Stroppeløs BH

Les mer om stroppeløse BHer

En stroppeløs BH, eller multifunksjonell BH som den også kan kalles, har avtagbare stropper, slik at BHen kan brukes uten stropper, eller med kryssede stropper. Bruk en stroppeløs BH under en t-skjorte eller under den store festkjolen. Se alle BH'er i butikken. En stroppeløs BH eller multifunksjons BH, som den også kan kalles, er en BH hvor du kan fjerne stopperne. Når du fjerner stroppene, vil BH-en fortsatt sitte tett inntil bysten din og rundt midjen.

En kvinne bør ha minst én stroppeløs BH i garderoben. Hvorfor? For den vakre halternekk-kjolen eller sommertoppen din, som går ned rundt skuldrene dine, vil ikke se på langt nær like vakker ut hvis stroppene stikker ut der det normalt ikke skal være noen. Når du kjøper en vakker kjole uten rygg, må du fullføre utseendet ditt slik at du fortsatt har støtten og funksjonen til BH-en, men med stopperne fjernet. Med et utvalg av stroppeløse BH-er kan du finn den rette for deg og gjør deg klar til å fullføre looken din. Merkene du kan finne din stroppeløse BH i er Femilet, PrimaDonna og Triumph.

Hvilke funksjoner har en stroppeløs BH - Les her

En stroppeløs BH har mange funksjoner, derfor kan den også kalles en multifunksjons BH. Med den stroppeløse BH-en kan du fjerne stopperne helt og bruke BH-en uten stropper til kjolen og skjorten, hvor du kan vise frem ryggen vakkert. Du kan beholde stopperne på, men i stedet for å ønske deg for å gå rett over skulderen, kan du krysse stroppene i stedet. Stroppene som krysser ryggen gir en god effekt på antrekket ditt hvis du ikke føler deg komfortabel med å gå uten stropper. En annen fordel med å kunne krysse stroppene er at stoppene ikke alltid passer sammen legg på skulderen, og skuldrene dine vil ikke bli belastet på samme sted hele tiden.

Det er ikke bare dine stroppeløse BH-er som kan justeres av stroppene og settes på et kryss. Helt vanlige BH-er kan også ha detaljen av å være regulert og endret i stroppene. Du kan faktisk ha en BH hjemme som du kan bytte stroppene på uten at du vet det. En annen funksjon dine stoppere kan gjøre er halterneck-funksjonen, hvor stoppene kan settes rundt halsen. Med halter neck BH kan du fortsatt ha fri rygg og fortsatt ha en form for støtte. En stroppeløs BH kan både være polstret og med push up-effekt. Begge modellene gir bysten en rund form når du har på deg den tettsittende kjolen eller T-skjorten.

Husk riktig størrelse når du kjøper en stroppeløs BH - Les hvorfor

Når du prøver en stroppeløs BH, er det veldig viktig at du får riktig størrelse og modell. Hvis du ikke har riktig størrelse i både omkrets, skål og passform, blir ikke BH-en liggende når du tar av stroppene. De stroppeløse BH-modellene på lager går fra A til G-skål. Du finner omkretsen i størrelsene 65 til 80. I tillegg kan du finne ulike modeller, hver med sitt snitt og høyde på skålen. Med stroppeløse BHer fra forskjellige merker er det stor sjanse for at du finner riktig BH til din byste. I utvalget vil du kunne finne fargene; sort, hvit, naken, hudfarget og off-white, hvor ulike motefarger vil komme inn i løpet av året. Fargene vil bli kontinuerlig oppdatert, slik at du kan få riktig farge på klærne dine.

Hvilken stroppeløs BH er for store bryster?

En stroppeløs BH for store bryster vil også være noe du kan finne i utvalget. Har du stor byste kan det selvsagt noen ganger være vanskelig å finne riktig BH. Det er derfor veldig viktig at du har riktig BH-størrelse og riktig passform, som må gi deg støtten du trenger. Omkretsen på din stroppeløse BH er en veldig viktig del når du skal velge BH. Omkretsen må være perfekt, da det er omkretsen som gir støtte til bysten og holder brystet oppe, også når du tar av stroppene. En BH med bred omkrets gir deg den beste støtten og komforten.

Hvis bysten din er stor og du trenger optimal støtte, velg en helkopp-BH som dekker hele bysten. En hel kopp er bra fordi det er plass til brystene i koppen, og det hindrer også at koppen gir et firedobbelt bryst. Når du har stor byste og er på utkikk etter en stroppeløs BH med best mulig støtte, er Prima Donna et godt valg. Prima Donna er det mest ledende merket innen undertøy for store jenter. Finn din stroppeløse BH til sommerkjolen, T-skjorten eller kanskje brudekjolen her. Vær oppmerksom på at det ikke er stroppene dine som skal støtte bysten, men i stedet omkretsen på BH-en din.

Hvis den stroppeløse BH-en din faller ned når du tar av stroppene – Her er noen råd

Hvis du ikke har brukt en stroppeløs BH før, eller ikke har hatt mye hell bruk eller velg dem riktig, her er noen gode tips.

