Bomullsundertøy

Læs mere om Bomullsundertøy

Bomullsundertøy er for alle, og vi har som mål å ha et utvalg som faller i smak hos de fleste. Bomullsundertøyet hos Netlingeri er utelukkende av de beste kvaliteter og merker. Bomullsundertøy er for deg som legger stor vekt på myke materialer og god passform. Du finner undertøy fra fantastiske undertøysmerker som streber etter å levere sine produkter av høy kvalitet, enten du er ute etter truser, undertøy eller underskjorter. Du vil bli presentert med bomull i de beste merkene, Femilet, Sloggi og Triumph, som sammen kan gi deg et stort utvalg i ulike modeller og design. Er du på jakt etter bomullsundertøy, så har du kommet til rett sted.

Hva er bomull - Les om det her

Bomull er en naturlig fiber som også er kalt bomull. Bomull har vært brukt i tekstilindustrien i minst 3000 år. Bruken av bomull øker fortsatt. Bomull kan spinnes til små tråder som kan brukes til å produsere klær, undertøy og mange andre tekstiler. Bomull er en fiber som vokser på bomullsplantene som dyrkes på 5 % av verdens totale jordbruksareal. En bomullsplante krever sol og mye varme, og derfor vokser den i land lenger sør enn Norge. Kina og India er de ledende landene innen bomullsproduksjon.

Når du bruker bomull kan du være sikker på at du jobber med en fiber som er sterk, fuktabsorberende, behagelig på huden og lett å farge. Hvis du vil at undertøyet eller undertøyet skal være laget av naturlige materialer, vil bomull være en god start for god komfort. Vær oppmerksom på at viskose og bomull ikke er det samme. Viskosefiber er en syntetisk fiber, da den er basert på blandede naturlige materialer, og derfor kan den minne om bomull.

Hva er bomullsundertøy

Når du skal handle undertøy for deg selv må den selvfølgelig passe og være behagelig for deg å bruke. Bomullsundertøy er stort sett i klassiske og nøytrale design. Det er et materiale som gjør undertøyet ditt behagelig å ha på huden i hverdagen, i tillegg til at det er pustende og fuktabsorberende. Ditt bomullsundertøy er laget av et sterkt materiale og holder dermed også lenge. Du vil oppleve at du kan bruke ditt bomullsundertøy lenge.

Bomull har i mange år vært en stor del av tekstilindustrien, og mange produsenter utnytter denne fantastiske naturfiberen godt. Du finner merkene Femilet, Sloggi og Triumph, som alle leverer undertøy laget av 100 % bomull. Du kan velge mellom undertrøyer i bomull med smale og brede stropper, med eller uten blonder. Det kommer også trusemodeller, tai, midi, maxi og short, som kan velges med blonder om du ønsker litt detaljer. Det vil garantert være det du leter etter. Du finner design i sort, off-white og hvite farger. Du kan også se utvalget av ullundertøy her.

Når bør du bruke bomullsundertøy?

Du kan faktisk bruke bomullsundertøy hele året, da det både puster, men også gir deg litt varme. Bomull er behagelig på kroppen og derfor lages mye klær og undertøy i bomull i dag. Hvis du er ute i kulda i større grad og vinteren kommer kan det selvsagt være nødvendig å suppler med ullundertøy, som gir deg varmere enn hva bomull gjør. Se utvalget av ullundertøy her.

Et annet alternativ er å bruke bomullsunderskjorter over BH-en hvis toppen eller kjolen du har på deg er for gjennomskjær eller lavt snittet. Du kan også bruke bomullstrusen sammen med en annen BH hjemme hvis du foretrekker komforten av bomull som truse, men likevel ønsker en fin og fargerik BH. Fordelene med å velge bomullsundertøy er at det er slitesterkt, behagelig og pustende. Bomull er ikke en fiber som holder på kroppsvarmen, du bør heller bytte til litt ull.

3 stk. til 249 kr - Se tilbudet på bomullstruser her

Du finner truser fra Triumph blant bomullsundertøyet, som ser annerledes ut i beskrivelsen. Trusen i materialet Modal, som er en naturfiber og ligner veldig på bomull, men den er mer absorberende enn bomull.

Slik vasker og vedlikeholder du bomullsundertøyet ditt

Når du Hvis du ønsker å vaske bomullsundertøyet ditt, må du følge vaskeanvisningen nøye slik at undertøyet varer lengst mulig. Det kan være forskjellig mellom undertøysmerkene hva de anbefaler deg å vaske undertøyet i. Undertøyet ditt sitter nærmest kroppen og må være helt rent, derfor vil det som oftest tåle å vaskes ved 60 grader. Hvis du er i tvil om hva vaskemerket forteller deg, kan du se det her.

Hvor mye bomullsundertøyet ditt krymper

Det er noen tommelfingerregler du kan følge når du kjøper undertøyet ditt. Det kan være forskjell på kvaliteten på bomull, og jo bedre kvalitet, jo mindre endrer klærne seg når du bruker og vasker dem. Du kan bruke prisen til å veilede deg litt. Pris og kvalitet går som regel hånd i hånd. Naturfibre som ull og bomull vil gi seg ved bruk, men ikke så mye at det er flere størrelser i endring. Bomull er en løst vevd fiber som kan krympe til 10 prosent. Vevd bomull krymper ofte mindre enn strikket bomull.

Kjøp ditt bomullsundertøy her

Bomullsundertøy er kommet for å bli, og hvis du finner riktig modell og passform, så ta på Ikke vær redd for at den forsvinner. Bomullsundertøyet fra Femilet, Sloggi og Triumph er merker som vil være på lager hver dag og bomullsvarene er basisvarer.

Du kan raskt få en oversikt over utvalget av bomullsundertøy, og dermed klikke på det rett til ditt hjem. Varene dine blir sendt hjem til deg og kjøper du for over 1499 kr betaler vi frakten. Du har hele 365 dager på deg til å returnere varene dine hvis de ikke passer helt til størrelsen. Du kan lese mer om ditt kjøp, levering og retur her.

Nattøy og strømpebukser i bomull – Se her

Det er ikke bare i undertøyet at naturmaterialet bomull er. Du kan også finne fint natttøy, myke morgenkåper og strømper som er laget av bomull. Hvis du nettopp har kommet ut av badekaret og trenger noe mykt og behagelig for kroppen, hopp inn i det nye herlige natttøyet ditt. eller morgenkåpe som du finner her. Du kan også skrive "bomull" i søkefeltet øverst på siden, hvor du får vist ulike produkter i bomullsmaterialer. Decoy har laget leggings i bomull, med litt strikk i, så de sitter naturlig på benet. Leggings er tights uten føtter og finner du her.