CCDK

CCDK natttøy og loungetøy for kvinner

CCDK er dansk-designet natttøy og loungetøy, hvor femininitet, eleganse og komfort alltid er i fokus. Alle CCDKs produkter er skapt med respekt for miljøet, da det danske merket mener at kvinner skal kunne bruke bærekraftig nattøy uten å måtte gå på akkord med mykhet og stil.

CCDK er et dansk merke for kvinner, som også er designet av kvinner. Kolleksjonene består av behagelig natttøy og loungewear, hvor komfort og design går hånd i hånd. De danskdesignede produktene er laget av bærekraftige materialer som du vil elske å bruke. Det danske merket har lykkes i å skape behagelig natttøy og loungetøy for kvinner med feminine trykk, passform og farger. Hos Netlingeri har vi samlet hele vårt store utvalg fra CCDK Copenhagen på denne siden. Dykk ned i vårt utvalg og finn dine personlige favoritter fra det danske undertøysmerket.

CCDK Copenhagen er natttøy og loungetøy for kvinner som alltid vil føle seg komfortable, vakre og avslappede. CCDKs mål er å hjelpe og styrke kvinner ved å tilby komfortable hjemmeklær for kvinner, som bidrar til å skape selvtillit og øke selvtilliten.

CCDK Copenhagen – et bærekraftig valg som gir følelsen av selvtillit

CCDK er design med et klart og tydelig design-DNA, hvor bærekraft alltid er i fokus. Alle deres produkter er produsert i sertifiserte og kontrollerte trekilder og produsert med betydelig lavere fossilt energiforbruk og vann enn for eksempel generisk viskose. Hos CCDK er det å rense hager og gater for plast en hjertesak. Nettopp derfor har de en rekke sertifiseringer som sikrer at både materialer og produksjonsmetoder er forankret i et ansvar for miljøet.

CCDK forsøker også å bruke materialer med FSC®-sertifikat for markedsføring av produkter og for hangtags. Så uansett om du kjøper en CCDK nattkjole, pyjamas eller annet natttøy, er du garantert bærekraftige tekstiler, hvor du hjelper naturen på vei. Ved å kjøpe CCDKs bærekraftige produkter støtter du også Women for Women International, som er en veldedig organisasjon som hjelper kvinnelige overlevende fra krig med å gjenoppbygge livene sine.

Velkjente klassikere sesong etter sesong

Fra sesong til sesong finner du de samme vakre formene og designene, noe som gjør det enkelt for deg å velge ditt favorittnatttøy i sesongens nye farger og print. For å sikre at du føler deg vakker og avslappet på samme tid, er alle stiler laget i myke og behagelige materialer. Du vil alltid finne den perfekte kombinasjonen av diskré eleganse og flotte utskrifter som skaper visuell harmoni i ethvert CCDK-design. CCDK fokuserer alltid på sesongens nyeste farger, trender og tendenser. For hvorfor skal klærne du har på deg hjemme og det du sover i være mindre tiltalende enn det du har på deg når du går ut?

Kjøp CCDK Copenhagen online hos Netlingeri

CCDK er verdt en nærmere titt hvis du trenger nytt, vakkert og bærekraftig nattøy og loungewear. På denne siden har vi gjort det relativt enkelt for deg å finne både de nyeste og klassiske designene fra CCDK Copenhagen, da vi har samlet hele det store utvalget på ett sted.

Du kan bestille ditt nye undertøy hos oss 24 timer i døgnet, noe som gjør det enkelt for deg å handle hos oss. Du kan handle i fred og ro, akkurat når det passer deg, og vi er klare til å få bestillingen din sendt så raskt som mulig. Skulle du ha spørsmål om størrelse eller annet er du velkommen til å kontakte vår kundeservice på telefon eller mail, hvor vi står klare til å hjelpe deg og svare på din henvendelse så raskt som mulig.