KJØPSBETINGELSER

Retur av varer

Som kunde har du 365 dagers angrerett. Hvis du angrer på kjøpet, er en returetikett og returskjema vedlagt bestillingen. Vedlagte returskjema må fylles ut slik at vi kan behandle returordren din raskere. Hvis du har mistet returskjemaet ditt, kan det skrives ut her. Varen skal returneres i originalemballasjen og i samme stand ved mottak. Som kunde er du forpliktet til å betale for returforsendelsen selv. Du kan bruke returetiketten som er vedlagt i pakken. Bruker du denne trekkes 119 NOK fra det refunderte beløpet. Bestillingen skal leveres til en UPS Pakkebutikk. Pengene blir automatisk tilbakeført til samme betalingskort som ble brukt ved kjøpet. Vær oppmerksom på at returprosessen kan ta opptil 14 dager. 

Det er vanligvis ikke mulig å endre eller kansellere en bestilling etter at den er lagt inn. Du må selv betale for å returnere pakken til oss, og du er ansvarlig dersom det oppstår skader under returtransporten. Du kan ikke angre kjøpet ved å nekte å motta varen. Dersom du ikke henter pakken din og den returneres til oss, refunderes bestillingsbeløpet minus 119 NOK.

Varer skal returneres til adressen: 

Fashion Shopping 
Sletten 59A 
7500 Holstebro

CVR: 31327369 

Du kan ikke sende varen tilbake pr. etterkrav.

Leveringskostnader

  • UPS Standard: Vi leverer fraktfritt i hele Norge med UPS privat ved kjøp for minimum NOK 1499. Kjøp under NOK 1499 koster NOK 60.
Leveranser til utlandet skjer vanligvis med den lokale fraktleverandøren. Vi følger gjeldende lands mva og tollbestemmelser vedrørende import.

Levering

Netlingeri.no leverer vanligvis innen 2-5 virkedager. Det tas forbehold om utsolgte varer og forsinket leveringstid hos Netlingeri.no sine grossister. Ved bestilling av lagervarer og varer spesifisert med 2 ukers levering forbeholder Netlingeri seg retten til å sende hele ordren samlet når alle varer er på lager. Vi leverer med UPS i Norge og med PostNord, DPD, GLS, Chronopost med flere i utlandet.


Reklamasjonsrett

Som kunde har du lov til å klage på et produkt som har feil eller mangler. Reklamasjonsretten gjelder i 2 år og dekker fabrikasjons- og materialfeil. Reklamasjonsretten gjelder ikke feil som skyldes feil håndtering, bruk eller vask av produktet. Varen sendes tilbake med tilstrekkelig informasjon i pakken for å fremme ekspedisjonen. Legg ved en kopi av faktura/ordrebekreftelse. Enhver tvist mellom Netlingeri og kunden er underlagt dansk lov.


Priser

Alle priser er inkl. 25% mva og i norske kroner, hvor ikke annet er nevnt. Vi forbeholder oss retten til trykkfeil, avgifter og valutaendringer.


Betaling

Netlingeri.no aksepterer betaling med Dankort, Visa, Visa Electron og MasterCard. Betalingen vil først bli trukket fra din konto når varen sendes. Netlingeri.no krypterer alle dine kortopplysninger med den såkalte SSL (Secure Socket Layer) protokollen. Dette betyr at uvedkommende ikke kan lese kortnummeret ditt eller annen informasjon under transaksjonen med PBS. Netlingeri forbeholder seg imidlertid retten til å få kjøpesummen overført via bankoverføring til VestjyskBank. Bestillingen sendes når bankoverføringen er mottatt. Vi tilbyr også PayPal, som er en avbetalingstjeneste.


Utbytting

Dersom varen skal byttes til en annen størrelse eller vare, vennligst legg inn en ny bestilling i nettbutikken. 


Kansellering av bestilling


Det er vanligvis ikke mulig å endre eller kansellere en bestilling etter at den er lagt inn. Det kan skje at bestillingen din kanselleres på grunn av utsolgte varer. Hvis dette skjer, vil alle beløp automatisk refunderes.

Informasjon om klagemuligheter


Vi håper du tar kontakt med Netlingeri først og ser om vi kan finne en løsning dersom du har noe å klage over. En klage på et produkt eller en tjeneste kjøpt fra oss kan sendes inn på EU-Kommisjonens online klageportal. Klager innsendes her. Ved innsending av klage må du bruke vår e-postadresse info@netlingeri.no.

Persondatapolitikk


Når du bestiller varer fra Netlingeri registrerer vi ditt navn og adresse i vårt system slik at vi kan sende din bestilling. Når personopplysninger samles inn fra nettbutikken, sørger vi for at det alltid skjer med samtykke, slik at du alltid er informert om nøyaktig hvilken informasjon som samles inn og hvorfor.

Vi oppbevarer informasjonen din til du ber oss om noe annet. Dersom du ikke lenger ønsker å være kunde hos oss og ikke lenger ønsker å motta nyhetsbrev, kan du varsle oss på e-post til info@netlingeri.no eller ringe vår kundeservice på +45 41 40 75 00.

Vi videreformidler ikke personopplysningene dine til tredjeparter, inkludert andre selskaper. Ledelse og kundeservice har tilgang til opplysningene som er registrert om deg. Vi lagrer ikke kundeinformasjon kryptert.

Vi videreformidler kun kundeinformasjon via krypterte forbindelser. Som registrert hos Fashion Shopping har du alltid rett til å protestere mot registreringen. Du har rett til innsikt i hvilke opplysninger som er registrert om deg. Disse rettighetene har du i henhold til Persondataloven. Forespørsler i forbindelse med dette rettes til Fashion Shopping via e-post info@fashionshopping.dk.