Seafolly

Kjøp Seafolly badetøy på netlingeri.no

Hos Netlingeri finner du det alltid populære badetøymerket Seafolly. Vakre design i vakre, fargerike og ikke minst feminine og trendy varianter som kvinner i alle aldre elsker. Unn deg selv, basisgarderoben din eller en du er glad i herligheter fra Seafolly med alltid en perfekt passform, høy komfort og farger som varer. Unn alle kvinnene i livet ditt creme de la creme fra dette enormt populære australske merket som har tatt verden med storm. Kanskje forelsker du deg i dette fantastiske merket når du først har prøvd de mange deilige designene og følt den fantastiske komforten og de vakre materialene på din egen hud - som alltid er prisene gunstige når du handler undertøy og badetøy til kvinner hos Netling - vi tilbyr blant annet:

 • Badetopper og bikinitopper i mange lekre varianter og fargekombinasjoner
 • Badetruser, hipstertruser og stringtruser i vakre og komfortable modeller
 • Badedresser og bikinier i alle tenkelige fargekombinasjoner i sesongens hotteste design
 • Badetilbehør i mange spennende varianter

 • Kvalitet i en klasse for seg selv

  Når det gjelder det vakre merket Seafolly, er det kvalitet som gjelder. Både verden og kvinnehjerter har blitt tatt med storm siden dette spennende australske merket så dagens lys i 1975. Målet er å bli verdensledende innen vakre og komfortable badetøy, bikinier og badetilbehør for kvinner i alle aldre. Hos Netlingeri tilbyr vi blant annet vakre:

  1. Design i klassiske og tidløse farger
  2. design i trendy former, farger, lengder, mønstre og heldekkende trykk.

  Det finnes noe for enhver smak og anledning når du utforsker det store og innbydende Seafolly-sortimentet. Sommeren, badesesongen og basisgarderoben kan raskt bli så mye vakrere og mer innbydende med alt det beste fra det alltid fantastiske merket Seafolly.

  Seafolly - en verden av farger

  Det er aldri kjedelig å shoppe Seafolly. Her finner du en verden av vakre farger, fargekombinasjoner, mønstre, trykk og ikke minst former. En verden av overraskelser som selvfølgelig også byr på de mer klassiske lookene for deg som elsker en vakker, tidløs bikini som er trendy sesong etter sesong og år etter år.

  Dette profesjonelle merket vet hvordan de skal spre glede og godt humør med sine mange vakre og fargerike design. Gi uttrykk for din bohemske stil eller frisk opp garderoben med jentete farger, kule farger eller kanskje et sofistikert mønster. Du finner alt hva hjertet ditt begjærer, og creme de la creme av moderne og komfortable badetøy for unge jenter og kvinner.

  Farger som holder

  Enten du er på jakt etter badetøy, bikinier, bikinitopper eller bikinitruser for en enkelt sesong, eller du går for en mer klassisk look som holder år etter år, vil du bli begeistret over den gjennomgående høye kvaliteten. Seafollys herligheter inkluderer:

 • Farger som holder vask etter vask
 • Passform som holder vask etter vask

 • Husk å skylle badetøyet etter bruk hvis du har vært i saltvann eller klor, så holder materialet lenger. Det samme gjelder både passform og farge. La sommeren komme med alt det beste fra alltid like herlige Seafolly.

  Feminint, fargerikt eller forførende

  Seafolly er det opplagte valget for enhver kvinne. Her finner du alt du kan drømme om av spennende detaljer, vakre farger og nydelig feminin design. Forførende, praktisk eller bare pent - Seafolly gir deg alt i vakker design. Vi tilbyr:

 • Design til stranden, bassenget og hagen

 • Selvfølgelig kan du bruke de lekre bikinitoppene, bikinitrusene og strandtøyet til mange andre anledninger, der flotte farger, vakre design og gode materialer alltid gjør at du ser bra ut.

  Et vell av flotte topper

  Topper er absolutt ikke kjedelige når du handler design fra det vakre merket Seafolly. Badetopper, bikinitopper og ikke minst badedrakter nærmest smiler til deg med sine mange flotte fargekombinasjoner. Selv de mer ensfargede modellene er fylt med fine små detaljer som gjør dem unike.

  La en verden av spennende fargekombinasjoner og design bidra til at du får ditt livs beste sommer iført det beste fra Seafolly.

  Underdeler i spennende varianter

  Cool, praktisk, feminin eller bare beachy - Seafollys dameunderdeler og bikinitruser er den perfekte løsningen. Gjennom årene har kolleksjonene bydd på mange spennende varianter:

 • Bikinibukser
 • Mini hipsters
 • Bikinitrusse med snøring
 • Bikinibukse
 • Bikini G-streng

 • Finn din egen favoritt blant de mange spennende designene. Det kan være nesten umulig å velge. Men vi har sørget for at du ikke trenger å nøye deg med bare ett sett. Unn deg selv en vakker og fargerik sommer med alt det beste innen badetøymote.

  Seafollys visjon

  Visjonen bak Seafollys varemerke og misjon er klar: å bli det ledende merket for badetøy og strandklær innen 2020. De er på god vei til å nå dette målet med sin holdning om at kvalitet er alt. De mange designene er inspirert av den vakre og lange australske sommeren, som kvinner over hele verden kan nyte på denne måten. Vi håper å kunne gi deg alt det beste fra dette spennende merket med vakre farger, feminin design og kvalitet som varer.

  Seafolly salg

  Netlingeri har mange gode Seafolly-tilbud. Er du på utkikk etter en billig bikini, billig badedrakt eller en fargerik topp eller bikinitrusse, kan du glede deg til gode priser hos oss. Vi tilbyr også mange spennende merker og design til utrolig lave priser på vår populære tilbudsside, der du kan være heldig å finne rester fra tidligere kolleksjoner eller andre spennende spesialtilbud.

  Levering fra dag til dag

  Ønsker du rask levering, er Netlingeri stedet å handle. Vi tilbyr dag-til-dag-levering på våre populære merker. Vi tilbyr rask levering til en pakkeshop nær deg.

  Vil du ha gratis frakt?

  Du får fri frakt når du handler for mer enn 1499 kroner hos Netlingeri, og vi leverer bestillingen din gratis til deg - så lenge du bestiller for levering i Norge.

  Du er velkommen til å spørre oss til råds

  Du er alltid velkommen til å kontakte oss hvis du har spørsmål om bestillingen din, leveringen eller kanskje et bestemt merke. Du kan ringe oss på tlf. 41 40 75 00 på hverdager mellom kl. 8.00-16.00. Du er også velkommen til å skrive til kundeservice. Det kan du gjøre på info@netlingeri.no.

  Praktiske størrelsesguider

  Vi ønsker å gjøre det så enkelt som mulig for deg å handle på nettet. Derfor finner du en rekke praktiske og brukervennlige størrelsesguider på denne siden, slik at du kan finne riktig størrelse og føle deg komfortabel. Vi gleder oss til å skjemme deg bort med det beste fra den danske og internasjonale moteverdenen innen undertøy, undertøy, badetøy og nattøy for kvinner.