Chantelle

Chantelle er elegant fransk undertøy

Chantelle undertøy er inspirerende, elegant fransk undertøy. Chantelle har en eksklusiv stil og byr på sofistikert undertøy med god støtte i utsøkte materialer og vakre detaljer. Har du ikke prøvd et sett med undertøy fra Chantelle ennå, eller bare en av deres fantastiske BH'er eller trusser, da anbefaler vi deg å prøve det.

Undertøyet har en helt fantastisk komfort, er superfint og holder, selv etter gjentatt vask. Chantelle går fra A til H skål og passer utmerket på både store og små bryster. Kjøp Chantelle BH og Chantelle-truser.

Chantelle History

Det fantastiske franske undertøysmerket Chantelle, kom på markedet og ble utrolig populært på 1950-tallet. Undertøyet Chantelle laget da og lager i dag er designet og skapt på grunn av forespørsler som kommer fra oss fantastiske kvinner. Chantelle klarer å lytte til deg og alle de andre forbrukerne, for å finne ut hva du trenger og vil ha.

Chantelle lager undertøyet deres slik at de kan gi deg den perfekte BH-en for kvinner med vakre blonder og detaljert design, også som nydelige fine truser i ulike modeller, Tai, hipster, maxi mm. Chantelle kom på markedet med mange vakre sitater. Chantelle er for deg som vil ha vakre linjer, detaljer og nytelse.

“Det kan være en detalj, men det er en Chantelle”.

“Chantelle, Paris kler verdens kvinner».

Chantelle er fransk undertøy par excellence. Raffinerte produkter med vakre og eksklusive blonder. Og med utfordrende passform kombinert med høy komfort i de mange forskjellige modellene, som byr på inderlige fristelser for enhver kvinne – også den med den store, fyldige barmen.

Er Chantelle innovativ og innovativ?

Et av Chantelles varemerker er det konstante fokuset på innovasjon og nytenkning. Å være i forkant når det gjelder å utvikle og forbedre materialer, passform og produktkategorier. Og selv om det franske merket har eksistert i mange år, har merket klart å holde tritt med trenden og stilen på mange år. Det betyr at fokuset har flyttet seg fra korsetter til vakkert, luksuriøst deilig undertøy slik vi kjenner det i dag.

Chantelle finner stadig nye inspirasjoner, som de så vakkert klarer å få inn i undertøyet sitt. De gir deg de siste trendene innen undertøy og håper å inspirere deg like mye. De håper at deres nye modeller og design i de kommende kolleksjonene vil få deg til å ta sjanser i nye modeller og farger.

Forførende luksus fra Chantelle

Undertøyet har evnen til å ta deg med inn i en annen verden, hvor hverdagens gjøremål er langt unna. Med Chantelle-undertøy kan du forføre og føle hvordan de luksuriøse materialene kan forvandle deg. Unn deg en vakker kroppsstrømpe, truser laget av silkemykt stoff, eller en vakker blonde-BH som vil skille seg ut i hverdagen undertøy.

Materialene er silkemyke og behagelige å ha på seg, selv de vakre BH-ene med blondedetaljer vil føles nesten usynlige på kroppen. Chantelle undertøy er laget basert på lange tradisjoner av innovativ design og et sterkt fokus på fortreffelighet. Trenden følger alltid kvinners behov og ønsker, slik at komfort er i høysetet samtidig som det ikke går på kompromiss med designet og det luksuriøse.

Basic undertøyssett fra Chantelle

Helt fra starten har Chantelle fulgt med på hva kvinner ønsker og trenger når det kommer til undertøy. Eier du Chantelle er det viktig at du føler deg komfortabel og at materialene ligger behagelig på huden og kroppen din.

Gjennom alle årene har Chantelle hatt fantastiske modeller, som i dag er deres basismodeller. Du finner alltid basismodellene på lager i basisfargene, sort, hvit, off-white og hudfarget/naken. Finn ut hvilket basisundertøy Chantelle har:

  • Magnifique, som er et av deres BH-sett som har fantastiske materialer, og gir deg skikkelig god støtte, også for deg som har større byste og bare trenger god støtte, til koppen og i omkretsen. Du kan alltid få C Magnifique i svart, off-white, naken. Koppen er glatt, men har fortsatt vakre detaljer på koppen.
  • Révéle Moi, er en "woah" vakker BH, som har mye vakre blonder og detaljer, men som likevel dekker brystvorten og gir deg den perfekte støtten. Alltid tilgjengelig i sort og krem.
  • Festivité undertøyssett er et vakkert, feminint og samtidig frekt sett med undertøy, med vakre detaljer. Passformen er perfekt for deg som ønsker mer fylde og en kavalergang ved bysten. Den finnes i både svart og nude farger.

