Marie Jo Badetøy

Stort utvalg av Marie Jo badetøy

Med badetøy fra Marie Jo er du garantert deilig badetøy, som er utviklet for å ha deg i sentrum. På denne siden finner du et bredt utvalg av deilig og behagelig badetøy fra det kjente belgiske merket Marie Jo. Se også utvalget av Marie Jo bikini og badedrakter.

Når du skal velge badetøy er det veldig viktig at modellen passer perfekt til deg. Badetøy med god passform er ekstremt viktig hvis du vil være fornøyd med ditt nye kjøp og føle deg bra når du bruker det. Alt badetøy fra det belgiske undertøysmerket Marie Jo er produsert i eksklusive materialer som bidrar til å lage du føler deg veldig komfortabel, uansett om den er under eller over vannet.

Eksklusivt badetøy fra Marie Jo

De fleste kvinner har blitt kjent med det belgiske merket Marie Jo på et tidspunkt i livet. De fleste vet også at Marie Jo er eksklusive produkter for den kresne kvinnen som ikke går på akkord med verken kvalitet eller passform.

Marie Jo er utvilsomt et av de mest kjente undertøysmerkene i verden, som er med god grunn. Badetøyet fra det kjente merket er tidløst og vakkert designet helt ned til minste detalj. Badetøyet sikrer deg også en helt unik passform. Produktene fra Marie Jo er alle produsert i eksklusive kvaliteter som føles godt på den bare huden.

I tillegg til å produsere deilig eksklusivt undertøy, lager Marie Jo også deilig badetøy. Badetøyet er laget av vakre materialer og i vakre design, som er med på å få deg til å fremstå som en sexy, eksklusiv og moderne kvinne, også når du bader.

Bruk badetøyet fra Marie Jo som eksklusivt tilbehør

Selv om de fleste kr synes at badetøy først og fremst bør brukes til svømming. Det finnes imidlertid unntak. I tillegg til en forfriskende svømmetur i de blå bølgene, kan det eksklusive badetøyet fra Marie Jo brukes som et vakkert tilbehør på en varm sommerdag.

Bar for eksempel badetøyet under en vakker sommerkjole når du virkelig trenger å slappe av under den vakre solen i sørlige sol. Eller bruk badedrakten fra Marie Jo, under et par favorittshorts. Da er du alltid klar til å hoppe i bølgene hvis sjansen byr seg.

Marie Jos vakre badetøy er designet i mange forskjellige utseende og med mange forskjellige passformer. Er du interessert i den maritime looken på stranden, finnes mange av de eksklusive produktene i vakre striper som fullfører ønsket look. Er du mer til den vakre romantiske middelhavsatmosfæren, finner du også et vakkert utvalg fra Marie Jo, for eksempel i en vakker heklet look.

Slik bevarer du fargen og formen på det nye badetøyet ditt fra Marie Jo

Det er viktig å behandle badetøyet skikkelig etter en god og lang svømmetur. Ellers risikerer du at fargen og formen like stille forsvinner. Det er derfor viktig at du vasker badetøyet på riktig måte.

Etter en svømmetur i sjøen eller bassenget er det lurt å skylle badetøyet fri for klor og salt. Noen strender og bassenger er utstyrt med individuelle dusjer hvor du enkelt kan vaske av det verste. Hvis ikke, må du vente til du kommer hjem. Det viktigste er at badetøyet skylles godt og grundig, slik at ikke alt klor og saltvann ødelegger fibrene i stoffet. Vask badetøyet for hånd med et mildt vaskemiddel, spesielt hvis det er en kleshenger i badetøyet.

Solkrem er en god idé, og hvis du bruker det, kan du ha godt av å smøre det på kroppen før du tar på deg badetøyet. Solkrem er hard mot badetøyet ditt, så unngå å ta på stoffet da det kan gi badetøyet noen stygge og store merker. Kjøp ditt Marie Jo badetøy hos oss og nyt den eksklusive og deilige kvaliteten i hver av de deilige Produkter.