en naturlig ting for alle kvinner å hoppe inn i nye og smarte badetøy hver sommer. Og så snart den etterlengtede sommeren melder sin ankomst, er det ikke alle som umiddelbart hopper i badedrakten, den lille bikinien eller den smarte tankinien. For noen kvinner kan det til og med være grenseoverskridende å måtte vise frem kroppen i de minimale klærne.

For kvinner med store bryster kan det til og med føles overveldende å finne riktig badetøy. Fordi en stor byste krever perfekt fokus på passform og støtte. Ikke alle merker har størrelser så store som noen ganger kreves. Her kan det for noen kvinner naturlig kr føles vanskelig og uhåndterlig. Det er imidlertid absolutt ingen grunn til å føle det slik. For med PrimaDonnas mange ulike modeller av smarte og moteriktige badetøy finner du helt sikkert også det badetøyet som passer deg perfekt.

Blant det flotte badetøyet fra PrimaDonna finner du blant annet flotte badedrakter, tankinis, diverse bikinitruser med både høy og lav midje, og bikinioverdeler med og uten innlegg. Badetøyet er produsert i deilige materialer og alt i vakre, moteriktige farger som er skapt med en komfort som spesielt passer kvinner med store bryster.

Vil du beholde den vakre fargen til ditt PrimaDonna-badetøy?

Det er viktig å huske å behandle badetøyet ditt riktig. Riktig behandling gjør at den kan holde seg vakker lenge. Hvis du har kjøpt et sett med det vakre badetøyet fra PrimaDonna, er du sikkert også interessert i å holde det vakkert veldig lenge. I tillegg til å behandle det godt når du bruker badetøyet, slik du å vaske det har også stor innvirkning på hvordan badetøyet holder seg.

Når du vasker badetøyet må du vaske det på en skånsom måte slik at det beholder form og farge. Dette kan du gjøre ved å vaske det på lav temperatur i vaskemaskinen din, eller du kan vaske badetøyet for hånd. Hvis det er bøyle i badetøyet, er det som regel den beste ideen å vaske det for hånd. Bruk vaskemiddel som er skånsomt og løs det alltid opp i det varme vannet før du legger badetøyet i.

Klor og saltvann er tøffe odds for huden din, og dette gjelder også for badetøyet ditt. Etter en svømmetur i klor eller saltvann er det derfor en veldig god idé å skylle badetøyet fri for klor og salt. Hvis ikke går det utover både fargen og elastisiteten i stoffet, og badetøyet blir derfor fort kjedelig og uinteressant å se på.

Leter du etter pent badetøy som tar hensyn til din passform og er også designet spesielt for kvinner med store bryster. Da er de mange forskjellige modellene fra PrimaDonna verdt å se etter. Kjøp badetøyet ditt fra PrimaDonna hos oss og kjenn hvordan hvert design tar unikt hensyn til deg og dine behov.