Push-up BH

Push-up BHer fra kjente merker

Push-up BH er det rette undertøyet for deg som ønsker å fremheve bysten og skape en synlig gentleman's walk. En push-up-BH presser brystene dine nærmere hverandre, slik at barmen ser fyldigere og mer symmetrisk ut.

Hos Netlingeri finner du forskjellige push-up BHer fra Calvin Klein, Marie Jo, Triumph , Passionata, Hunkemöller, PrimaDonna, Marlies Dekkers, Magic Bodyfashion og mange flere anerkjente undertøysmerker. Her finner du både push-up modeller med litt og mye fyll samt modeller med avtagbare puter. I tillegg finner du også en BH med bøyle og BH uten bøyle i sømløs design eller med vakre blonder, slik at du kan tilpasse push-up-BH-en din til forskjellige antrekk.

Alle kvinners must-have-BH

En push-up-BH er et must i enhver kvinnes undertøysskuff. En push-up BH sikrer deg god støtte, samtidig som den gir deg en følelse av å være forførende og deilig. Fremhev kløften din med en push-up BH, som har en god passform til bysten din. Uansett om du har en liten eller stor byste, gir push-up-effekten din rullator et perfekt løft. Denne typen BH får bysten din til å se fyldigere ut, og ønsker du en fin silhuett anbefaler vi at du velger en BH med super push-up. Unn deg selv en ny BH eller annet undertøy. Hos oss er du alltid i gode hender, enten du er ute etter en push-up-BH, en myk BH eller en mer sexy blonde-BH.

Gir en push-up-BH bysten ekstra fylde?

Noen ganger vil du ha bryster som ser større ut. Det kan for eksempel være fordi du må ha på deg en bluse eller en kjole med dyp utringning eller rett og slett fordi du føler deg tryggere når brystene dine ser større ut. Grunnen til at kvinner ønsker større bryster kan være mange. Men uansett kan det være greit å vite hvordan du får brystene til å se større ut. Her er en push-up BH det rette valget for deg som ønsker en større og fyldigere byste. En push-up BH kan være det rette undertøyet for deg som ønsker en barm som både ser større ut og som samtidig får brystene til å sitte perfekt.

Stort utvalg av push-up-BH'er

Push-up er en av de mest populære BH-modellene blant kvinner - og dette er ikke uten grunn. En push-up BH samler og løfter bysten ved hjelp av innlegg eller polstring, som derved fremhever bysten og skaper en mer synlig kløft. Hos Netlingeri finner du alltid et stort utvalg av push-up BHer fra de mest anerkjente undertøysmerkene. Vi har både modeller med litt og med mye vattering, samt modeller med avtagbare pads, slik at du kan tilpasse BH-en din til ethvert antrekk.

De fleste push-up-BH-er er tilgjengelige i trekvart kopp med skråsnitt og skyv halvparten fra siden og halvparten fra bunnen. Denne modellen er god for å skape en ekstra fin kavalergang, da den skyver bysten fra siden. Du finner også balconette-modeller, hvor push-up-effekten kommer fra puter som sitter under bysten. Denne modellen skyver barmen opp under brystet.

Finn din neste push-up-BH på nett hos Netlingeri

Har du behov for en BH som gir barmen ekstra fylde og en fin kavalergang, så har du kommet til rett sted. Ikke bare er push-up BH'er vakre, de er også komfortable, og derfor noe enhver kvinne bør eie minst en av. Her hos oss finner du akkurat det du leter etter. Enten du er interessert i blonder, sateng, silke eller noe helt annet, har vi garantert push-up-BH-en du leter etter. Ta en titt på vårt store utvalg, som du finner på denne siden, og finn din personlige favoritt-BH. Vi leverer direkte hjem til deg i løpet av få virkedager, slik at du kan nyte din nye push-up BH om ikke lenge.