Chantelle

Les mer om Chantelle

Chantelle er et fransk merke som går mange årtier tilbake i historien. Det betyr ikke at Chantelle-lingeri har en foreldet stil. Tvert imot så har merket fulgt med tidens trender gjennom mange, mange år. Det betyr at fokuset er gått fra korsetter til flott, luksuriøst lingeri, slik vi kjenner det i dag.

Chantelle er fransk design som du vil elske

Undertøy kan føre deg inn i en annen verden, langt borte fra hverdagens gjøremål. Med lingeri fra Chantelle kan du forføre og kjenne hvordan de luksuriøse materialene forvandler deg. Skjem deg selv litt bort med en flott bodystocking, truser i silkemykt stoff eller en flott blonde-BH som skiller seg ut fra hverdagens undertøy.

Fremstillingen av Chantelle lingeri tar utgangspunkt i lange tradisjoner, innovativt design og stort fokus på utmerkelse. Trenden følger alltid med kvinners behov og ønsker slik at komforten er i høysetet samtidig med at man ikke går på kompromiss med design og det luksuriøse.

Kjøp Chantelle online hos Netlingeri

Netlingeri har et sterkt utvalg av lingeri fra alle de beste merkene. Vi har samlet de beste danske og internasjonale merkene slik at du både får merker som Triumph og Chantelle fra en og samme shop. Vi leverer ditt nye undertøy, nattøy, stram-opp og alt det andre raskt, og hvis du handler for over 699 kroner, får du gratis levering.