Badetøy

Det nyeste badetøyet for deg

Så kom det smarte badetøyet! Årets kolleksjon byr på mange smarte modeller og farger, både når det kommer til bikini, badedrakter og badetøy. Vi streber etter å tilby badetøy til de unge, men absolutt også badetøy for de som liker litt kant på trusa og en topp med god støtte. Det er alltid spennende å se hva neste sesong vil overraske deg med. Det kan være helt nye modeller du ikke har sett før, eller kanskje er det sesongfargene som kommer og overrasker deg. Det er umulig å vite, men en ting du kan være sikker på er at de nye varene og nye designene alltid er å finne her på Netlingeri.no-nettbutikken.

Følg nettsiden og vær klar på den nye sesongbaserte produkter, så du kan helt sikkert få akkurat det du vil ha, i de riktige fargene eller modellene. Ikke vent med å knipse favorittbikinisettet ditt hjem, for badetøyet selges raskt. Det ville være synd om du venter en dag og så er størrelsen borte. Du finner badetøy i alle kroppstyper, som kan være både med klassisk design eller farger, men også med utfordrende detaljer og i friske farger. Alle bikinioverdeler, bikinibukser og badedrakter har sine egne vakre design. Velg badetøy fra Marie Jo , Calvin Klein, Wiki, PrimaDonna og Triumph. Det vil definitivt være noe for deg og silhuettene dine.

Hva består badetøykolleksjonen av

Hvert år kommer det nye badetøykolleksjoner, og badetøyet begynner allerede å komme inn på lageret i begynnelsen av våren, så vær klar. Badetøykolleksjonen gir deg valg mellom bikinioverdeler, bikiniunderdeler og badedrakter. Hvis du forelsker deg i en topp, men ikke liker underdelen eller omvendt, ikke tenk mer på det. I utvalget av badetøy kan du velge delene separat. Du kan derfor mikse og matche mellom de fargene og modellene du ønsker. Lag ditt eget bikinisett for sommeren. Så snart du har din favorittbikini, blir sommeren og turen til stranden enda bedre.

Graviditetsbadetøy

Trenger du badetøy til sommerferien eller svømmebassenget, men er gravid. Dette er ikke noe problem, da du her kan få en guide til hvilke modeller du bør bruke. Det viktigste er at du får en bikini eller badedrakt hjem som du føler deg komfortabel i. kroppen forandrer seg når du er gravid, brystene blir større osv. Det må selvfølgelig være små hindringer når du er i ferd med å skape et vakkert nytt liv. Men vi hjelper deg med disse hindringene. Bikinitruser for første trimester: Bikinitruser med høyt liv, som vil støtte deg ekstra godt.

Bikini-truse for den litt større magen: Her kan du bruke en bikinitruse som er lav. Bikinitrusen vil sitte rett under magen. Uansett hvilket stadium du er i svangerskapet, vil den nedskårne trusen være veldig bra. Du kan finne noen truser hvor du kan knyte dem ut i sidene, på den måten bestemmer du hvor stramt du vil ha den. bikinitrusen må være på siden. Med en bikinitopp må du være klar over at brystet vil vokse og forandre seg under graviditeten. Bysten din vil bli tyngre og derfor må du være klar over at bikinien din har god støtte for bysten og skuldrene. En badedrakt eller tankini er også en god løsning for deg som vil dekke til magen, mot strekkmerker eller ikke vil utsette magen for solens stråler.

Gjør deg klar for sommerferien med det perfekte badetøyet

Er du klar for sommeren som kommer. Enten du skal være hjemme eller i utlandet må du selvfølgelig ha med deg badedrakten eller bikinien. Heldigvis finnes det et stort utvalg av bikinimodeller og farger, så du kan finne akkurat det du ønsker deg til sommeren som kommer. Vis frem selvtilliten din med en fargerik bikini og gi brystet den støtten den trenger. Du kan velge alt mellom bikinioverdeler som er utformet som en bandeau, grime, push up eller stroppeløs bikini, hvor det for de fleste modellene vanligvis vil være 2 par trusemodeller du kan velge mellom.

Finn ut av det. hvilken bikinioverdel og bikini-truser som passer deg best.

Badedrakter for svømming

Du kan finne badedrakter med forskjellige design, kopper og bruksmuligheter. Det blir også badedrakter med vakre utskjæringer og med perfekt hold. Badedresser skal passe perfekt og samtidig være elegante og feminine. Gå for den sporty modellen hvis du må bruke badedrakten til svømming, eller finn en lett badedrakt med fine detaljer hvis det er til strandturer. Se utvalget av badedrakter.

