Anita

Stort utvalg av Anita sports-BH

Hos Netlingeri finner du det alltid populære merket Anita Sport. Selv om sortimentet frister med deilige Anita sports-BH i flere varianter, finner du også de mer klassiske sorte BH-ene med vakre blonder og et mangfold av vakre detaljer som bidrar til å gjøre disse BH-ene ekstremt komfortable.

Hos Netlingeri finner du det alltid populære merket Anita Sport. Selv om sortimentet frister med lekre sports-BH-er i flere varianter, finner du også de mer klassiske sorte BH-ene med vakre blonder og et mangfold av vakre detaljer som bidrar til å gjøre disse BH-ene ekstremt komfortable. Se frem til et utvalg som vanligvis tilbyr.

Hvis du elsker vakkert undertøy og funksjonell design, kan du raskt bli forelsket i de smarte stilene som tilbyr noe for enhver anledning. De hotteste, mest komfortable og ikke minst smarte Anita Sport BH-ene finner du i mange deilige varianter med rask levering og til alltid gode priser hos Netlingeri.

Is Anita-BHen til hverdags, fest og sport?

Designet er designet for mange hverdagsaktiviteter. Skal den være lekker, feminin og trendy til hverdags, så er kanskje en blonde-BH akkurat det du trenger. Her byr sortimentet vanligvis på den alltid klassiske sorte blonde-BHen, som også egner seg utmerket under festkjolen. Her er det rikelig med mulighet til å føle seg bortskjemt med myke og behagelige materialer samt design med fokus på fin passform og høy komfort.

 • Blonde BH-er til hverdags og festlige anledninger.
 • Sports-BH med funksjonelt design.

Velger du en sports-BH fra det populære merket Anita Sport, kan du være helt sikker på at ingenting er overlatt til tilfeldighetene. Her er alle viktige detaljer ivaretatt, og funksjonaliteten er som alltid på topp. Igjen er det brukt komfortable materialer, slik at din BH også føles komfortabel under sport.

Blond BH med nydelige detaljer

Sort er alltid en hit når det kommer til undertøy og BH. Sortimentet byr vanligvis på nettopp svart med blonder, som har en deilig feminin finish. Her finner du design som bl.a. byr på fantastiske detaljer som:

 • Brede polstrede skulderstropper
 • Bomullsfôr i nedre del av koppen
 • Lommer egnet for protese eller innlegg

Gjør hver dag til en fest med godbiter fra dette populære merket. Her kan du også forstørre bysten med bl.a. innsats eller protese, da det også finnes design med lommer for denne funksjonen.

Anita Sport BH – Maksimal støtte for bysten

En sports BH trenger absolutt ikke være enten kjedelig eller upraktisk. En Anita sports-BH er alt annet. Alltid trendy og funksjonell design, slik at den alltid sitter der den skal samtidig som du føler god støtte for bysten når du driver med sport. Se frem til en serie som tilbyr en rekke forskjellige design, hver med sine egne små finesser. I kolleksjonene med Anita Sport BH finner du vanligvis design som tilbyr:

 1. Maksimal støtte for bysten din
 2. Designer med frontlukking
 3. Svette -absorberende innerfôr
 4. Kopper med ekstra støtte
 5. Dobbeltlagsstoff på koppene
 6. Glatte kanter for maksimal komfort
 7. Sømløse kopper i støpt design
 8. Ventilerende materiale
 9. Pustende ryggstykke
 10. Justerbare skulderstropper
 11. kroker på ryggen

Der er alle små viktige detaljer tenkt på – ingenting som sier at Anita Sport er en hit blant kvinner i alle aldre. Oppdag det spennende utvalget og kle deg til det maksimale med god støtte for bysten din i et smart og lekkert design fra dette populære merket.

Anita Sport er høyteknologisk mote

Dette populære merket er ikke bare fullt av vakkert og funksjonelt design, men også høyteknologisk mote med innovative stiler basert på:

 • Pustende materialer
 • Svetteabsorberende egenskaper
 • Lette materialer
 • Design med fokus på optimal bevegelighet

Det er i den grad bestemt herligheter for aktive kvinner - uavhengig av alder med en alltid populær Anita Sport. Unn deg selv dette merket som har vært en hit siden 1886 og selges i mange land rundt om i verden. Her finner du bl.a. kolleksjoner med Oeko-Tex 100 Standards og design som også matcher kvinner med kurvede former.

Anita Sport-salg

Vi tilbyr naturligvis mange Anita Sport Bra-tilbud. Du finner våre design til attraktive priser og til og med med rask levering. Vi tilbyr:

 • Dag-til-dag levering til en pakkebutikk nær deg
 • Gratis frakt i Norge ved kjøp over kr 1499.
 • 365 dagers returrett

Hvis du har spørsmål om bestillingen din, vennligst kontakt oss i kundeservice. Vi står klare til å hjelpe deg man-fre kl 8.00-11.00. Du kan kontakte oss på tlf. +45 41 40 75 00 eller
på e-post info@netlingeri.no. Vi ser frem til å skjemme deg bort med delikatesser fra begge i inn- og utland. Vi tilbyr de hotteste trendene innen undertøy, sportsundertøy, badetøy, natttøy, kapper og hjemmeklær. Se frem til å gå ombord på alle godsakene våre slik at du kan få garderoben du alltid har drømt om på et blunk med alt det beste fra de største og mest populære merkene på markedet.