Lady Avenue

Lady Avenue er et dansk undertøysmerke som består av undertøy og natttøy

Hos Lady Avenue får du kvalitet og verdi for pengene. Enten du kjøper silke nattkjole, bomullspysjamas eller bambus underskjorte. Det danske merket lager trendsettende undertøy og de går aldri på akkord med den gode kvaliteten, som er deres kjennetegn for mange kvinner. Finn dine favorittplagg fra Lady Avenue på denne siden og kle deg komfortabelt i undertøy og nattøy i beste kvalitet.

Dansk kvalitetsundertøy fra Lady Avenue

Det fantastiske kvalitetsmerket Lady Avenue selges via det velkjente firmaet Wiki of Denmark, som holder til i Odense. Lady Avenue designer eksklusivt natttøy og undertøy i kvalitetsmaterialer som silke, bambus og bomull. De bruker kun naturlig silke, noe som bidrar til å gjøre natttøyet temperaturregulerende og en drøm å ha på seg. I tillegg bruker de også bomull av de beste kvaliteter og med høy slitestyrke, samt bambus som er myk og har antibakterielle egenskaper som er spesielt egnet for personer med sensitiv hud og allergikere. Lady Avenues design er feminint og har en god passform, hvor det ikke er gjort kompromisser med den gode kvaliteten, som er en av særkjennetegnene til det danske undertøysmerket.

Undertøy og natttøy i bambus og andre myke og deilige materialer

Det danske merket har i mange år vært kjent for sitt valg av kvalitetsmaterialer som eksklusiv silke og bomull. Bambus er det nyeste materialet som Lady Avenue bruker i undertøyet deres. Når du velger å bruke bambus, gjør du deg selv, kroppen din og miljøet vårt en tjeneste.

Bambus har antibakterielle egenskaper, noe som gjør at tekstilene er spesielt egnet for sensitiv hud og allergikere. I tillegg kjennetegnes bambus ved å være silkemyk og behagelig å ha på kroppen. I tillegg regulerer bambus kroppens temperatur slik at den føles kjøligere når det er varmt og omvendt.

Andre egenskaper inkluderer bambusfibrenes fantastiske evne til å transportere fuktighet bort fra kroppen, som sammen med det antibakterielle effekt er bidrar til å redusere luktplager som armsvette. Når fuktigheten så transporteres bort fra huden, fordamper den raskt og gir huden en sunn og frisk følelse.

Stort utvalg av klassisk og feminint undertøy og natttøy

På Netlingeri.no finner du et stort utvalg av klassisk og feminint undertøy og natttøy fra Lady Avenue i fantastiske materialer og i et mangfold av vakre farger. Merket er kjent for sitt store utvalg av eksklusivt undertøy i ren bomull, bambus og silkekvaliteter. Med undertøy fra Lady Avenue er du garantert et vakkert og unikt design som du kan skjemme bort både deg selv og kroppen med. I tillegg er du også garantert noen robuste materialer som holder vask etter vask og kan brukes år etter år.

Merket tilbyr alltid de nyeste stilene innen nattøy og undertøy, samtidig som det klassiske designet opprettholdes. Enten du er til trendy farger, klassiske farger eller print, kan du alltid finne undertøy fra Lady Avenue som passer deg og din personlige stil. Det jobbes stadig med nye materialer, noe som sikrer at du alltid kan forvente at undertøyet oppfyller dine forventninger.

Kjøp Lady Avenue undertøy online her på Netlingeri.no

Lady Avenue er et unikt undertøysmerke hvis designstil er preget av feminine detaljer og farger samt fine blonder som komplimenterer merkets enkle og feminine uttrykk. Merket lanserer nye kolleksjoner flere ganger i året, som er blant de beste i sin bransje. I tillegg er merket synonymt med undertøy med moderne snitt. Har du spørsmål om vårt Lady Avenue-sortiment eller annet, er du selvfølgelig alltid velkommen til å kontakte vår kompetente kundeservice, som er klar til å hjelpe deg med svar på spørsmålene dine.

Finn dine favoritter fra det danske merket online her på Netlingeri.no. Vi leverer direkte hjem til deg i løpet av få virkedager, slik at du kan bruke ditt nyinnkjøpte Lady Avenue undertøy om ikke lenge. Vi har åpent 24 timer i døgnet hele året, så du kan handle når det passer deg best. Det blir ikke enklere å handle undertøy på nett!