Marie Jo Jane

Eksklusivt undertøy fra Marie Jo Jane-serien

Hvis du er typen kvinne som ønsker kvalitet fra innsiden og ut, så er vårt Marie Jo Jane-utvalg absolutt noe for deg. Vi fører et stort utvalg Marie Jo BH'er og Marie Jo truse. Handle for eksempel eksklusivt undertøy fra den kjente Marie Jo-serien: Avero og Tom.

Marie Jo er spesielt kjent for sin høye tekniske kvalitet, som gir en perfekt passform og som skaper den beste passformen. Det er derfor ikke uten grunn at Marie Jo Jane er det foretrukne valget for mange kvinner når det kommer til nytt undertøy.

Finn dine personlige Jane-favoritter fra Marie Jo på denne siden og kjenn følelsen av velvære når du har på deg undertøy fra det belgiske undertøysmerket. Her på Netlingeri.no har vi alltid et stort utvalg av deilig Marie Jo Jane undertøy i mange flotte farger og design til attraktive priser.

Marie Jo Jane for den mote- og kvalitetsbevisste kvinnen

Marie Jo Jane er for den kvalitetsbevisste kvinnen som ikke går på akkord. Marie Jo Jane er spesielt kjent for vakkert undertøy av høy teknisk kvalitet, som gir en perfekt passform og som samtidig har lang holdbarhet.

Det belgiske undertøysmerket har alltid vært i forkant av undertøysutviklingen og har skapt mye av det vi tar for gitt innen undertøy som matchende BH og truse, stroppjustering på baksiden i stedet for foran og kolleksjoner med nye og lette materialer. Marie Jo er produsert av belgiske Van de Velde, som startet som korsettmaker i 1919. I 1981 ble Marie Jo lansert som et uavhengig merke, hvor deres fokus var å forene perfekt passform og estetikk.

Designklassikeren Jane fra Marie Jo

Marie Jo Jane er en ekte designklassiker for mange kvinner rundt om i verden. Jane er for deg som elsker luksus og de nyeste modellene, samtidig som det er de klassiske fargene som hele tiden får en ny vri, slik at du kan beholde den modellen du elsker og som passer perfekt til bysten din. Samtidig er det alltid fasjonable nyheter fra Marie Jo Jane i de forskjellige årstidenes farger og de siste nye designene.

Marie Jo produserer ulike modeller til Jane-kolleksjonen innen BH-er og selvfølgelig tilsvarende truser i mange modeller som String, Tai, hipster, midi og maxi.

Unn deg deilig undertøy fra Marie Jo Jane

Marie Jo Jane er vakkert, funksjonelt og feminint undertøy. Den populære serien fra det belgiske merket er rettet mot den moderne kvinnen som setter pris på vakkert undertøy, hvor passform og materialer er i absolutt toppklasse.

Med undertøy fra vår Marie Jo Jane-kategori kan du skjemme deg bort med deilige materialer, myke blonder og alle de moteriktige fargene. Blant de mange designene av BH-er og truser fra Marie Jo Jane, har mange kvinner rundt om i verden funnet sine personlige favoritter. Designet er vanskelig å motstå og kolleksjonen er både forførende, sexy og gir enhver kvinne følelsen av velvære.

Med undertøy fra Marie Jo Jane-serien er det alltid mulig å finne en komfortabel BH med matchende truse, som kan brukes både under festkjolen og under arbeidsklærne. Undertøyet er laget av de beste materialene og har en passform som gir både støtte og akkurat passe løft for bysten din.

Marie Jo Jane – vakkert og feminint undertøy

Marie Jo er undertøy for den kvalitetsbevisste kvinnen som ønsker seg vakkert og funksjonelt undertøy som kan brukes til enhver anledning. Med undertøy fra Marie Jo er du alltid sikret perfekt passform og undertøy med lang levetid.

En populær favoritt fra Marie Jo er den vakre Jane-serien. Marie Jo Jane er feminint undertøy som har vakre blonder og vakre detaljer på både BH og truser. BH-en fås både med og uten polstring i skålene, og kan brukes som en vanlig BH eller gjøres om til halter neck. I tillegg finnes den også som stroppeløs BH, som vil passe godt under en topp eller en kjole med bare skuldre. Alle modellene er brukbare og finnes i flere attraktive fargenyanser. Du kan også alltid finne et par matchende truser i flere flotte modeller fra Marie Jo Jane.

Med Marie Jo Jane undertøy vil du aldri gå galt i byen. Det er kontroll over alt fra stropper, søm og materialvalg til lukkeanordninger. Du får derfor undertøy som er designet perfekt for deg og din figur.

Handle eksklusivt Marie Jo Jane undertøy og dameundertøy

Hvis du er på utkikk etter Marie Jo Jane undertøy, har du havnet på riktig side. Her på nettbutikken finner du et stort utvalg av de kjente stilene fra det belgiske undertøysmerket. Vi oppdaterer kontinuerlig med de siste nye stilene, slik at du alltid kan finne moteriktig undertøy og undertøy fra Marie Jo Jane her.

Undertøy og undertøy fra det populære merket er noe du vil elske å bruke dag etter dag. Oppdag de mange smarte og moteriktige stilene fra Marie Jo, som du finner her på Netlingeri.no. Vi sender bestillingen din innen få virkedager slik at du kan bruke ditt nykjøpte Jane-undertøy fra Marie Jo så fort som mulig.