Passionata

Eksklusivt Passionata-undertøy

Passionata er undertøy for deg som elsker farger, mønstre og vakre blonder. Passionata undertøy er undertøy laget i høy kvalitet, kombinert med stil. På denne siden finner du vakre BH'er, truser og badetøy fra Passionata, som er designet for den ungdommelige kvinnen. Passionata er undertøy for deg som elsker farger, mønstre og vakre blonder. Passionata undertøy er undertøy laget i høy kvalitet, kombinert med stil. På denne siden finner du flotte BH-er og truser fra Passionata som er designet for den ungdommelige kvinnen. Passionata er for deg som bare vil ha et godt produkt - til en god pris.

Hos Netlingeri finner du merket Passionata, som er creme de la creme for deg som ønsker undertøy til kvinner i en vakker og moderne stil fylt med vakre blonder, farger, former og ikke minst et vell av beundringsverdige detaljer. Som alltid er passformen upåklagelig og materialene, som alle er nøye utvalgt, sikrer deg høy komfort og undertøy som du vil elske å bruke til både hverdags og festlige anledninger. Vi tilbyr bl.a. på:

 • Nydelige BH-er i mange spennende varianter
 • Feminine truser, hipster og G-streng

Unn deg selv, garderoben din eller noen du bryr deg om med alt det beste fra det stadig populære merket Passionata. Det er luksus for kropp og sjel med disse vakre materialene og det alltid spennende utseendet som disse designene tilbyr. Vi gir deg feminint undertøy for kvinner som passer som en drøm.

Deilig undertøy av høy kvalitet

Det er bare kvalitet i en spesiell klasse når vi snakker om den stadig populære Passionata. Dette merket har tatt den store verden med storm og ikke minst hjertene til kvinner verden over. Når du først har prøvd dette luksuriøse merket, er det ingen vei tilbake. Du vil elske passformen, de milde formene, de myke materialene og ikke minst den feminine looken. Passionata er bare utsøkt kvalitet. Merket tilbyr:

 1. Myke og komfortable materialer
 2. Fin passform
 3. Høy komfort
 4. Farger som varer

Det er bare litt deiligere å ha på seg godbiter fra dette fantastiske merket. Det er noe for enhver smak når du utforsker samlingene, og det kan være ganske vanskelig å velge. Her får du materialer som holder fargene og passformen til tross for hyppig vask og komforten er, akkurat som kvaliteten, i en klasse for seg. Heldigvis finner du disse vakre designene til gode priser her hos Netlingeri, slik at du virkelig kan unne deg alt det beste fra undertøyets store verden.

Vakre feminine detaljer

Det er ingen skjul på agendaen når du ser de mange vakre designene fra Passionata. Merket utstråler vakre feminine design og ikke minst vakre detaljer – detaljer som ofte utgjør hele forskjellen for den perfekte feminine looken. Opp gjennom tidene har kolleksjonene blant annet bydd på:

 • Vakre snitt med sexy stupeeffekt
 • Blonder i mange spennende varianter
 • Grafisk blonder og all-over print
 • Transparente materialer for en sensuell effekt

Det er noe å bruke under festkjolen, til soverommet, for helgeoppholdet og til bruk under hverdagsjeans og bluser. Alt er tenkt på når du velger alt du trenger til din grunnleggende undertøysgarderobe fra dette fantastiske merket. Det er og forblir vakkert feminint undertøy med et vell av vakre detaljer.

Mye blonder

Passionata som merke er kjent for å bruke vakre blonder i mange fine varianter. Å handle blondeundertøy for kvinner vil definitivt aldri være kjedelig når det kommer til dette spennende og innovative merket. Velværet vil aldri ta slutt uansett valg, da de mange flotte designene alltid har fokus på høy kvalitet og en fin passform. Her finner du et mangfold av vakre varianter av:

 • Blonde BHer
 • Blonde truser

Blonder er og har alltid vært en unik måte for kvinner å fremheve det feminine og gjerne med en litt romantisk og skånsomt sexy stil. Design fra Passionata er intet unntak – de mange vakre formene og designene gir deg både en blondelook i en innovativ og trendy stil, så vel som den mer klassiske. Det er noe for alle anledninger, former og smaker når du har på deg herligheter fra dette spennende merket.

Sort, sexy eller sofistikert

Med dameundertøy fra Passionata kan du velge en stil for alle kvinnene du er. Svart, sexy, feminin eller kanskje sofistikert? De mange spennende designene gir deg muligheten til å uttrykke din personlighet med akkurat det undertøyet og undertøyet som matcher dine feminine former – uavhengig av størrelse og preferanser. Du er alltid godt kledd med vakker Passionata.

