Femilet badetøy

Finn ditt favoritt Femilet badetøy her

Danske Femilet er kjent over hele verden for sitt undertøy i stilig design med god passform. Dette gjelder selvfølgelig også deres lekre og stilige badetøy.Du finner et bredt utvalg av lekkert badetøy til kvinner som passer kvinner i alle aldre. Blant disse finner du ulike bikinioverdeler, bikinitruser og badedrakter.

Når du skal velge riktig badetøy er det viktig at du velger badetøy som har riktig passform. Badetøyet skal føles fint å ha på seg, og da må det kunne skjule eller fremheve det du ønsker når du bader. Badetøyet fra Femilet er produsert i supermyke og deilige materialer, som alle føles behagelige å ha på. Det er med andre ord badetøy du kan føle deg komfortabel i. Blant annet på grunn av badetøyets gode passform og fine materialer.

Badetøy i riktig passform

For mange kvinner å hoppe i en liten bikini eller en stram badedrakt så snart sommeren har meldt sin ankomst. For noen kvinner kan det til og med være en grensesprengende følelse å ta på seg det nye badetøyet og dermed vise frem kroppen offentlig på stranden eller ved bassenget. Kanskje har det kommet barn, og kroppen er derfor ikke fullt så spenstig som før. Brystene har også blitt annerledes, og magehuden er kanskje ikke engang så stram som før. Det kan være mange ulike årsaker til at mange kvinner ikke liker å bruke badetøy – spesielt etter at de har født.

Det er det imidlertid ingen grunn til. For med de mange forskjellige modellene av lekkert og moteriktig badetøy i flotte former og friske farger som du finner hos danske Femilet, trenger det ikke lenger være et hinder å hoppe inn i de lette klærne. Femilet har designet vakkert badetøy, noe som gjør at du lett kan føle deg komfortabel når du kler deg i det deilige badetøyet. Badetøyet er laget av materialer som beholder fargen og passformen, selv når du går i vannet. Du trenger derfor ikke tenke på om badetøyet sitter godt, selv om du ligger og svetter på stranden i timevis.

Badetøy kan lure

En god Huskeregel når du kjøper nytt badetøy er at det utvider seg når det blir vått. Det er derfor lurt å kjøpe badetøy som sitter litt trangt når du prøver det. Kjøper du en bikinitopp som er for stor, vil bollen åpne seg i vannet, noe som ikke er meningen. Bruker du truser som er for store, vil de falle ned rundt rumpa.

Slik holder du fargen på badetøyet ditt

Har du kjøpt ditt nye badetøy fra Femilet, vil du også at fargen og formen skal se bra ut lenge. Det er viktig at du tar vare på badetøyet, og derfor også vasker det på den riktige og mest skånsomme måten. Gjør du ikke dette vil du lett ødelegge fibrene i stoffet, og dette kan tydelig sees. Etter en svømmetur, i enten klor- eller saltvann, er det viktig at Femilet-badetøyet ditt er skylt rent vann. Klor og saltvann er tøffe forhold for badetøyet ditt. Hvis det ikke skylles skikkelig igjennom, går det ut over både fargen og elastisiteten i stoffet.

Hvis du ligger på stranden i mange timer og nyter solens varme stråler, er du sikkert også en som bruker en god solkrem. Solkrem er hard mot badetøyet ditt og etterlater stygge flekker. Sørg for å smøre kroppen godt før du hopper i badetøyet. Badetøy må håndvaskes med mildt vaskemiddel. Spesielt hvis det er badetøy med bøyle er det viktig at du vasker badetøyet for hånd. Kjøp badetøyet ditt fra Femilet hos oss og få nydelig badetøy som fremhever det beste i deg. Også på en varm sommerdag på stranden.