Det finnes mange flere basismodeller fra Chantelle, som du gjerne kan oppdage i Chantelle-utvalget. Undertøysmerket lager også sine vakre basismodeller i moteriktige farger. Så hvis du har forelsket deg i en basismodell og allerede har den svarte og nakenfargede, så kan du holde utkikk, for den kommer garantert også i en vakker sesongfarge. Det kommer selvfølgelig også de vakre basic trusene fra Chantelle, som er uten blonder eller lignende. De er perfekte for daglig bruk. Ta en nærmere titt på Basic-trusene:


Chantelle kommer med de siste trendene for neste sesong

Det er alltid hyggelig å ha noe nytt. Nytt undertøy, nye farger og nye design. Heldigvis kommer det også nye nyheter fra Chantelle hele tiden. Elsker du Chantelle? Da kan du helt sikkert finne nye fantastiske design som du må eie.

Chantelle følger hele tiden trenden og moten og du vil se mye fint, feminint og ekstremt vakkert design. Chantelle vil sørge for at du blir overrasket når du prøver en av deres nye BH-er. Chantelle vil gi deg de beste materialene og den beste passformen slik at du kan føle deg komfortabel hele dagen.

Er det gode tilbud på Chantelle-undertøy?

Hos Netlingeri holder vi Chantelle-utsalg to ganger pr. år, hvor vi selger ut av undertøyet våre Motekolleksjoner fra Chantelle, Triumph, Hunkemöller, PrimaDonna, Marie Jo og mange flere. Vi har alltid rester fra tidligere kolleksjoner i butikken, som vi har samlet i en stor utsalgskategori i butikken. Her kan du være heldig at vi bare har en BH eller truse i dine størrelser.

Men vi har også ofte et godt tilbud eller kampanje gående på utvalgte merker og kategorier gjennom hele året. Hvis du ikke vil gå glipp av de beste tilbudene og ønsker å bli oppdatert på siste nytt, meld deg på vårt nyhetsbrev og bli varslet om salg, tilbud og nyheter før alle andre.

Chantelle har fine blonder og må vaskes nøye

Du har sikkert allerede lagt merke til at nesten alt undertøy fra Chantelle har vakre blonder, kanskje over hele BH-en eller bare på stroppene. Chantelle lager mye av undertøyet sitt for å være feminint og legger derfor til de vakre detaljene i form av fine og små samt store blonder.

Det er viktig at du vasker Chantelle-undertøyet ditt nøye. Du må alltid følge vaskeanvisningen som følger med BH-en. Du må ta vare på både materialene, bøylene og lissene på alt undertøyet ditt.

  • Hvis vaskeanvisningen forteller deg å vaske for hånd, må du likevel være oppmerksom på temperatur.
  • Temperaturen må ikke være for varm, da dette vil føre til at materialene fjærer eller blir slappe.
  • Hvis du vasker i maskin må du bruke en vaskepose så at skarpe kanter fra andre klær ikke river undertøyet ditt.

Kjøp Chantelle online hos Netlingeri

Netlingeri har et sterkt utvalg av undertøy fra alle de beste merkene. Vi har samlet de beste danske og internasjonale merkene, slik at du kan få merker som Triumph og Chantelle i én butikk. Vi leverer ditt nye undertøy, nattøy, tight-ups og alt annet så raskt som mulig, og kjøp får du over 1499 kr, får du gratis frakt.

Er du i tvil om hva du skal velge eller hvilken størrelse du skal få, er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice, som står klar på telefon mandag til fredag mellom kl 8.00-11.00. De kan nås på telefon +41 40 75 00. Vi håper du blir fornøyd med ditt nye undertøy fra Chantelle og at du kommer tilbake når du igjen trenger å skjemmes med vakkert undertøy