Marie Jo lingerie

Bredt utvalg av Marie Jo lingerie til bra priser

Med undertøy fra det belgiske merket Marie Jo får du luksuriøst undertøy som passer kroppen din helt perfekt. På denne siden finner du et bredt utvalg av undertøy, som er laget for å få frem det beste i deg.

Undertøy er frekk og delikat, og dette gjelder i stor grad også de mange forskjellige modellene fra Belgisk merke Marie Jo. Hvert undertøy er skapt for deg og ditt velvære og balanserer vakkert mellom seksualitet, komfort og vakre passformer.

Alt undertøy fra Marie Jo er produsert av deilige, vakre materialer som føles veldig behagelige på baren din. hud. Er du derfor ute etter vakkert og forførende undertøy med perfekte former og riktig utstråling, så er undertøy fra Marie Jo en helt perfekt kandidat.

Marie Jo forfører deg med vakkert lingerie

Belgiske Marie Jo har produsert eksklusivt og moderne undertøy for motebevisste kvinner over hele verden siden 1981. Det delikate undertøyet er skapt for å fremheve skjønnheten i enhver kvinne.

Undertøy er vakkert, feminint og elegant med et snev av luksus og glamour. Vakkert undertøy kan forføre. Det kan få deg til å føle deg som noe helt spesielt og unikt. Marie Jo har designet en lang rekke vakkert og forførende undertøy som får deg til å skinne – selv på en vanlig hverdagskveld. Det vakre og forførende undertøyet hører ikke bare til de helt spesielle leilighetene. Det deilige eksklusive undertøyet fra Marie Jo kan enkelt brukes på vanlige dager i stedet for en vanlig BH og truse.

For noen kvinner kan det være vanskelig og forvirrende å finne det perfekte undertøyet. Dette kan være fordi det ofte tar tid å finne den perfekte. Eller at mange kvinner ikke føler seg komfortable med å bruke den. Kanskje det er feil størrelse, eller modellen passer ikke i det hele tatt. Det kan være mange forskjellige årsaker, men det trenger ikke være det. Hvis du finner akkurat det rette undertøyet, med en god perfekt komfort og passform, kan det få deg til å skinne og få deg til å føle deg ettertraktet og sexy hele året. Selv om det kan virke forvirrende med det første. Alt undertøy fra det belgiske undertøysmerket Marie Jo er produsert i vakre materialer av høy kvalitet. Her inngås ingen kompromisser med verken design eller komfort.

Vakert lingerie krever den beste pleie

Marie Jos undertøy er vakkert og feminint undertøy som er i den litt dyrere priskategorien. Bare av den grunn vil du definitivt ønske å behandle det slik at det kan vare så lenge som mulig. Er du i tvil om hvordan undertøyet ditt vil vare lenge, er det noen gode tips som kan være nyttige å følge.

  • Når du skal vaske den nye undertøy, det er veldig lurt å følge vaskeanvisningen, som ofte følger med.
  • Unngå å vaske Marie Jo-undertøyet ditt i vaskemaskinen. En tur i vaskemaskinen kan veldig lett ødelegge det fine undertøyet.
  • Vask i stedet ditt Marie Jo undertøy for hånd. Spesielt hvis den inneholder en kleshenger.
  • Løs opp et mildt vaskemiddel i vannet. Helst til fargede klær.
  • La aldri undertøyet ligge i vannet, men sørg i stedet for å vaske det umiddelbart.
  • Unngå også overdosering av vaskemiddelet ditt.
  • Unngå alltid å bruke tøymykner til undertøyet ditt. Tøymykneren vil lukke fibrene i stoffet, noe som betyr at det ikke kan puste.
  • Unngå å tørke undertøyet ditt i tørketrommelen. Du kan med fordel duppe eller presse vannet ut før du legger det til tørk. Men aldri i direkte sol.
Kjøp ditt eksklusive undertøy fra Marie Jo hos oss og la deg forføre av merkets vakre og eksklusive design.