Når du kjøper badetøy – Vær oppmerksom på størrelsen

Selv om du er sikker på størrelsen din, husk at noen merker kan være strammere eller for store i modellen. Når du prøver din nytt badetøy må det sitte tett inntil kroppen, da badetøy alltid blir litt større når det blir vått. Kjøper du bikinitoppen din for stor, åpner koppen seg i vannet og lukker dermed ikke bysten inne. Bruker du truser som er for store vil de henge rundt ryggen, og du vil kjenne at de hele tiden faller ned.

Hvilken bikini passer deg best

Med et godt utvalg av ulike merker vil det være noe for alle kvinnelige former. Har du den pæreformede, epleformede eller timeglassformen eller noe helt annet, vil vi gi deg noen råd slik at du får den riktige modellen for deg.

 • Pære- formet kroppsform: Hvis du har smale skuldre og midje i forhold til hoftene, er den stroppeløse modellen bra for deg. Den stroppeløse bikinien kalles også en bandeau. Et bandeau får skuldrene dine til å se litt bredere ut. Du kan finne bikinitruser som har et høyt bensnitt, dette får hoftene til å virke mindre og bena dine til å se lengre ut
 • Den epleformede kroppsformen: Du har tynne ben og smale hofter, men overkroppen er kortere og fyldigere. Da må du bruke en bikinitruse som er lavt midjet, som skaper en illusjon av en lengre overkropp. En badedrakt eller tankini kan skjule magen, men også synliggjøre midjen.
 • Timeglassformen: har du smal midje, men brede hofter og skuldre, må du fremheve midjen og skuldrene. Gå på jakt etter bikinitoppen med halterhals. Hvis du har en større byste som trenger mer støtte, er bikinitoppen med bøyle og vanlige stropper også en god idé.
 • Atletisk kroppsbygning: kroppen er slank med subtile kurver. Du kan se etter badetøy som har detaljer av frynser eller trykk som får kroppen til å se fyldigere ut. Du kan også se på den polstrede trekantbikinien. Finn en bikiniunderdel som du kan justere på sidene selv.
 • Den omvendte trekantede kroppsformen: Hvis skuldrene dine er bredere enn hoftene, må du derfor flytte fokus til kroppsformen. Bruk lyse eller lyse topper, der bunnen skal være med detaljer eller friske farger.

Slik vasker du badetøyet ditt – Slik får du badetøyet til å vare lenger.

Ta godt vare på badetøyet ditt så det varer lenger. Badetøyet ditt utsettes for mye, sol, klor og solkrem over en sommer. Men hvis du tar vare på badetøyet ditt, vil det også være klart for neste sesong og enda mer.

Følg trinnene og nyt badetøyet i flere sesonger.

 • Du må alltid vaske badetøyet etter bruk i klor- eller saltvann. Dette sikrer at fargene og kvaliteten bevares best mulig.
 • Sola er sterk og vil alltid bleke fargen på badetøyet, bruker du for eksempel bare trusene, så kast ut toppen inni sola. Derved reduserer du fargeforskjellen mellom truse og overdel.
 • Når du bruker solkrem og sololje, unngå at det kommer i kontakt med badetøyet ditt. Dessverre kan dette føre til at badetøyet ditt blir skjellende og misfarget.
 • Når det er på tide å vaske badetøyet, kan du bruke vaskemiddel og mildt vaskepulver. Du trenger ikke så mye, så bare bruk litt. Husk at du aldri skal vaske badetøyet med vaskepulver som inneholder blekemiddel. Dermed oppnår du at fargen holder så godt som mulig.
 • Farget badetøy: Vask det fargede badetøyet ditt med vaskemiddel for finvask eller vaskemiddel for farget tøy
 • Hvitt badetøy: For å bevare den hvite fargen best mulig, bruk et mildt vaskemiddel.
 • Du bør aldri kaste badetøyet i tørketrommelen, varmen ødelegger rett og slett fibrene i badetøyet.
 • fargeektheten til neonfarger er generelt lavere enn på andre farger, derfor vil fargen falme raskere under bruk.
 • Sølv- og gullfarger slites av ved bruk og vask.
 • Det er ingen garanti for perler, perler, paljetter, steiner og andre påførte effekter.