  • Hvis du ikke klarer å holde opp den stroppeløse BH-en din, kan du bruke de gjennomsiktige stopperne slik at du fortsatt har stroppene, men de er ikke på langt nær like tydelige.
  • Hvis kjolen din krysser ryggen, er det også mulig for deg å krysse stroppene med hverandre, slik at både kjolemodellen og stroppene stemmer overens.

Hvis du har kontroll over størrelsen og passformen til din stroppeløse BH, vil din stroppeløse BH ha den perfekte effekten og vil kunne fungere som et stroppeløst BH-skall.

Hvilken stroppeløs BH som er best – finn ut her

Det handler ikke om hvilken stroppeløs BH som er best, da det kan variere mellom passform, modell, cupstørrelse og hva du trenger. Det heldige er at undertøysmerkene har sine fokusområder, noe som gjør at det er et stort utvalg av stroppeløse BH-er, slik at du kan få akkurat den beste. Noen merker er flinkere til å lage stroppeløse BH-er med push up-effekt for mindre bryster, mens andre merker fokuserer på kvinner med store bryster som derfor trenger mye mer støtte.

Du får 4 tips for å finne den beste stroppeløse BH-en her:

  • Omkrets: Vær oppmerksom på omkretsen, den må ikke være for løs eller for stram.
  • Skålen: Skålen må ikke være for stor eller for liten. Vær også oppmerksom på hvordan passformen og høyden på koppen sitter på deg - Går koppen høyt kr opp og dekker brystet helt.
  • Byltingen: Bygelen må passe formen på brystet. Vær oppmerksom på at bøylen ikke sitter på brystet, da dette gjør at hele BH-en ikke sitter som den skal. Din bøyle skal sitte utenfor og rundt bysten din.
  • Midtstykket: Midtstykket mellom de to skålene skal ligge helt opp til brystbenet, slik at BH-en støtter bysten din optimalt. Det må ikke være luft mellom midtstykket og huden din.

Det er lurt å prøve mellom de forskjellige merkene, da de har hver sin passform. På den måten kan du også finne ut hvilken modell, merke og passform som passer best til bysten din.

Er en stroppeløs BH og en selvsittende BH det samme

Når du tar stopper på BH-en din, BH-en din vil holde seg på deg med mindre du har feil omkrets, passform og skål. På de fleste stroppeløse BH-er vil det være en silikonstrimmel rundt kantene på BH-en, som gjør at skålen sitter mot huden. Silikonkanten som du ser på toppen av koppen spiller en viktig rolle. Silikonet gjør at koppen vil ligge tett inntil barmen din og du vil ikke oppleve luft mellom koppen og barmen.

En stroppeløs BH og en selvsittende BH er imidlertid ikke det samme. En selvsittende BH har ingen rygg, og dermed ingen støtte hele veien rundt kroppen. En selvsittende BH eller selvklebende BH er faktisk også det samme som en selvklebende BH, da du fester BH'en til kroppen.

Stroppløs med silikonkant - Les og få gode råd her

De fleste stroppeløse BH-er har en silikonkant som sitter langs kanten av BH-en din. Silikonkanten hjelper BH-en til å sitte tett inntil kroppen når du tar av stroppene. Ikke bruk kroppskrem før du tar på deg den stroppeløse BH-en. Silikonet vil ikke kunne feste seg til huden din, men vil i stedet gli rundt på huden. Det anbefales ikke å bruke tøymykner og håndkletørking på silikonkanten, da de ødelegger effekten av silikonet og dermed gjøre at den stroppeløse BH ikke sitter som den skal etter kort tids bruk.

Bikini uten stropper - også kalt Bandeau

Du vil kunne finne en utvalg av bikini topper uten stropper også. En bikinitopp uten stropper er bedre kjent som bandeautoppen. En Bandeau-topp er en bikinitopp hvor du kan ta av stroppene eller knytte dem rundt halsen. En Bandeau kan være både med og uten bøyle, det er helt opp til deg.

Se vårt utvalg av stroppeløse bikinitopper her.

Hvordan vasker du din stroppeløse BH?

Regel nummer én er viktig og er at du alltid må sjekke vaskeanvisningen på din BH. Garantien på undertøyet ditt forsvinner hvis du ikke følger vaskeanvisningen. Det er imidlertid best at BH-en din håndvaskes, da den sliter minst på BH-ens materialer og passform. Vask BH-en din i lunkent vann og heng den deretter opp slik at koppene henger med et lite mellomrom.

Unngå å vri BH-en når du vasker og ta vannet ut av den, da dette kan ødelegge god form på koppene. Hvis vaskeanvisningen tilsier at du kan vaske den stroppeløse BH-en din i maskinen, husk at du må vaske på laveste temperatur og helst uten sentrifugering. Den stroppeløse BH-en din må vaskes i en vaskepose og med lignende farger.

Så hvordan oppbevarer du undertøyet ditt etter vask?

  • Du må ikke ta av BH'en de samme to bollene inn i hverandre, slik at polstringen på den ene bollen vender motsatt av hva den skal. Det ødelegger både formen på koppen og bøylen, som er vridd feil vei.
  • For å beholde formen på BH-skålene dine kan du stable BH-ene dine oppå hverandre slik at de støtter polstring og hold formen.
  • Du kan også henge undertøyet på en kleshenger. Undertøyet ditt er like viktig som alle de andre klærne dine, så behandler du det riktig vil det vare lenger.