Bodystocking

Finn din neste bodystocking her

Her finner du et utvalg Bodystocking og Korsetter. Felles for Bodystocking og Corsages er at de gir god støtte til bysten og ikke minst holder og støtter magen. Dette gjør dem ekstremt egnet for bruk under tettsittende klær eller fest-/brudekjoler.

Du vet sikkert allerede om bodystockings, kropper eller kropper, og kanskje du allerede er så heldig å eie en. Det er alltid kjekt å ha litt annerledes undertøy å velge mellom. En bodystocking er et "must-have" for garderoben din, og den kan hjelpe deg med å lage det perfekte motestykket til antrekket ditt, enten det er til hverdags eller til gode fester. Det finnes mange forskjellige modeller, farger, former og merker når du skal ut og finne den perfekte bodystockingen.

Hva er en bodystocking

En bodystocking er det samme som en bodystocking som du kan bruke i stedet for en BH og et par truser. Bodystockings er behagelige å ha på og gir deg dermed også en vakker silhuett under klærne. En bodystocking kan være et strålende stoff for deg som går i tettsittende klær. Det vil ikke være noen elastisk kant som skjærer inn i hoftene eller ved den normale linjekanten på BH-en. Du unngår de irriterende elastiske kantene, fordi bodystockingen din er et helt stykke stoff.

Det finnes mange design som er både til hverdagsbruk og til fest. Det blir design med både lange og korte ermer. Du kan bruke begge designene med skjørtet eller jeansen for å piffe opp looken din litt. En bodystocking kommer også i cupstørrelser hvis du fortsatt trenger den vanlige BH-formen og støtten. Du kan også finne bodystockings som ingen cup vil ha, men du vil ha muligheten til å ta din egen BH under, avhengig av hva du ønsker. Nederst på bodystocken ved trusen er det en lukking av enten knapper eller kroker. Lukningen vil være lett for deg å åpne når du må ta av deg bodyen eller gå på toalettet. Du kan bruke den nye bodystockingen din som undertøy eller som en del av antrekket. Din nye bodystocking vil gi deg en vakker silhuett hele dagen.

De forskjellige bodystockings – Finn din favoritt

Du har kanskje allerede en ide om hvordan den nye bodystockingen din skal se ut. Kanskje det skal være med de feminine blondene i ryggen eller bare den klassiske sorte, som gjør at kjolen din passer perfekt. Med et utvalg av ulike design vil det garantert være noe du mangler og ønsker å passe. perfekt for en bestemt anledning. Hvis du absolutt elsker blonder, som sikkert kan gjøre antrekket ditt litt mer interessant, vil det selvfølgelig også være det. Vi har både bodystockings som har blonder over hele kroppen, på ermene og ved rumpa. Blonder er det kr av, det er bare å velge.

Hvis du er mer til den klassiske looken, hvor du gjerne vil være fri for blonder og de elastiske kantene, bør du se på Marie Jo Láventure modell. Láventure bodystocking er laget av et glatt materiale, har igjen blonder og finnes i hvitt og svart. Enten det er den klassiske eller mer trendbaserte bodystockingen du ser på, må du være klar over at det finnes vil være forskjellige snitt foran og bak samt stoppestedene kan variere. En bodystocking kan være gjennomsiktig, noe som er en del av designet. Du kan velge mellom merkene Marie Jo, Missya og sloggi med mer når du skal ut og se på en ny bodystocking.

Finn en Bodystocking med bøyler

Heldigvis er bodystockings også tilgjengelig med bøyler. Når du kjøper en bodystocking med bøyle, må du være oppmerksom på koppstørrelsen. Resten av bodystocking-modellen skal tilpasses cupstørrelsen. Er du på jakt etter en bodystocking med bøyle og innlegg, har vi det fantastiske merket Marie Jo Láventure. Marie Jo har lenge hatt modellen «Tom» som gleder mange kvinner. kroppsstrømpen har et glatt materiale uten detaljer av blonder eller lignende. Tom-modellen finnes også i vanlig BH.

