Calida

Er du også gal etter Calida?

Calida er deilig undertøy, natttøy og basisklær for kvinner i alle aldre. I vårt sortiment har vi samlet et stort utvalg av klassisk undertøy og nattøy i deilige kvalitetsmaterialer som ull, silke og bomull. Med undertøy fra det sveitsiske merket er du garantert kvalitet, hvor det ikke er gått på akkord med valg av materialer.

Siden vi kun jobber med naturmaterialer som tåler vask etter vask, kan du være sikker på at du får slitestyrke og kvalitet som er verdt noe når du kjøper undertøy og undertøy fra Calida. Hvis du ser etter undertøy og natttøy med perfekt passform og som sitter akkurat som det skal, så er Calida det rette valget for deg.

Har Calida en god passform?

Calida ble grunnlagt i Sveits i 1941 og ble med sin gode passform raskt et populært undertøysvalg for mange kvinner. Det som kjennetegner merket er blant annet bruken av kvalitetsmaterialer som føles behagelige på kroppen. Alle tekstiler fra Calida er produsert i Sveits og er Oeko-Tex standard 100 sertifisert, som er en av de beste. Dette betyr blant annet også at alle Calida-produkter er allergitestet og dermed ikke inneholder farlige stoffer som kan være skadelige. Er du på jakt etter klassisk design innen undertøy og undertøy, så har du kommet til rett sted. rett sted.

Bærekraftig undertøy og undertøy

Det vakre og bærekraftige undertøyet, nattøyet og basics for kvinner fra Calida er alle produsert i den mykeste kvaliteten og med en perfekt passform, som ikke finnes i mange andre undertøysmerker. Det sveitsiske merket bruker kun naturlige materialer som bomull, silke og ull.

Deilig undertøy i elegant og stilig design, og med en bærekraftig produksjon retter Calida seg mot den kvalitetsbevisste og ansvarlige klesforbrukeren som går ikke på akkord med materialvalg og kvalitet. I tillegg er alle stiler utviklet med tanke på å gi maksimal komfort og støtte. Med klær og undertøy fra Calida vil du føle deg velkledd, og fordi de garanterer en perfekt passform, undertøyet fra Calida sitter som en drøm, uansett hvilke plagg du har på deg.

Calida – når undertøy må være mykt og deilig

I mange år har Calida vært en del av undertøysmoten industri, og det sveitsiske merket utmerker seg spesielt ved sitt store utvalg av basisvarer og undertøy for kvalitetsbevisste kvinner i alle aldre. Det feminine og elegante utseendet er karakteristisk for Calidas stil, men i tillegg er kvaliteten også noe mange kvinner setter pris på ved det anerkjente merket. Alle tekstilene deres er laget av de fineste kvalitetsmaterialene, noe som betyr at produktene også har en god passform, noe som fremhever merkets feminine og elegante stil.

Calida appellerer til kvinner i alle aldre som ikke vil gå på akkord med noen av dem. kvalitet eller design. Du er derfor alltid garantert høy kvalitet og unikt design når du kjøper undertøy fra Calida.

Kjøp Calida undertøy og undertøy på nett her!

Ser du etter Calida undertøy , du har landet på akkurat rett sted. På denne siden har vi samlet et stort utvalg av undertøy, natttøy og basisklær fra det sveitsiske merket, og vi oppdaterer jevnlig med nye varer. Med Calidas førsteklasses produkter kan du være sikker på undertøy av høy standard. Calida er et velrenommert merke på markedet når det kommer til undertøy, som møter kundenes behov for både kvalitet og passform.

Ta en titt på denne siden og finn dine personlige favoritter. Har du spørsmål om sortimentet vårt eller har du kanskje problemer med å finne riktig størrelse? Da er du alltid velkommen til å kontakte oss slik at vi kan hjelpe deg på rett vei. Du kan kontakte oss via vår kundeservice på telefon +45 41 40 75 00 eller på e-post info@netlingeri.no. Hvis du allerede vet hva du trenger, kan du bestille umiddelbart. Vi leverer direkte hjem til deg innen noen få virkedager, slik at du kan bruke ditt nye Calida-undertøy om ikke lenge.