Mey

Stort utvalg av Mey undertøy

Hos Netlingeri finner du det alltid populære merket Mey med et mangfold av vakre design av BH'er, truser og overdeler. Creme de la creme er bestemt for deg som ønsker mykt og behagelig undertøy og undertøy som er både vakkert, feminint og ikke minst funksjonelt.

Se frem til en serie som vanligvis tilbyr:

 • Mey BH'er
 • Mey topper
 • Mey underskjorter
 • Mey truser

Her kan du velge mellom mange spennende varianter, og utvalget byr også på den populære Emotion-serien med ekstra myke og behagelige materialer, mange flotte detaljer og priser, slik at alle kan delta. Gled deg til å oppdage en verden av vakkert, feminint, funksjonelt og ikke minst trendy undertøy – alltid til attraktive priser her hos Netlingeri.

Mey-undertøy og dameundertøy med fine detaljer

Uavhengig av om du er på jakt etter en evig populær Mey-underskjorte eller kanskje en Mey Emotion-topp, som også finnes i flere forskjellige utgaver som tanktopp, kan du absolutt glede deg til et mangfold av deilige stiler og ikke minst luksuriøse detaljer. Her finner du blant annet:

 1. Vakre og feminine blonder
 2. Varianter med tynne eller brede stropper
 3. Myke sømmer og sømmer

Du kan være sikker på høy komfort og alltid en fin passform, nesten uansett hvilken stil du velger. Kvalitet vurderes til å være i særklasse med herligheter i flere farger, former og materialer.

Her har kolleksjonene over tid også bydd på bl.a. det populære Mey natttøyet som Mey nattkjolen i flere varianter. Finn din egen favoritt innen deilig Mey-undertøy avhengig av sesongkolleksjonene og de hotteste trendene her hos Netlingeri.

Vakker og feminin Mey-BH

Designerne bak Mey følger selskapets motto, "Vi følger ingen regler", når det kommer til design. De designer basert på innovative ideer og en forkjærlighet for høy kvalitet. Derfor kan serien også gang på gang klare å overraske fansen med vakre og ikke minst spennende detaljer, farger og former.

Hvis du er på jakt etter en feminin Mey-BH, så vil du definitivt ikke bli snytt. Serien byr på trendy design i flere fargevarianter – alle med fokus på den gode passformen og de komfortable materialene. Vakker, feminin og ikke minst funksjonell med:

 • Støpte skåler
 • Skåler med god dybde
 • Ekstra mykt materiale

Ren overbærenhet er garantert på alle nivåer med populære design fra dette alltid stilige merket. Velg din favoritt-BH til hverdags og til festlige anledninger og nyt et liv i luksus inne i kroppen. De mange spennende stilene i Mey-kolleksjonene gir deg muligheten til å kombinere BH-er samt truser og underskjorter i mange forskjellige varianter, slik at du alltid bruker favorittundertøyet ditt.

Tai, maxi eller bukser

Det vil aldri være kjedelig å handle dette populære merket, som alltid gir deg en verden av muligheter. De mange forskjellige variantene innen truser tilbyr noe for alle kvinnelige former og alle typer klær. Finn varianten som matcher din personlige stil eller velg flere slik at du kan bytte til akkurat den type truser som passer best din dag. Sortimentet tilbyr vanligvis varianter som:

 • Tai-truser
 • Midi-truser
 • Maxi-truser
 • Bukser

Det er igjen fokus på komfortable materialer som gir deg deilig, myk og pustende design som føles ekstremt behagelig å ha på seg. Det er bare litt deiligere å møte dagen med deilig undertøy og undertøy som sitter perfekt på kroppen.

Populært tysk undertøys- og undertøysmerke

Det stilige, feminine og eksklusive merket Mey har tyske røtter. Deres samtidig sofistikerte og innovative design har klart å holde tritt med tidens utvikling av trender og materialbruk. Mey går tilbake til 1928, men selskapet har klart å imponere opp gjennom årene med sine mange smarte design som frister kvinner i alle aldre.

Et internasjonalt merke med stort fokus på høy kvalitet og nyskapende design. Kvalitet er en selvfølge når du handler hos Mey, og du ser for absolutt høyeste standarder ved design for forhandlere i store deler av verden. kr et merke som vitner om tysk grundighet og bruk av kvalitetsmaterialer – uavhengig av valg av design.

Mey undertøyssalg

Du finner dette tyske merket i mange deilige varianter her på Netlingeri. Du finner derfor også spennende Mey undertøystilbud med jevne mellomrom. Følg med på siden og se frem til eksklusive design fra populære merker for ren velvære for deg og din garderobe – både når det kommer til undertøy og undertøy, men også i stor grad natttøy, badetøy og hjemmetøy.

Du finner det beste av det beste til alltid gode priser her hos Netlingeri. Vi tilbyr også fantastisk service som:

 • Dag-til-dag levering
 • Undertøy-trent kundeservice
 • Gratis frakt i Norge ved kjøp for over 1499 kr

Det er også 365 dagers returrett og en kundeservice som står klar til å hjelpe deg alle hverdager fra kl. 8.00-11.00. Du kan kontakte oss på tlf. +45 41 40 75 00 eller på e-post info@netlingeri.no. Vi ser frem til å hjelpe deg med å finne godbiter til garderoben din fra både danske og internasjonale merker.