Wiki

Stort utvalg av Wiki badetøy

Hos Netlingeri gjør vi sommeren, badesesongen eller charterturen mye mer hot, feminin og trendy med eksklusivt design fra det populære danske merket Wiki. Vakre fargekombinasjoner, mønstre, trykk og design som overrasker og er enkle å forelske seg i er det de nye kolleksjonene frister med. Se frem til et unikt utvalg av samlinger fra Wiki, som vanligvis inneholder:

 • Wiki-bikini
 • Wiki-bikinioverdeler
 • Wiki-bikiniunderdeler
 • Wiki tankini

Kombiner Wiki-bikinien din med akkurat de bikinitoppene og bikinitrusene du ønsker og få en kjølig sommer med unike design fra dette hotte merket. Det er bedømt delikatesser i særklasse. Finn alt til badesesongen her hos Netlingeri til alltid attraktive priser.

Deilig Wiki-badetøy i høy kvalitet

Det er designet med ren velvære i tankene når du handler vakre stiler fra dette populære danske merket. Her finner du design med fokus på:

 1. Unik passform
 2. materialer av høy kvalitet
 3. Rimelige priser

Ingen sommersesong uten Wiki. Hvis passformen er perfekt og komforten høy, så er Wiki badetøy den perfekte løsningen. Unn deg selv og garderoben alt det beste av det beste fra dette spennende merket.

En mengde farger, former og størrelser

Alle kvinnelige former og figurer er tenkt på når du velger vakre stiler fra Wiki. Designet er i både klassiske og trendy design – her finner du både tidløse farger, men også de mer spreke og fargerike stilene med f.eks. all-over print.

 • Tidløse farger og all-over print med vakre fargekombinasjoner
 • Størrelser fra AH cup

Det er noe for enhver smak, noe for enhver anledning og ikke minst priser der alle kan være med. Hos Netlingeri finner du alltid Wiki-bikini og badetøy til gode priser – selv med rask levering, slik at du kan piffe opp garderoben på et blunk med eksklusivt badetøy i et mangfold av farger og fasonger.

Vakre og støttende Wiki bikini topper

Det kan være vanskelig å velge mellom de mange vakre, feminine og sporty toppene som kolleksjonene tilbyr av bikini topper og topper. Her kan du la deg skjemme bort med former og materialer som sitter perfekt på kroppen og i tillegg er laget i et funksjonelt design. Se frem til et spennende utvalg av blant annet:

 • Støpte bikinioverdeler
 • Kopper med eller uten polstring og bøyle
 • Justerbar stropper
 • Design med og uten grime

Badetøyet ditt skal føles behagelig på kroppen. Med de mange alternativene innen bikinioverdeler fra dette merket, er det rikelig med muligheter til å finne din helt egen favoritt. Hvis du er mer for tankini, se frem til et mangfold av vakre farger og komfortable materialer.

Trendy Wiki-bikinibukse

Vakre bikinitruser i mange spennende varianter kjennetegner kolleksjonene fra dette hotte merket. Velg mellom mange stiler slik at du er klar for sommersesongen. Her finner du bl.a. populære design som:

 1. Tai
 2. Midi
 3. Brasil

Må være frekt og forførende, praktisk og funksjonelt eller kanskje sporty – finn din helt egen stil og match topp og bunn slik at din personlighet kommer til sin rett. Gled deg til å oppdage de mange fantastiske variantene fra dette fantastiske merket her på Netlingeri.

Hot dansk merke

Det danske merket Wiki, eller Wiki of Denmark, som det offisielt heter, har tatt Norge med storm og kan derfor skilte med høy kvalitet og deilige materialer.

Wiki of Denmark – Populært dansk merke lokalisert i Odense

Her finner du noe for alle størrelser og ikke minst design som matcher den klassiske typen, den trendy, den feminine og den sporty. Det er ikke spart på fargene og de mange friske designene har, kolleksjon etter kolleksjon, klart å trollbinde fanskaren gang på gang med spennende design som bare gjør strandturen, charterferien eller badesesongen mye kulere. Kolleksjonene har også over tid bydd på herligheter som vakre og fargerike badedrakter, behagelige og feminine hjemmeklær i silke, vakre blonde nattkjoler, trendy og funksjonelt undertøy m.m.

Wiki-salg

Vi tilbyr naturligvis også spennende Wiki-tilbud her på Netlingeri. Her finner du de hotteste designene på populære merker fra både Nederland og utlandet i høy kvalitet til fantastiske lave priser. Vi tilbyr også god service når du handler bikinien på nett her hos oss:

 • Undertøysutdannet personale
 • Gratis levering i hele Danmark ved kjøp over 1499,- kr
 • Dag-til-dag levering til en pakkebutikk nær deg
 • 365 dagers returrett

Du er alltid velkommen til å kontakte oss i kundeservice, hvor vi står klare med et undertøysutdannet team som kan hjelpe deg med svar på spørsmål om størrelse, stiler, farger og merker. Vi ser frem til å hjelpe deg med å finne de hotteste designene innen både undertøy, undertøy, badetøy og hjemmetøy. Du når oss på tlf +45 41 40 75 00 man-fre kl. 8.00-11.00. Du kan også skrive til oss på info@netlingeri.no.