Stoppene på Tom-modellen vil ha små mønstre som gjør kroppsstrømpen ekstra fin og elegant å ha på. Størrelsene finnes i 75-85 i omkretsen hvor koppstørrelsene er fra B til D. Hvis din nye bodystocking eller corsage skal brukes under en festkjole, eller kanskje en brudekjole, kan du må være oppmerksom på snittet på kjolen og om den matcher BH-en. For kjoler i lyse eller hvite nyanser er det selvfølgelig også viktig at du velger en bodystocking eller en corsage, i off-white eller hudfarget, da det ellers vil kunne ses gjennom kjolen. Motsatt er det ofte fornuftig å velge en svart eller mørk modell for svarte kjoler. Se Tom-bodystocking her i hvitt og svart.

Bodystocking som undertøy

En bodystocking er en erstatning for undertøyet ditt, så du trenger ikke å ha undertøyet under. En bodystocking kan ha BH-modellen og trusen vil fortsatt ha samme form som en vanlig truse. Ved bena på bodystockingen din vil det være kroker eller knapper som du kan åpne og lukke bodystockingen med. En smart åpning ved bena gjør det mye lettere å gå på toalettet, slik at du ikke trenger å ta av hele bodystockingen. En bodystocking er ett stykke som kan brukes under klærne, men også som et stykke klesplagg, med jeansen, skjørtet eller under blazeren og få dermed et mer elegant utseende. Velg en basic body eller piff opp looken med en bodystocking laget av vakre blonder.

Bodystocking med perfekt støtte

Bodystrømper og korsetter er tilgjengelig med ulike grader av støtte i form av bøyler, shapewear-effekt på magen eller utfylling av selve BH-en. Et alternativ til undertøy til trange kjoler, topper og bukser kan være shapewear. Shapewear fokuserer mer på den oppstrammende effekten, som fortsatt kan være vakker og feminin. Se shapewear-utvalget her.

Slik vasker du bodystockingen - Les her

Når du vasker undertøyet ditt, må du alltid følge vaskeanvisningen. I tillegg må du også være oppmerksom på hva undertøyet ditt er laget av. Hvis undertøyet ditt er laget av delikate materialer som blonder, tyll eller silke, bør du vaske det for hånd for å unngå å skade de fine materialene og detaljene.

Hvis du har undertøy laget av bomull, viskose eller mikrofiber vask den i maskin, på 30-40 grader og i vaskepose for kun 29,95 NOK. Vi anbefaler at du vasker undertøyet for hånd med mindre vaskeanvisningen sier noe annet. Vasker du undertøyet for hånd er du skånsommere mot det og får dermed lengre levetid.

Hvordan vasker du undertøyet ditt for hånd? Les her

  • Fyll et vaskekar med lunkent vann. Pass på at vannet ikke blir for varmt, da det kan knekke strikken i undertøyet ditt.
  • Ha i vaskemiddel og sørg for at det er oppløst.
  • Legg undertøyet i vannet og vask det stille, uten å trykke på koppen eller stoffet.
  • La undertøyet ligge i karet i 5 min.
  • Skyll undertøyet grundig og heng deretter undertøyet slik at koppene står fortsatt rett vei.

Dag-til-dag levering hos Netlingeri

For alle varene vi har på lager tilbyr vi våre kunder dag-til-dag levering. Skulle du handle for mer enn kr 1499, tilbyr vi deg til og med gratis frakt. Som en ekstratjeneste får alle våre kunder 365 dagers returrett. Uansett om du kjøper bodystockings, truser, sports-BH eller annet, håper vi du finner det du leter etter hos Netlingeri. Hvis du fortsatt er i tvil om størrelsen din eller noe annet, ring oss gjerne. Vi hjelper deg gjerne slik at du får rett hjem.

Vi vil være tilgjengelig fra 08.00 til 11.00 alle hverdager på telefonnummer 41 40 75 00 eller på e-post info@netlingeri.no.