Bikinitopper

Den perfekte bikinioverdelen - Les mer om bikinioverdeler her

Vi har et enormt utvalg av smarte og voksne bikini topper fra flere av våre kjente merker som for eksempel Triumph, Femilet, PrimaDonna, Wiki og Marie Jo. Vi har bikini topper med og uten bøyle, med og uten kjøp, og med halter neck. Med den perfekte bikinitoppen vil du føle deg komfortabel på stranden eller i svømmebassenget. Det vil være et stort utvalg av bikinioverdeler for deg. I utvalget kan du mikse og matche bikinioverdelene og bikinitrusene, da alle varene selges separat.

Finn din nye bikinioverdel som kan gi deg selvtillit ved bassenget eller på stranden. Det er viktig at du føler deg komfortabel i bikinisettet ditt, derfor vil det være et stort utvalg å velge mellom. Sommerlige print og feminine detaljer som har den perfekte passformen er klare for deg. Det finnes ulike modeller og passformer som skal fremheve figuren din og få deg til å føle deg komfortabel. Er du til Bandeau, push up, trekantet bikini eller noe helt annet, så er utvalget klart for deg. Du vil kunne velge mellom mange modeller i ulike design.

Hvilken bikinimodell bør du velge

Sommeren er her og det vil være et fint utvalg av bikinioverdeler for deg. Det kan imidlertid alltid være vanskelig å velge når det er så mange å velge mellom. Men en ting du absolutt ønsker er at den skal være vakker og passe perfekt. Det er alltid flott å prøve mellom de forskjellige modellene, for å finne ut hvilken type form som passer best og passer best. Når du finner ut hvilken modell som passer deg best vil utvalget selvsagt bli mindre og da kan du fokusere på hvilke farger eller mønstre du synes din nye bikini skal være i.

Det er som sagt mange forskjellige bikini topper. Bandeau, grime, trekantskål, push up og skal toppen polstres? De mange modellene kommer med bikinitruser, som for eksempel shorts, tanga, tai, hipster og midi-modellene.

 • Har du smal midje, men har brede hofter og lår: Finn en bikinitopp som vekker oppmerksomhet og en underdel som ikke gjør det. Det bør være mer fokus på overkroppen enn underkroppen.
 • Har du stor og fyldig byste, så bør du velge en bikinitopp med bøyle, slik at du får optimal støtte. Når du har på deg den beste støtten og gode stropper, trenger du ikke lenger være redd for å slippe deg løs i bølgene.
 • Har du små bryster, kan du bruke en stroppeløs bikini eller en bandeau. Du bør alltid gå for vatterte og fargede bikinier med fine detaljer. På denne måten vil bysten din se ut og virke større.
 • Muskuløs kropp med få former, da vil en bikinitopp med mange detaljer og mønstre være perfekt. Se på de trekantede bikinitoppene, slik at de ikke gjør kroppen bredere eller lengre.
 • Hvis du har full rumpe, lår og hofter, kan du se etter trusene som har knyting på sidene eller tai-modellen. De er høyere i avlingen, og vil få bena til å virke lengre og rumpa mindre.
 • Full mage, bryster og skuldre men smale hofter, denne kroppsformen kalles epleformen. Du må finne bikinitruser med sterke farger, mønstre eller detaljer. I tillegg må du finne en bikinitopp som støtter brystet godt.

Det vil være et stort utvalg av modeller, farger, design og detaljer som venter på deg.

Bikini for store bryster

Hvis du har større byste og trenger god støtte for å holde formen på brystene fin og samtidig ha optimal støtte, så har du kommet til rett sted. Du vil kunne finne et stort utvalg av bikinioverdeler som vil gi din barm den beste støtten. Det er viktig at når barmen trenger ekstra støtte, må du både fokusere på omkretsen, skålstørrelsen og stroppene. Omkretsen er det som gir bysten din støtte og det perfekte løftet. Det er ikke stopperne som skal støtte barmen din, men stopperne må fortsatt være i god bredde på skuldrene. Proppene sørger for at selve koppen ligger tett inntil brystet og ikke åpner seg.

Når du kjøper en bikini må koppen være i riktig størrelse, akkurat som en vanlig BH. Koppen må kunne romme bysten din og bøylene må være utenfor brystet og ikke på brystet. Jo mer du legger merke til hvordan bikinitoppen sitter, jo bedre bikinitopp gir du deg selv. Merkene Change, Femilet, PrimaDonna og Triumph tilbyr deg bikinioverdeler som er for litt større bryster som trenger en god støtte. Alle bikinitopper kommer selvfølgelig også med bikinitruser som matcher toppen. Du kan både velge trusene som matcher toppen, men også finne en helt annen.

Tilbud på badetøy

Så flott det er med tilbud og rabatter, for da kan du skjemme deg bort, ekstra. Du vil kunne finne mange forskjellige design å velge mellom. Enten du er jenta som liker den klassiske bikinien eller den mer fargerike jenta som elsker mønstre og utfordrende design, uansett hva du liker, har vi noe for deg.

Slik vasker du bikinioverdelen din

Ta godt vare på badetøyet ditt slik at det varer lenger. Badetøyet ditt utsettes for mye, sol, klor og solkrem over en sommer. Men hvis du tar vare på badetøyet ditt, vil det også være klart for neste sesong og enda mer.

Følg trinnene og nyt badetøyet i flere sesonger:

 • Du må alltid bytte badetøy etter at du har vært i klor- eller saltvann. Dette sikrer at fargene og kvaliteten bevares best mulig.
 • Sola er sterk og vil alltid bleke fargen på badetøyet. Hvis du for eksempel bare bruker trusen, kaster du toppen ut i solen. Derved reduserer du fargeforskjellen mellom truse og overdel.
 • Når du bruker solkrem og sololje, unngå at det kommer i kontakt med badetøyet ditt. Dessverre kan dette føre til at badetøyet ditt blir skjellende og misfarget.
 • Når det er på tide å vaske badetøyet, kan du bruke vaskemiddel og mildt vaskepulver. Du trenger ikke så mye, så bare bruk litt. Husk at du aldri skal vaske badetøyet med vaskepulver som inneholder blekemiddel. Derved oppnår du at fargen holder best mulig.
 • Bruk vaskepose ved vask i maskin.
 • Farget badetøy: Vask det fargede badetøyet ditt med vaskemiddel for delikat vask eller vaskemiddel for farget tøy.
 • Hvitt badetøy: For å bevare den hvite fargen best mulig må du bruke et mildt vaskemiddel.
 • Du bør aldri kaste badetøyet i tørketrommelen, varmen ødelegger rett og slett fibrene i badetøyet.
 • Fargefastheten til neonfarger er generelt lavere enn på andre farger, derfor vil fargen falme raskere under bruk.
 • Sølv- og gullfarger slites av ved bruk og vask.
 • Det er ingen garanti for perler, perler, paljetter, steiner og andre vedlagte effekter.