Når komfort er viktig

Komfort er viktig når det kommer til undertøy. Passform, størrelse og materialer har stor innflytelse på komfortnivået du føler når du tar på deg undertøy og undertøy generelt. Hos Netlingeri har vi stort fokus på komfort når vi kjøper undertøy fra de største og mest populære merkene – her er det profesjonell design uansett om du velger BH eller truse i de mange spennende variantene. Når du skal velge BH kan du nyte godt av vårt store utvalg, som gir deg alle muligheter for:

 • Størrelse som matcher dine former og kurver
 • Design med god støtte for bysten din
 • Slitesterk design med myke sømmer
 • Design som føles lett og behagelig å ha på

Smart undertøy må føles bra på kroppen. Riktig størrelse er viktig – uansett hvilken type undertøy du velger og uansett merke. Komfort, passform og velvære henger i stor grad sammen.

Smart størrelsesguide på denne siden

Med et så profesjonelt merke som Passionata er du garantert de beste forutsetningene for undertøy som passer perfekt. Er du i tvil om størrelse, ikke nøl med å spørre kundeservice eller bruk våre mange populære størrelsesguider, som du finner på denne siden.

BH med god passform

Uavhengig av ønsket om en BH, må passformen være perfekt for at du skal føle deg komfortabel. Det er også uavhengig av ditt valg av merke, design og farger og former. Vi tilbyr et stort utvalg av ulike BH-er og riktig størrelse og passform er viktig uansett om du velger:

 • BH med push up
 • BH med polstret innlegg
 • BH med halvkopp
 • BH med minimal effekt
 • BH med bøyle
 • BH med brede stropper
 • V-formet BH
 • V-formet BH

Ovenstående er bare et utvalg av de mange spennende typene BH 'er hva våre mange spennende merker tilbyr. Finn riktig størrelse for din vakre kropp, og du vil oppleve en utsøkt passform.

Truse, hipster og G-streng

Ingen undertøy uten truser i mange spennende varianter. Det populære merket Passionata byr også på masse snadder med ulike varianter som:

 • Hipster i spennende design og materialer
 • G-streng i spennende design og materialer

Er du til det mer klassiske eller kanskje mer sensuelle og forførende – det er noe for enhver smak når du handler deilig undertøy hos Netlingeri.

2 årlige kolleksjoner

Det vakre merket Passionata, som tilhører den ikoniske Chantelle Group og først så dagens lys tilbake i 1988, er kommet for å bli. Dette merket er kjent for sine 2 årlige kolleksjoner av vakkert undertøy for kvinner av høy kvalitet. Med fokus på kvinnen som lever livet fullt ut, er hver kolleksjon fylt med:

 • Ren velvære
 • Vakre detaljer
 • Komfort i særklasse

Hos Netlingeri har vi valgt ut de vakreste designene som matcher kvinnen med en forkjærlighet for moderne undertøy i en vakker og feminin stil. Her får du undertøy for kvinner med lidenskap (Passionata) for livets mange fantastiske muligheter – også muligheter til alltid å være velkledd fra innsiden og ut.

Vakre farger, former og mønstre

Kolleksjonene er ofte preget av et mangfold av farger, former, mønstre og ikke minst blonder. Det er noe for enhver smak – også når det gjelder design, når det gjelder kroppsform, kurver og de mange variantene av det feminine utseendet. Du kan trygt glede deg til å utforske det magiske Passionata-universet med vakre detaljer, lekre materialer og ikke minst alltid gunstige priser når du handler her på Netlingeri.

Passionata-salg

Hos Netlingeri finner du alltid fantastiske tilbud på Passionata-undertøy. Her kan du finne spennende priser på både Passionata BH og truser. Ta også en titt på vår spennende tilbudsside, hvor du finner nydelige rester til vanvittige rabatterte priser. Dette er undertøystilbud med store rabatter på de største og mest populære merkene. Her finner du for eksempel rester fra tidligere kolleksjoner eller andre spennende spesialtilbud.

Få dag-til-dag levering

Hos Netlingeri tilbyr vi dag-til-dag levering når du handler hos oss. Vi vet at du venter spent på bestillingen din – rask levering er en del av vår alltid gode service.

Du kan angre

Du har hele 365 dagers returrett når du handler hos Netlingeri.

Vil du ha gratis frakt?

Vi vil gjøre det enkelt og billig for deg å handle på nett. Handler du for mer enn kr 1499,- gir vi deg gratis frakt på bestillingen din – så lenge den er for levering i Norge.

Spør kundeservice

Har du spørsmål om bestillingen din, en BH, truser, nattøy eller kanskje et merke, er du velkommen til å skrive til kundeservice. Du kan skrive til oss på info@Netlingeri.no. Du er også velkommen til å ringe oss. Kundeservice står klar til å hjelpe deg på hverdager mellom 8.00 og 11.00. Du kan kontakte oss på tlf. +45 41 40 75 00. Vi ser frem til å skjemme deg bort med alt det beste fra den store moteverdenen av undertøy, undertøy og nattøy for damer.