Truser

Les mer om det store utvalget av truser og hipsters

Velg mellom mange forskjellige typer truser. G-string truse, tai-truser, hipster-truser, brazilian truser og menstruasjonstruser. Vi har populære truser fra Hunkemöller, Triumph, PrimaDonna, Marie Jo, Chantelle og andre kjente merker. La deg inspirere av de mange utvalgene som er kun for deg. Det vil være fantastiske samlinger av truser, thongs, hipsters og mer. Se på utvalget, det vil helt sikkert være noe for dine former, behov og ønsker.

Det begynte med den løse buksen, som gikk helt ned til dameanklene. På 1900-tallet fikk trusene den formen vi kjenner i dag. Korte og tettsittende truser i stort utvalg. Hvis du vil vite mer om alle de forskjellige trusene og modellene som finnes, kan du lese mer om dem nedenfor, hvor hver truse vil bli beskrevet for deg. Et stort utvalg truser krever mange merker: Bjørn borg, Change, Chantelle, Femilet, Freya, Marie Jo, Missya, Neo Noir, Prima Donna, Sloggi undertøy og Triumph. De mange fantastiske merkene gjør at du har et stort utvalg å velge mellom og kan derfor også finne akkurat den rette.

Må truser matche BH'en?

Ingen BH uten matchende truser, de fleste kvinner er enige i den oppfatningen, men det kommer selvfølgelig an på smak og behag. Du er kanskje den som kjøper en BH og uten å nøle må ha et par matchende truser. Mange undertøysmerker anbefaler at når du kjøper en BH, må du ha med deg to par matchende truser. Med to truser kan du bruke et vakkert sett i to dager, siden du kan bruke BH-en din i mer enn én dag. Men hvis du elsker å mikse og matche med undertøyet ditt, så er det helt greit. Det kan være at du kun bruker truser laget av visse materialer. Alles behov er forskjellige og det viktigste er at du føler deg komfortabel.

Du kan aldri ha for mange truser. Det er alltid flott å ha en rekke truser å velge mellom, enten det er en bestemt farge, fasong eller noe helt annet. Du kan ha godt av å ha noen basistruser som er ensfargede og vil kunne matche det meste i garderoben til din fordel. Selv om du har mange basistruser, er det ingenting bedre enn å føle deg deilig. og komfortabel med et matchende undertøyssett. For noen kvinner er det av stor betydning at de også ser bra ut under klærne, selv om bare de selv ser det.

Hvilke modeller kan du velge mellom – Finn ut her

Heldigvis er det mange forskjellige modeller, former og farger du kan velge mellom. Det er lurt å finne ut hvilken modell du liker best og deretter begynne å velge farger. Du kan velge mellom mange flotte g-strenger, som er trusene som er nesten helt usynlige under den tettsittende klær. I tillegg vil du også kunne finne tai-trusen, hipstermodellen, boxershorts, hotpants og maxi-modellen. Det vil være et stort utvalg, slik at du kan få akkurat den rette boligen for deg.

G-strengen er den perfekte modellen for dine tettsittende klær

Du har sikkert hørt om G-strengen før. G-strengen har lenge vært en av de mest populære trusene blant kvinner. G-strengen er en truse som passer perfekt til den tettsittende kjolen eller buksene dine, hvor du ikke vil ha den synlige trusekanten på rumpa. Foran på g-strengen dekker alt, men baksiden av g-strengen går mellom rumpa og vil dermed ikke ligge på rumpa slik noen av de andre trusemodellene gjør.

Hvis du vil skjule trusa og gjøre dem så lite synlige som mulig, er g-strengen akkurat tingen for deg. Du må også vurdere fargevalget på trusen din. Det er ikke mulig å kjøpe et par sorte stringtroser når du har på deg lyse eller hvite klær. Når du har på deg lette klær har du en fordel om undertøyet er hudfarget. Hudfarget undertøy er mindre synlig enn om du velger hvitt undertøy. Her finner du det store utvalget av g-strings truser for deg, hvor du kan velge mellom de mange kvalitetsmerkene. For din klassiske sorte kjole kan du selvfølgelig velge mellom alle slags farger, men du kan også vurdere et par sorte klassiske sømløse g- string truser. Det blir et stort utvalg av sømløse truser. Merket Sloggi er et av de populære merkene når det kommer til den sømløse modellen.

Hipster-modellen er bra for deg med lave bukser - Les mer her

Hipster-trusen kommer fra det engelske ordet hip. Hipstertrusen sitter presist på hoften og dekker større deler av rumpa. Hipsteren sitter lavt på midjen og er perfekt for deg som bruker lavbukser. Hipstertrusen er en modell som er vid i siden og faktisk også hele veien rundt hoftene og baller. I ryggen skjærer hipsteren lavt, men den nedre delen av bunnen din vil fortsatt være synlig. Fronten skjærer modellen øverst på lårene.

Hipster-truser sitter alltid vakkert tett inntil kroppen, og kan pyntes med fine detaljer av blonder og sløyfer, som selvfølgelig finnes i mange forskjellige farger. Se utvalget av hipstere her. Vær oppmerksom på hipstertrusene dine, for det finnes også en hipster g-streng. En hipster g-streng er en blanding av de to trusemodellene. Foran på hipster-g-strengen din ser trusen ut som en vanlig hipster, mens den bak ser ut som en g-streng-modell som går mellom ballene dine. Den øvre delen av kulene dine vil fortsatt være dekket med stoff.

