Sloggi

Les mer om Sloggi

Med Sloggi undertøy kan du skjemme deg selv litt bort. Du finner nok ikke en bedre passform fra noe annet merke – Sloggi-truser smyger seg inn til kroppen din og føles mykt mot huden.

Sloggi er en del av Triumph-merket, og det er ikke vanskelig å se sammenhengen. Begge undertøysmerkene er kjent for sin høye kvalitet, gode passform og luksuriøse design. Generelt er Sloggi undertøy kjennetegnet av en enkel design, nøytrale farger og en behagelig passform. Du kan føle deg vakker og sexy i Sloggi-undertøy fordi det passer så bra til kroppen din, uansett hvordan du beveger deg.

Sortimentet er variert, så du kan finne de trusene som passer best til deg. Foretrekker du tai-truser som får benene til å virke lenger? Eller hipsters som sitter flott på hoften? Hvis du ikke er helt sikker på hvilke truser du skal velge, eller hvis du vil lære litt mer om de forskjellige lingeri-uttrykkene, kan du lese i vårt lille lingerileksikon her, hvor alle svarene ligger.

Sloggi hos Netlingeri

Netlingeri har et lekkert utvalg av Sloggi online slik at du på en god og enkel måte kan kjøpe nytt undertøy, uansett hvor du er, og du får sendt det hjem til deg. Hvis du handler for over 699 kroner, er frakten gratis.

Du kan også følge Netlingeri på Facebook