Bikini

Gjør deg klar for sommersesongen med en fin bikini

En bikini er uunnværlig for mange kvinner. Når det kommer til sommer, sol og varme utgjør de to små delene en stor forskjell, slik at du får full opplevelse i sol og vann når du er på stranden, på ferie eller rett og slett nyter sommerværet i hagen. Handle for eksempel bikinier fra Marie Jo, PrimaDonna, Calvin Klein og Wiki.

Her på Netlingeri.no finner du et stort utvalg bikinier til sommersolen og stranden og til din kommende ferie. På denne siden finner du matchende bikinier til damer i fine farger, stilige former og trendy design fra de mest ledende merkene innen badetøy. Du kan også velge å mikse og matche deg selv, slik at du får akkurat den bikinikombinasjonen som passer dine personlige behov. Finn din favorittbikini her og kle deg smart til neste gang du skal på stranden.

Bikinien er en oppfinnelse som mange kvinner i dag setter høyt, og for de fleste er den en fast del av garderoben. Inspirasjonen kommer fra undertøy, og dette har gitt opphav til å følge de største trendene i undertøysbransjen, slik at du både kan se bra ut på stranden og i bassenget når været er bra. Det er ingen regler for hvordan bikinien din skal se ut. Du bestemmer selv hvor dekkende den skal være, om du vil knyte den bak halsen eller om den skal gi brystene ekstra fylde.

Hos Netlingeri.no kan du alltid finne et stort og bredt utvalg av flotte bikinier, slik at du kan gjøre deg klar for den deilige danske sommeren eller reisen sørover. Vi har et variert utvalg av bikinier fra alle de beste merkene i mange forskjellige modeller og design, slik at du kan finne akkurat den bikinien som passer best for din stil og smak. På den måten trenger du ikke gå på akkord med din personlige stil for å kunne hoppe i sjøen eller bassenget.

Vakre bikinier fra eksklusive merker

På Netlingeri.no vil vi at du skal møte sommeren og de varme månedene med stil, slik at du kan føle deg komfortabel på stranden og ved bassenget i en vakker bikini. Vi har derfor valgt ut et bredt utvalg av bikinier fra noen av de mest populære og eksklusive merkene innen badetøy, slik at du kan finne en bikini som er av en deilig kvalitet og som kan se bra ut de neste flere svømmesesongene. I tillegg finner du også et hav av bikinier i vakre design. På samme måte som det er viktig at du velger klær som passer til din personlige stil, er det også viktig å ha en bikini som passer perfekt til deg og din figur. Når du finner en bikini som sitter godt på deg og sitter perfekt på kroppen, vil du føle deg komfortabel samtidig.

På denne siden finner du et bredt utvalg av ulike merker av badetøy. Felles for dem alle er at de tilbyr bikinier av høy kvalitet og i et godt og moteriktig design. I tillegg til at bikinien din må være vakker, er det også viktig at den gir deg riktig støtte og har en perfekt passform.

Sett sammen din personlige bikini

Nyt sommer og solskinn med en smart bikini her fra nettbutikken vår. Hos oss har du muligheten til å sette sammen din egen luksusbikini slik at den passer akkurat din størrelse og personlighet. Dette lar alle kvinner velge den beste bikinien som passer hver kvinnes figur og byste. Det finnes mange forskjellige modeller og design av bikinier, og det kan derfor være vanskelig å finne riktig topp og underdel som sitter perfekt på både bysten og underdelen. Derfor selger vi mange av våre bikinideler separat, slik at du kan sette sammen din personlige bikini og velge størrelsen på både topp og underdel som passer din kroppsfasong, samt velge det/de designene du liker best. Ved å mikse og matche kan du dermed lage et unikt bikinisett som passer din stil og smak.

Hvilken bikini passer deg og din figur best?

Med et utvalg fra forskjellige merker som du finner her på Netlingeri.no, vil det være noe for enhver kvinnelig kroppsform. Uansett om du har en pæreformet, epleformet eller timeglassformet figur, gir vi deg her noen gode råd slik at du får den perfekte bikinimodellen for deg.

  • Pæreformet kroppsform: Hvis du har smale skuldre og midje sammenlignet med hoftene, så er den stroppeløse bikinimodellen bra for deg. Den stroppeløse bikinien kalles også en bandeau. Denne typen bikini får skuldrene dine til å se litt bredere ut. I tillegg kan du velge bikinitruser som har et høyt bensnitt som får hoftene til å virke mindre og bena til å se lengre ut.
  • Epleformet kroppsform: Har du tynne bein og smale hofter, men er overkroppen kortere og fyldigere? Da bør du velge en bikini med lave truser, som skaper en illusjon av en lengre overkropp.
  • Timeglassform: Har du smal midje, men brede hofter og skuldre, må du fremheve midje og skuldre. Her kan du med fordel velge en bikinitopp med halterneck. Hvis du har en større byste som trenger mer støtte, kan en bikinitopp med bøyle og vanlige stropper være en god idé.

Finn den rette bikinien som passer deg

Når du kjøper en ny bikini er det viktig at den sitter godt og at du føler deg komfortabel når du bruker den. Det er ikke mye i å ha en bikini i et lekkert design, men underdelen og toppen sitter ikke som den skal. Det er viktig at du føler deg komfortabel i den nye bikinien din slik at du kan gå til stranden eller svømmebassenget med selvtillit. Derfor har vi alltid et stort utvalg av bikinier i ulike design og ulike fasonger, slik at du kan finne akkurat den bikinien som passer best til din personlige smak og din kropp.

Her på Netlingeri finner du alltid et stort og lekkert utvalg av bikinier som dekker ethvert behov. Du finner derfor massevis av mønstre, stoffer og farger som passer perfekt til deg og dine ønsker innen bikinier. Dykk ned i det store utvalget av bikinier på denne siden og finn dine favoritter for den kommende ferien. Å handle på nett på Netlinger.dk er en fornøyelse og superenkelt, da du kan handle når det passer deg. Bare slå deg ned i sofaen med en kopp kaffe eller te og se på de flotte bikiniene til dame som du finner her på nettbutikken. Vi leverer direkte hjem til deg i løpet av få virkedager, så du kan hoppe i bølgene i din nye smarte bikini om ikke lenge.