KJØPSBETINGELSER

PRISER:
Det tas forbehold for trykkfeil, avgifts- og valutaendringer.

BETALING:
Netlingeri mottar betaling med MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron og Paypal. Beløpet blir først trukket fra kontoen din når varen er sendt. Netlingeri krypterer alle kortopplysningene dine med SSL (Secure Socket Layer) protokollen. Det betyr, at uvedkommende ikke kan avlese kortnummeret ditt eller andre opplysninger under transaksjonen med PBS. Netlingeri forbeholder seg retten til å få kjøpsbeløpet overført via bankoverføring til Sydbank. Ordren sendes når bankoverførselen er mottatt.

LEVERINGSKOSTNADER:
Norge: Levering med UPS: NOK. kr. 119,-  (GRATIS ved kjøp over NOK 1499 .-)
Sverige: Levering med PostNord: NOK. kr. 49,-  (GRATIS ved kjøp over NOK. 599.-)

Levering til andre land fra NOK. 79.-
Du kan forvente å få pakken levert av dine lokale fraktleverandører. Vi følger gjeldende lands moms- og tollbestemmelser vedrørende import.

LEVERING:
Netlingeri har vanligvis dag til dag levering. I forbindelse med helligdager, salgsstart og lignende, kan det forekomme en leveringstid på 3-4 hverdager. Det tas forbehold for utsolgte varer og forsinket leveringstid fra hovedlageret.

REKLAMASJONSRETT:
Som kunde har du selvfølgelig lov til å reklamere over en vare, som har feil eller mangler, som var tilstede da varen blev solgt. Reklamasjonsretten gjelder i 2 år, og omfatter fabrikasjons- og materialfeil.

Enhver tvist mellom Netlingeri og kunden er underlagt dansk lov.

ANGRERETT:
Vi tilbyr 365 dages angrerett. Benytter du deg av angreretten, tilbakebetales varens pris .

Det vil imidlertid bli trukket 119 NOK for frakt dersom det brukes returlapp
Når du bruker en returlapp fra oss, skal pakken leveres til en UPS pakkebutikk
Ønsker du å returnere pakken på annen måte (på eget ansvar), er du også hjertelig velkommen til å gjøre det.

Pengene blir automatisk tilbakeført til samme betalingskort som ble brukt ved kjøpet. Du vil ikke motta en e-post fra oss når vi har refundert pengene. Vær oppmerksom på at returprosessen kan ta opptil 14 dager.

Vi tar ikke imot forsendelser med postoppkrav.

VARERETURNERING:
Netlingeri
Niels P Thomsens Vej 3
7500 Holstebro

CVR: 31327369

UTVEKSLING:
Dersom varen skal byttes til en annen størrelse eller vare, vennligst legg inn en ny bestilling i nettbutikken.

Er det snakk om en reklamasjon, er det viktig at du  sender med en detaljert beskrivelse av eventuelle feil eller mangler. Dette vil gi fortgang i ekspedisjonstiden. Vedlegg også en kopi av fakturaen/ordrebekreftelsen. Vi anbefaler at varen sendes som pakkepost. På denne måten er det mulig å spore pakken, og det fjerner enhver tvil om hvorvidt varen har blitt levert til Netlingeri.

Opplysning om klagemuligheter
Vi håper du vil kontakte Netlingeri først, og se om vi ikke kan finne en løsning dersom du har en klage.
En klage over en vare eller tjenesteytelse kjøpt hos oss kan sendes inn til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby.
Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk

EU-kommisjonens online klageportal kan også brukes ved inngivelse av en klage. Det er spesielt relevant hvis du er forbruker med bopel i et EU-land. Klage inngis her -
http://ec.europa.eu/odr. Ved inngivelse av en klage skal du angi vår e-postadresse info@netlingeri.dk

Personvern:

Når du bestiller varer på Netlingeri-butikken, registrerer vi ditt navn og adresse i systemet vårt slik at vi kan sende bestillingen din. Når det samles inn personopplysninger fra Netlingeri-butikken, sikrer vi at det alltid skjer med ditt samtykke, slik at du alltid er informert om nøyaktig hvilke opplysninger som samles inn og hvorfor.

Vi vil beholde opplysningene dine til du ber om noe annet. Hvis du ikke vil være kunde hos oss lenger og ikke lenger ønsker å motta nyhetsbrev, vennligst send oss en e-post til info@netlingeri.dk eller ring vår kundeservice på +45 41 40 75 00 .

Vi avslører ikke dine personlige opplysninger til tredjeparter, inkludert andre virksomheter. Ledelsen og kundeservice har tilgang til informasjonen som er registrert om deg. Vi lagrer ikke kundeopplysninger kryptert.

Vi sender kun kundeopplysninger gjennom krypterte tilkoblinger. Som registrert hos FashionShopping, har du alltid rett til å protestere mot registreringen. Du har rett til innsikt i hvilken informasjon som er registrert om deg. Du har disse rettighetene i henhold til personopplysningsloven. Ta kontakt med FashionShopping via e-post info@fashionshopping.dk.

E-post nyhetsbrev:

Når du registrerer deg for et nyhetsbrev, godtar du å motta e-post fra  Netlingeri angående nyhetsbrev, forlatt handlevogn, og info om at varene er på lager.  

Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet ved å klikke på lenken i hvert nyhetsbrev eller ved å sende en e-post til info@ netlingeri.dk eller ring vår kundeservice på tlf +45 41 40 75 00
Vi videreselger ikke e-posten din til en tredjepart.

Informasjonskapsler:

For å forbedre opplevelsen bruker vi informasjonskapsler i en begrenset grad. En informasjonskapsel er en liten fil som automatisk lagres på datamaskinen din når du besøker Netlingeri-butikken eller klikker på en sponset link. En informasjonskapsel har en kort levetid på ca. 30 dager og blir automatisk slettet etterpå.

Informasjonskapsler hjelper oss å med å forstå hvordan besøkende bruker Netlingeri-butikken. Derfor blir informasjon om nettleser, besøkstid, sidevisning, etc. lagret. Informasjonen som samles inn er kun for statistisk bruk. Det er ikke mulig å spore eller lagre informasjon som angår den enkelte besøkende.

For å forbedre designet på nettstedet vårt testes forskjellige design etc. Til dette formål benyttes også informasjonskapsler for å avgjøre om endringer skal gjøres på nettstedet.

For å kunne presentere relevant informasjon til besøkende, brukes sporingskapsler som lagrer data for å vise relevante produkter, tekster og annonser.

I tillegg til Netlingeri-butikken har Google og andre markedsføringsverktøy mulighet til å få tilgang til den ovenfor beskrevne informasjonen for interne data.

Ved å besøke Netlingeri samtykkes det i at informasjonskapsler brukes til den ovennevnte forklaringen. Hvis du vil slette informasjonskapsler på datamaskinen din, kan du gjøre følgende: Velg menyen «Funksjoner» i nettleseren din. Velg «Alternativer for Internett». Velg siden «Generelt» og trykk på «Slett informasjonskapsler» og deretter på «Ok».