Bikinitruser

Skjem bort deg selv med vakre bikinitruser

Vi har et enormt utvalg av smarte og voksne bikini-truser som hipster, high tai, low tai og tanga. Bruk bikinitrusen med den matchende bikinitoppen, eller bland den etter humøret ditt. Stort utvalg fra flere av våre kjente merker som Triumph, Femilet, PrimaDonna, Wiki og Marie Jo.

Er du på jakt etter et par bikini-truser til sommeren, så har du kommet til rett sted. Vi gleder oss til å vise deg hva vi har, og du vil garantert kunne finne noe som passer dine ønsker. Når du skal finne en ny bikinitruse må du ikke kjøpe toppen med. Badetøysdelene kan kjøpes enkeltvis, slik at du kan mikse og matche bikinisettet du ønsker. Et bredt utvalg av deilig badetøy til sommersol og strand, eller kanskje bare en tur i svømmebassenget. Du finner alle varer i god kvalitet, som både ser bra ut og har en perfekt passform.

Vær klar for sommeren

Selv om det er mange ting du må passe på før du drar på sommerferie, må du også huske badetøyet. Med et fint utvalg av badetøy, hvor du kan finne både bikinitruser, bikinioverdeler og badedrakter i mange forskjellige design. Det meste av badetøy er tilgjengelig som et sett, men du kan fortsatt velge det separat hvis du for eksempel ikke liker bikinitrusen.

Du vil ha muligheter til å velge mellom ulike deler. Kanskje vil du ha en bikinitopp i en fresh farge med et spennende mønster, men bikinitrusen skal være sort. Det at du kan mikse og matche ditt kommende bikinisett gjør at du får akkurat den bikinien du føler deg best i.

Velg fra et uendelig utvalg av bikinitruser.

Når du går ut og finner en bikinitruse, er mulighetene uendelige. Det er du som bestemmer hva du absolutt vil ha og hva du synes passer deg. Vi har massevis av bikinitruser i friske og ville mønstre, men også bikinitruser i nøytrale farger som kan tone ned bikinitoppen. Modeller du kan finne inkluderer:

 • Hipster-modeller
 • Italiensk shortsmodell
 • Midi-modell
 • Tanga briefmodell
 • Tai-modell

Du vil garantert finne den riktige modellen som passer din kroppstype.

Bikini for kroppsformen din

Det kan være vanskelig å finne ut hvilken modell som faktisk passer best til din kroppstype. Det er mange bikini-trusemodeller å velge mellom. Nedenfor kan du finne ut kroppsfasongen din og du vil bli guidet til bikinitrusen. Så finn ut hvilken bikinitruse som passer deg og vær klar for sommeren.

 • Pæreformet kroppsform: Hvis du har smale skuldre og midje i forhold til hoftene, er den stroppeløse modellen bra for deg. Den stroppeløse bikinien kalles også en bandeau. Et bandeau får skuldrene dine til å se litt bredere ut. Du kan finne bikinitruser som har et høyt bensnitt, dette får hoftene til å virke mindre og bena dine til å se lengre ut
 • Den epleformede kroppsformen: Du har tynne ben og smale hofter, men overkroppen er kortere og fyldigere. Da må du bruke en bikinitruse som er lavt midjet, som skaper en illusjon av en lengre overkropp. En badedrakt eller tankini kan skjule magen, men også synliggjøre midjen.
 • Timeglassformen: har du smal midje, men brede hofter og skuldre, må du fremheve midjen og skuldrene. Gå på jakt etter bikinitoppen med halterhals. Hvis du har en større byste som trenger mer støtte, er bikinitoppen med bøyle og vanlige stropper også en god idé.
 • Atletisk kroppsbygning: kroppen er slank med subtile kurver. Du kan se etter badetøy som har detaljer av frynser eller trykk som får kroppen til å se fyldigere ut. Du kan også se på den polstrede trekantbikinien. Finn en bikiniunderdel som du kan justere på sidene selv.
 • Den omvendte trekantede kroppsformen: Hvis skuldrene dine er bredere enn hoftene, må du derfor flytte fokus til kroppsformen. Bruk lyse eller lyse topper, der bunnen skal være med detaljer eller friske farger.

Gi deg selv den perfekte bikini-trusen

Når du går ut og kjøper et bikinisett eller bare en truse, må du være oppmerksom på størrelsen. Størrelsen må ikke bare være litt for stor, for når du hopper i vannet vil bikinien din bli våt og dermed også gi litt i størrelsen. Faller bikinitrusen på deg, eller gjør du synes de er for løse etter noen få gangers bruk?