Modellen passer bra for deg som vil ha kulene dekket. Selv om ballene dine er dekket, vil du kunne finne hipstere med vakre blonder, som gjør trusen mer lette og feminine. En sømløs hipstermodell er perfekt til hverdags. Den sømløse trusen er utrolig behagelig, som er perfekt under den tilpassede kjolen din. Trusen vil være usynlig under klærne dine nettopp fordi det ikke er sømmer å se.

Tai-trusen gir deg lengre ben

En Tai-truse ender i midjen, og med det høye beinsnittet har Tai-trusen fått et godt rykte for å gi en illusjon av lengre ben. En tai-truse dekker hele ballen. Bensnittet gir en fin og feminin look. Tai-trusen er mer lett og åpen enn hipster- eller hotpants-modellen. Høyden på trusen vil vanligvis skjære seg midt på hoftene og er en fin og behagelig truse til hverdags. Du vil kunne velge mellom en enkel tai-truse i bomull med en god strikk for å holde på deg baller. Men tightsen er av flere design, og derfor kan du også velge en truse med fine blondedetaljer, med rene blonder, men også i den sømløse modellen.

Maxi-trusen - Gir god støtte til både mage og baller

Vi må ikke glemme maxi-trusen. Trusen er en fantastisk modell for deg som gjerne vil at trusen skal sitte høyere i midjen. Midjen på trusen går høyere opp enn hva tai-trusen gjør. Velger du maxi-trusen får du optimal støtte for både mage og baller.

Maxi-trusen er et design for jenter som er litt rundere, men kan likevel være noe for deg som har mindre midje, det er opp til smak. Du vil kunne finne et utvalg hvor det både er helt glatte og klassiske design, men også design med fine blonder og små detaljer som gjør trusen feminin og vakker.

Maximodellens gode høyde i livet betyr at det ikke er et kutt fra strikken i midten av hoftene. Du vil derfor få en myk overgang under kjolene dine, som ikke kan ses, nettopp fordi strikken sitter høyere på hoften og noen ganger helt opp til midjen.

Stor kolleksjon - Stort utvalg

Det du leter etter får du, og med et stort utvalg truser og g-strenger til dame får du muligheten til å finne truser med detaljerte blonder, gode materialer og i perfekte passform. Du vil kunne finne truser til alle anledninger, enten det er hverdagstruser i deilig bomull med høy komfort, eller g-strengen uten sømmer som skal føles behagelig å ha på, eller kanskje du leter etter de frekke trusene for en spesiell kveld.

Shapewear-truse - Stram opp baller og midje

Shapewear-trusene er for deg som vil stramme baller eller midje, slik at kjolen din kan passe perfekt. Med shapewear vil du føle deg lekker, da den bare går inn og gir deg en vakker silhuett. Truser med formeffekt finnes både i høy midje og lav modell. Høy midje går høyt opp i midjen og støtter. Alle shapewear-truser strammer enkelt opp formene dine. Formingsmaterialet du finner i utvalget er laget av behagelige materialer og er med på å gi kroppen din en vakker silhuett. Du kan se utvalget av shapewear her.

Hotpants og boksershorts

Du vil bli presentert for et fint utvalg av hotpants, som er trusene med lårkorte bukser. Hotpants er tettsittende og sitter godt på ballene. Hotpants blir sett på både som undertøy, men også i kategorien shorts. Hotpants-modellen har den fordelen at den ikke klatrer opp så lett.

Det er et design som er godt under kjolen og skjørtet, men som også kan være behagelig for deg som løper og går på treningssenteret. mye. Du vil kunne finne forskjellige stiler og farger samt hotpants med søte blonder. Hotpants med sporty design vil også være å finne i utvalget. Merkene du kan velge mellom ved kjøp av hotpants vil være Bjørn Borg, Femilet, Freya, Maria Jo, Prima Donna, Sloggi og Triumph.

Hvordan vasker du trusene dine?

Du kjenner sannsynligvis til problemet med at trusen din blir misfarget. Her kan du lære mer om hvordan du vasker undertøyet slik at det fortsatt beholder både form og farge. Undertøyet ditt, som sitter tett inntil kroppen, er mer utsatt for svette, smuss og bakterier og derfor må du vaske trusa hver gang du har brukt den.

Når du skal vaske trusene eller annet undertøy. må følge vaskeanvisningen nøye, akkurat som du gjør med alle andre klær du vasker. Ikke bruk vaskemiddel med blekende effekt. Når du skal vaske undertøyet i maskinen, må du holde deg til farget vaskemiddel. Hvis du ikke vasker undertøyet i maskinen, må du sørge for at vaskemidlet er skikkelig oppløst før du kaster undertøy i vannet. Undertøyet ditt har ikke godt av å bløtlegges i mer enn fem minutter. Når du tørker, må du ikke bruke tørketrommel eller direkte varme. Undertøyets strikk vil knekke hvis det utsettes for høye temperaturer. Direkte sollys vil få undertøyet til å falme.

Noen av bomullstrusene dine tåler å vaskes på 60 grader, men alt annet må vaskes for hånd eller på lav temperatur i en vaskepose. En delikat truse bør kun vaskes på lav varme. Få enda flere råd om hvordan du vasker undertøyet ditt.

h2>Hvilke truser er best for magen?De beste trusene for magen din er utvilsomt bomullstruser. Fordelen med bomullstruser er at de lar deg puste på en helt annen måte enn om du bruker truser laget av syntetisk materiale. Netlingeri har et stort utvalg av truser som er bra for underlivet - for eksempel Sloggi Double Comfort. Se alt Bomullsundertøy her.