BH med spiler

En BH med spiler er et must for enhver kvinne

En BH med bøyle er for deg som trenger ekstra støtte under bysten. Det er stort sett kvinner med større og fyldigere bryster som bruker denne BH-modellen, da den er med på å gi et bedre løft og kl. samtidig kan bidra til å holde brystene på plass. Leter du etter den rette bøyle-BHen som matcher bysten din, har vi samlet et stort utvalg av populære modeller for kvinner i alle aldre fra alle de kjente og mest ettertraktede undertøysmerkene på denne siden: Triumph, PrimaDonna, Marie Jo, Sloggi, Chantelle og mange andre.

En fin og velsittende BH med bøyle er et must i enhver kvinnes undertøysskuff. Bylgel-BH'en hjelper til med å løfte bysten, samtidig som den gir den en vakker form. I tillegg kan den brukes under nesten alle antrekk. En BH med bøyle gir brystet ekstra form og støtte. Og selv om du ikke alltid kan se BH-en, kan den ha stor innvirkning på velvære i løpet av dagen.

Når du undersøker markedet er det viktig at du er grundig og ikke kjøper på den første modellen, da de ulike typene bøyle-BHer er langt fra like. Noen modeller er for eksempel spesielt designet for kvinner med kortere overkropp eller hvor brystet sitter høyt på kroppen. Disse er sydd med bøyler, som er lavere så de ikke plager under armhulen. I en større BH-størrelse vil du finne at en bredere bøyle er sydd inn for å gi mer støtte og styrke. Mens i de mindre størrelsene vil bøylen være smalere og ganske enkelt holde brystene på plass.

Finn den beste BH-en med bøyle til bysten din på denne siden, og du vil mest sannsynlig oppleve økt glede i hverdagen når du bruker den. Når det kommer til bøyle-BH, finnes det modeller, materialer, merker og passformer som passer til enhver type kvinnekropp. Du vil derfor helt sikkert også kunne finne din neste må-ha-BH med bøyle på denne siden.

Alltid et stort utvalg av bøyle-BH for enhver type kvinne og anledning

En bøyle-BH er, som navnet tilsier, en BH designet med bøyler. Dette bidrar til å løfte bysten og fremheve dine feminine former. Noen av modellene kan designes med push-up-effekt, som gir bysten din ekstra fylde. Du kan få bøyle-BH i mange forskjellige design, farger og materialer. Fargepaletten byr på blant annet klassiske og nedtonede farger i både lyse og mørke nyanser samt sterke lyse farger som matcher sesongen og motens trender og tendenser innen undertøysbransjen.

Bruker du ofte nedringede kjoler eller bluser til festlige anledninger, kan du velge en bøyle-BH med vakre blondekanter, sløyfer eller lignende, som med de fine dekorative detaljene vil gjøre antrekket ditt ekstra feminint. Ta en titt på vår lekre BH-kategori med bøyler, hvor du kan finne mye inspirasjon til antrekkene dine.

Diameter på bøylen til BH-en

Jo større kvinnen du er, desto større skal omkretsen av BH-en din være. Som så mye annet spiller bøylens diameter en spesielt viktig rolle for hvordan BH-en sitter. Det finnes et hav av forskjellige mål, inkludert både diameter og lengde, hvor bredden kan variere fra modell til modell. Det viktigste er at diameteren på bøylen tilsvarer diameteren på brystet ditt, ellers vil bøylen plage deg.

Hvis diameteren på for eksempel bøylen er for liten, vil brystet ditt klemmes og brystet kan derfor ha problemer med å holde seg i BH-en. Er BH-en din med bøyle derimot for stor, vil bøylen sitte rundt ryggen eller bøylene vil treffe hverandre foran på BH-en. Det er derfor viktig at du sjekker bredden på bysten din før du kjøper din neste bøyle-BH.

Hvorfor velge en BH med bøyle?

Det er flere meninger om hvorvidt en BH med bøyle støtter, eller rett og slett klemmer og irriterer overkroppen din. Noen elsker den for dens støtte og feminine løft, mens andre synes den er ubehagelig og sammensnørende. Men bøylen har faktisk tre formål: den løfter, støtter og former brystet ditt, mens en BH uten bøyle la din barm leve fritt.

Byllene hjelper til med å løfte og støtte, samtidig som den fordeler bysten jevnt til de andre delene av BH-en. Selve bøylen er det bærende elementet til BH-en, da den bærer vekten av brystet. Derfor vil en BH med høyere bøyle og bredere rygg gi bedre støtte for vekten av brystene dine. Dette bidrar til å gi et løft oppover og dermed sikre at trykket er mindre på skuldrene dine. Når bøylen klemmer brystene dine, skaper den en splittelse, noe som betyr at hvert av brystene dine får individuell støtte, og skaper dermed en distinkt form av en barm som støtter to vakre, elegante bryster.

Kjøp din neste BH med bøyle online her!

På Netlingeri.no har vi samlet alle de beste merkene når det kommer til BH med bøyle - både danske og internasjonale merker. Vi har valgt ut våre favoritter etter vår målgruppe, noe som gjør at det garantert finnes noe for deg og som passer til figuren din.

Vi leverer din nye BH med bøyle, og forsikrer deg om at den sendes så fort som mulig. Er du i tvil om hva du skal velge, hvilken størrelse du skal bruke eller annet, er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice på telefon eller mail, hvor vi svarer så fort som mulig. Gled deg til å hoppe inn i ditt nye undertøy akkurat nå. Vi håper du blir fornøyd med din nye bøyle-BH og kommer tilbake når du trenger å unne deg selv eller en du er glad i vakkert undertøy igjen.