Du må alltid være sikker på at når du kjøper bikinitrusen, at den sitter ekstra godt til rumpa. Hvis bikini-trusen bare er litt for stor, vil bakstoffet på bikini-trusen falle og bli hengende, og da må du allerede ut og finne en ny. Bikinitrusen din er også for løs hvis den åpner seg vekk fra kroppen når du svømmer fremover.

Bikini-truser i gode merker

Når du har et stort utvalg av bikini-truser, må det selvfølgelig også være forskjellige merker å velge mellom. Med merkene kan de gjøre at det er et så stort utvalg av mange design og former. Her ser du merker som tilbyr deg et utvalg bikinitruser:

 • Femilet
 • Freya
 • Missya
 • PrimaDonna
 • Sloggi
 • Triumph
du kan beholde favorittbadetøyet ditt lenger enn bare én sommersesong.

Bytt mellom bikinibuksene dine

Å ha mer enn ett sett med badetøy er alltid en god idé, både for at badetøyet skal få en pause, vaskes eller tørkes, men også for din egen skyld. Det er alltid kjekt å ha flere bikinisett å velge mellom, det kan være et fargerikt og et nøytralt bikinisett du har, eller kanskje 2 forskjellige modeller slik at du kan variere hvor du får sollinjene på kroppen. Bikinioverdel varer alltid lenger enn bikinitruser på grunn av slitasje. Det kan være lurt å kjøpe to bikinitruser som matcher toppen, eller to forskjellige som du kan bruke til samme topp. Hvis den ene bunnen ikke passer, har du fortsatt den andre.

Bikinitruser av god kvalitet

Merkene legger vekt på kvalitetene badetøyet ditt er laget av, slik at det er behagelig, klormottakelig og at det holder fargen og sitter bedre i solen og i vask. Gode materialer som er behandlet riktig og vasket riktig holder lenger. Du kan finne:

 • Nylon/polyamid: Som gjør badetøyet ditt behagelig å ha på seg, og har fordelen av å være et sterkt materiale som ikke gir etter.
 • Polyester: Er et lett materiale i badetøyet ditt, som gjør at det tørker raskere og samtidig er svettetransporterende.
 • Elastan: Er materialet som gir bikinitopp og -underdel den gode passformen. Elastan gjør at badetøyet ditt strekker seg og lukker seg godt etter kroppens fasong.

Det vil alltid stå hvilke materialer badetøyet ditt er laget av, samt vaskeanvisninger som passer til hva badetøyet ditt tåler å bli vasket i.

Gi badetøyet ditt et lengre liv

Hvis du tar vare på det nye badetøyet ditt, vil du også ha glede av det i lengre tid. Når sommeren kommer og vi er klare for å få litt farge, vil badetøyet vårt bli utsatt for sol, klor og solkrem, noe som kan være hardt for badetøyet ditt og materialene. Badetøyet ditt blir selvfølgelig brukt. ut med tiden. Vær spesielt oppmerksom på bikinitrusene eller bunnen av badedrakten, som kan bli gjennomsiktig over tid. Trusen din vil slites raskere enn toppen, da vi sitter på underlag som kan forstyrre materialet, for eksempel strandsand, vannkanter eller på sklien.

Følg trinnene og nyt badetøyet i flere sesonger:

 • Du må alltid vaske badetøyet etter bruk i klor- eller saltvann. Dette sikrer at fargene og kvaliteten bevares best mulig.
 • Sola er sterk og vil alltid bleke fargen på badetøyet, bruker du for eksempel bare trusene, så kast ut toppen inni sola. Derved reduserer du fargeforskjellen mellom truse og overdel.
 • Når du bruker solkrem og sololje, unngå at det kommer i kontakt med badetøyet ditt. Dessverre kan dette føre til at badetøyet ditt blir skjellende og misfarget.
 • Når det er på tide å vaske badetøyet, kan du bruke vaskemiddel og mildt vaskepulver. Du trenger ikke så mye, så bare bruk litt. Husk at du aldri skal vaske badetøyet med vaskepulver som inneholder blekemiddel. Dermed oppnår du at fargen holder så godt som mulig.
 • Farget badetøy: Vask det fargede badetøyet ditt med vaskemiddel for delikat vask eller vaskemiddel for farget tøy.
 • Hvitt badetøy: For å bevare den hvite fargen best mulig, bruk et mildt vaskemiddel.
 • Du bør aldri kaste badetøyet i tørketrommelen, varmen ødelegger rett og slett fibrene i badetøyet.
 • fargeektheten til neonfarger er generelt lavere enn på andre farger, derfor vil fargen falme raskere under bruk.
 • Sølv- og gullfarger slites av ved bruk og vask.
 • Det er ingen garanti for perler, perler, paljetter, steiner og andre påførte effekter.