Badedrakter

Følg sesongens badetøy

Vi har flotte og klassiske badedrakter fra flere av våre kjente merker - f.eks Triumph, Femilet, PrimaDonna, Wiki og Marie Jo . En gang i tiden var badedrakter kjedelig og passet den litt eldre generasjonen – Men det er det heldigvis ikke lenger! I dag finnes det et mangfold av vakre og feminine badedrakter som skriker eleganse.

Hvor gode er badedraktene. Badedrakter er klare for svømmebanene, men kan også være for deg som ikke liker å bruke bikini. Badedrakter vil fortsette å være hotte fordi det er stadige endringer og nye design som kommer til markedet.

Du vil kunne velge fra klassiske til luksuriøse eller utfordrende fargerike design til de med formende effekt. Enten du er inne på det ene eller det andre, vil det garantert være noe for deg og dine behov.

Når du finner den helt perfekte badedrakten vil du bli tryggere og utstråle at du føler deg perfekt og da trenger ikke bekymre deg for noe.

Gjør badedrakten din til et komplett og friskt utseende

Det er mange badedrakter som har de fineste og vakreste designene, som du ikke bare trenger å bruke på stranden. Sving rundt et skjørt og ta på deg solbrillene og du er klar til å se bra ut når du forlater bassenget eller stranden.

Nye sesongvarer hvert år

Hvis du ikke klarte å få deg en badedrakt i år, ikke bekymre deg. Snart kommer det nye og friske design, i nye modeller eller farger. Du vil få muligheten til å få siste nytt. Så husk å holde øye med hjemmesiden og vær klar til å klikke hjem din nye favorittbadedrakt.

Vi gleder oss til å vise deg neste sesong med badetøy, for det er alltid noe som overrasker. Det kan være badedrakter med åpen rygg, korsrygg eller noe helt annet som vi ikke har sett før.

Bikini-truser i gode merker

Når du har et stort utvalg av bikini-truser, må det selvfølgelig også være forskjellige merker å velge mellom. Med merkene kan de gjøre at det er et så stort utvalg av mange design og fasonger.

Når det ikke er sommersesongen vil utvalget av badedrakter være mindre, men det vil alltid være grunnleggende badedrakter på lager for deg. Sesongen for badetøy starter faktisk allerede til våren, så husk å følge med. Her ser du merker som tilbyr deg et utvalg bikinitruser:

 • Femilet
 • Freya
 • Missya
 • PrimaDonna
 • Sloggi
 • Triumph
du kan beholde favorittbadetøyet ditt lenger enn bare én sommersesong.

Badedrakter med mønstre og detaljer

Badedrakter er alltid en god idé, de kan ta fokuset bort fra kroppsformene dine eller omvendt gjøre dem enda mer slående. Striper på badedrakten kan ha stor effekt på kroppen.

Hvis du vil skjule magen litt eller bredden på kroppen, kan du finne en badedrakt med vertikale striper som får kroppen til å se ut lengre.

Det kan også være at du vil at magen skal vise mindre, da vil modellen "Argentina badedrakt" fra merket Missya være til stor hjelp. Argentina-badedrakten finner du alltid i svart, men hver sesong kommer den i mange flotte farger.

Badedresser for gravide som trenger god støtte, "Argentina-modellen" vil også være fantastisk, for er støtte i stoffet.

Mange nye design til badedraktene

Vi blir overrasket hvert år med nye flotte design fra de fantastiske merkene. Du vil alltid kunne finne basismodeller, men hvert år kommer de også i vakre nye motefarger.

Du vil også bli overrasket med helt nye modeller som kan være mer utfordrende, for eksempel badedrakter med åpen bak eller med kutt foran. Så hvis du elsker å prøve noe nytt og gjøre hverdagen din litt mer spennende, så kan du glede deg til neste sommersesong.

Badedresser med god støtte

Det finnes selvfølgelig badedrakter med god støtte, både for kroppen, men også for bysten. Det vil være badedrakter som har cupstørrelser satt inn slik at du fortsatt kan få løft og støtte til bysten. Selvfølgelig må det finnes badedrakter for deg som har større bryster, men også bare for deg som føler deg mest komfortabel med støtte fra en bøyle.

Badedresser med støtte til bysten vil som regel ha cupstørrelser, så du bare få et løft men også støtte fra omkretsen av badedrakten.

Når du velger badedrakt med cup vil det være cupstørrelser du velger badedrakten i, og resten av badedrakten tilpasses til den koppstørrelsen. Det vil være koppstørrelser fra B til E og omkrets fra 75 til 100.

Badedressen din er laget av gode materialer

Merkene legger vekt på kvalitetene som badetøyet ditt er laget av, slik at det er behagelig, mottakelig for klor og at det beholder fargen og passer bedre i solen og i vask.

Gode materialer som er behandlet og vasket riktig holder lenger. Du kan finne:

 • Nylon/polyamid: Som gjør badetøyet ditt behagelig å ha på seg, og har fordelen av å være et sterkt materiale som ikke gir etter.
 • Polyester: Er et lett materiale i badetøyet ditt, som gjør at det tørker raskere og samtidig er svettetransporterende.
 • Elastan: Er materialet som gir badedrakten din den gode passformen. Elastan gjør at den nye badedrakten din er elastisk og lukker seg godt etter kroppens fasong.

Det vil alltid stå hvilke materialer badedrakten din er laget av, samt passende vask instruksjoner til hva badetøyet ditt tåler å bli vasket i. Tar du vare på det nye badetøyet ditt vil du også ha glede av det i lengre tid. Når sommeren kommer og vi er klare for å få litt farge, vil badetøyet vårt bli utsatt for sol, klor og solkrem, noe som kan være hardt for badetøyet ditt og materialene.

Badetøyet ditt blir selvfølgelig brukt. ut med tiden. Vær spesielt oppmerksom på bikinitrusen eller bunnen av badedrakten, som kan bli gjennomsiktig over tid.

Trussen vil slites ut raskere enn toppen, da vi sitter på overflater som kan forstyrre materialet, for eksempel strandsand, vannkanter eller i sklien.

Følg trinnene og nyt badetøyet i flere sesonger

 • Du må alltid vaske badetøyet etter bruk i klor- eller saltvann. Dette sikrer at fargene og kvaliteten bevares best mulig.
 • Sola er sterk og vil alltid bleke fargen på badetøyet, bruker du for eksempel bare trusene, så kast ut toppen inni sola. Derved reduserer du fargeforskjellen mellom truse og overdel.
 • Når du bruker solkrem og sololje, unngå at det kommer i kontakt med badetøyet ditt. Dessverre kan dette føre til at badetøyet ditt blir skjellende og misfarget.
 • Når det er på tide å vaske badetøyet, kan du bruke vaskemiddel og mildt vaskepulver. Du trenger ikke så mye, så bare bruk litt. Husk at du aldri skal vaske badetøyet med vaskepulver som inneholder blekemiddel. Dermed oppnår du at fargen holder så godt som mulig.
 • Farget badetøy: Vask det fargede badetøyet ditt med vaskemiddel for delikat vask eller vaskemiddel for farget tøy.
 • Hvitt badetøy: For å bevare den hvite fargen best mulig, bruk et mildt vaskemiddel.
 • Du bør aldri kaste badetøyet i tørketrommelen, varmen ødelegger rett og slett fibrene i badetøyet.
 • fargeektheten til neonfarger er generelt lavere enn på andre farger, derfor vil fargen falme raskere under bruk.
 • Sølv- og gullfarger slites av ved bruk og vask.
 • Det er ingen garanti for perler, perler, paljetter, steiner og andre påførte effekter.