33 dagers retturretlevering tilen pakkeshop nær deg
dag til dag-leveringMed oss får du den beste kundeservice

KJØPSBETINGELSER

PRISER:
Det tas forbehold for trykkfeil, avgifts- og valutaendringer.

BETALING:
Netlingeri mottar betaling med MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron, Klarna og Paypal. Beløpet blir først trukket fra kontoen din når varen er sendt. Netlingeri krypterer alle kortopplysningene dine med SSL (Secure Socket Layer) protokollen. Det betyr, at uvedkommende ikke kan avlese kortnummeret ditt eller andre opplysninger under transaksjonen med PBS. Netlingeri forbeholder seg retten til å få kjøpsbeløpet overført via bankoverføring til Sydbank. Ordren sendes når bankoverførselen er mottatt.

LEVERINGSKOSTNADER:
Sverige: Levering med UPS: SE. kr. 79,-  (GRATIS ved kjøp over 799.-)
Norge: Levering med GLS: NO. kr. 169,-  (GRATIS ved kjøp over 1999.-)
Danmark: Levering med GLS & UPS: DK. kr. 29,-  (GRATIS ved kjøp over 250.-)

LEVERING:
Netlingeri har vanligvis dag til dag levering. I forbindelse med helligdager, salgsstart og lignende, kan det forekomme en leveringstid på 2-3 hverdager. Det tas forbehold for utsolgte varer og forsinket leveringstid fra hovedlageret. Det tilbys ikke levering utenfor Norge, Sverige og Danmark.

REKLAMASJONSRETT:
Som kunde har du selvfølgelig lov til å reklamere over en vare, som har feil eller mangler, som var tilstede da varen blev solgt. Reklamasjonsretten gjelder i 2 år, og omfatter fabrikasjons- og materialfeil.

Enhver tvist mellom Netlingeri og kunden er underlagt dansk lov.

ANGRERETT:
Vi tilbyr 30 dages bytte og angrerett. Benytter du deg av angreretten, tilbakebetales varens pris og leveringsomkostninger. Når du vil benytte deg av angreretten, skal du selv betale returforsendelsen, med mindre annet er avtalt. Vi tar ikke imot forsendelser med postoppkrav.

VARERETURNERING:
Netlingeri
Niels P Thomsens Vej 3
7500 Holstebro

CVR: 31327369

Er det snakk om en reklamasjon, er det viktig at du  sender med en detaljert beskrivelse av eventuelle feil eller mangler. Dette vil gi fortgang i ekspedisjonstiden. Vedlegg også en kopi av fakturaen/ordrebekreftelsen. Vi anbefaler at varen sendes som pakkepost. På denne måten er det mulig å spore pakken, og det fjerner enhver tvil om hvorvidt varen har blitt levert til Netlingeri.

Opplysning om klagemuligheter
Vi håper du vil kontakte Netlingeri først, og se om vi ikke kan finne en løsning dersom du har en klage.
En klage over en vare eller tjenesteytelse kjøpt hos oss kan sendes inn til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby.
Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk

EU-kommisjonens online klageportal kan også brukes ved inngivelse av en klage. Det er spesielt relevant hvis du er forbruker med bopel i et EU-land. Klage inngis her -
http://ec.europa.eu/odr. Ved inngivelse av en klage skal du angi vår e-postadresse info@netlingeri.dk
LINGERI OG UNDERTØY TIL KVINNER

Netlingeri.dk har siden 2006 solgt undertøy online til jenter i alle størrelser. Alle våre medarbeidere er lingeri-utdannet og vil derfor alltid kunne svare på eventuelle spørsmål. Vår misjon er å gi deg mulighet for å handle nytt lingeri når du har behov og tid til det. Da er vi nemlig sikre på at du alltid vil kunne finne det undertøyssettet du ønsker. Hvis du søker etter high end motetøy, så skal du besøke nettstedet www.fashionfifteen.dk. Her er et stort utvalg av det beste fra dansk motetøy.

UNDERTØY I ALLE STØRRELSER

Vi fører et stort sortiment av undertøy, lingeri, bikinier og badetøy, så sjansene er gode for at du finner settet som passer til deg. Vi har utelukkende kvalitetsmerker på vårt lingeri- og undertøyslager: Marie Jo, Bjørn Borg, Chantelle, Sloggi, Prima Donna og Triumph, Missya, Change, Chantelle og flere. Vi har også en BH-guide hvor du kan finne din BH-størrelse. Fra Triumph-kolleksjonen har vi et stort program med deres populære «stram opp»-serie. Kjøper du for 799 kr, er det fri frakt på alle ordrer.  

Kontakt os

Netlingeri   |   Niels P Thomsens Vej 3   |   7500 Holstebro   |   97 41 04 15   |   info@netlingeri.no