Basic undertøy

Finn ditt basisundertøy her – truser, BH-er og topper i gode materialer

Et fint utvalg av basisundertøy, topper og truser venter på deg, som finnes i mange forskjellige materialer, modeller og design. De fleste grunnleggende elementene er kommet for å bli, så hvis du forelsker deg i en grunnleggende modell, ikke bekymre deg, den forsvinner ikke med det første. Du må føle deg ekstra komfortabel når du kjøper basisundertøyet ditt. Basisplagg vil matche nesten alt annet undertøy du har i garderoben hjemme. Basic undertøy er klassiske modeller med nøytrale farger, som alltid vil være å finne i sortimentet.

Er du på jakt etter en truse i bomull, mikrofiber eller modal, finner du den garantert her på nettsiden. Det som er bra med basisplaggene er at hvis du går og er fornøyd med den klassiske BH-en din i svart, men ønsker den i off-white, vil du garantert kunne finne den også. Noen ganger vil undertøysmerkene også lage motefarger i sine basismodeller, slik at du også kan få din favoritt-BH i farger. Du kan se utvalget av basisundertøy her.

Basundertøyet er oftest serier som har løpe på mange år. Basisundertøyet har perfekte og behagelige passformer, som mange kvinner har blitt veldig fornøyde med. Mange merker ønsker å gjøre kundene sine glade og fornøyde, derfor tilpasser undertøysmerker seg også etter hva kundene ønsker og etterspør.

Mangler du en basic bh – Finn den perfekte her

Under basiskategorien er det et stort utvalg. Men du tror nok at det er mest basic truser eller undertrøyer du kan finne. Er du interessert i undertøy i basismodeller kan du også finne det, men det er under BH-kategorien, se her. Mange merker har modeller de lykkes med. BH-serien vil fortsette å være i sine kolleksjoner, både i basisfargene, men også en gang i blant i motefarger.

Ser du etter en basis-bh som er helt glatt i cupen og må være perfekt til hverdags-t-skjorten, vi har noen forskjellige forslag til deg her. Du kan bruke søkefeltet til å finne BH-en direkte, og dermed velge hvilken grunnfarge du ønsker.

 • Missya Mary BH fill
 • Marie Jo Tom BH
 • Femilet Platinum BH
 • Triumph True Shape Sensation

Hvis du leter etter en enkel BH med flere detaljer, kan du søk etter disse:

 • Marie Jo Avero BH
 • Missya Agnete star BH
 • Missya Caja, Big cup model
 • Femilet Mary BH
 • Prima Donna Madison
 • Chantelle Magnitique BH
 • Triumph sexy angel spotlight BH

Det vil være mye undertøy tilgjengelig i basismodeller og farger. Hver sesong skjemmer undertøysmerkene deg bort med fasjonable farger. Hvis du allerede har forelsket deg i basis-BH-en din og vil ha den i én farge, ikke hold igjen. Hver sesong kommer de fleste basismodellene også i vakre mote- og trendfarger. Du må være rask, motefargene kommer bare én gang og det lages kun et visst antall. Da vet du bh-størrelsen din, så skynd deg å klikk hjem favoritt-bh-en din i en vakker farge.

Bestselgere

Mange merker har sine bestselgere, og du vil også kunne finne dem på nettsiden. I kategorien basic undertøy vil du se varer fra Chantelle, Femilet, Missya, Sloggi og Triumph. Merkene har gode basisserier og du har mulighet til å få tak i dem.

Missya-serien, kalt Lucia, er en av merkets bestselgere. Lucia-serien har truser i forskjellige passformer, bh-topper og undertrøyer, som alle er laget av mikrofiber. Lucia-serien er perfekt til hverdags, da de ikke strammer noe sted på kroppen og er utrolig myke å ha på og ha på huden. Lucia vil også være bra for sport.

Triumph har et nydelig utvalg truser fra "Triumph brief business Touch of Modal-serien", som er luksuriøse kvalitetsartikler og har det perfekte snittet med et feminint og tidløst design. Serien har både tai, hipster, shorts og midi-modellen. Femilet-serien "Olivia" er klassiske og enkle truser og BH-er med mesh-kanter og limte sømmer. Serien Olivia er laget av Soft Fell-materiale, som gjør trusene og BH-ene ekstra myke. Limede sømmer gjør at det ikke blir strikk som skjærer på ballene eller i hoften. Grunnleggende undertøy er kommet for å bli. Blir du fornøyd med basisundertøyet ditt og trenger noe nytt etter en tid, vil du fortsatt kunne finne de gode modellene og klassiske designene.

Basic undertøy er fortsatt feminint

Selv om du ser på basic undertøy, ikke bare forvent kjedelige truser eller underskjorter. Det blir vakre linjer og fine detaljer, der du også kan bestille basisundertøyet ditt. Triumphs modalserie, hvor trusen er av den myke og deilige materialmodellen, blir det fine blonder i linningen som gir et feminint preg til trusen. Det samme gjelder også undertrøyene, som du finner begge helt klassiske uten noen form for detaljer. Liker du detaljer på undertøyet, vil noen av toppene ha en blondekant, som kan være vakker under en genser eller kjole som går for lavt i halsen.

Undertøystørrelser

Truser, BH, undertrøyer, topper og langermede skjorter, ja, det er mye å velge mellom. Med et stort utvalg vil det også være mange størrelser å finne rundt omkring. Du finner basisundertøy i de vanlige BH-størrelsene. I tillegg kan du også finne størrelser som går fra XS til XXL eller fra 38 til 50. Størrelsene kan være både til trusene, BH-ene og undertrøyene. Er du i tvil om hvilken størrelse du bør ha, ta gjerne kontakt med oss. Vi hjelper deg selvfølgelig slik at du kan bestille riktig størrelse hjem. Kontakt oss på +45 41 40 75 00.

Tilbud på basisundertøy

En gang i blant vil det være tilbud eller rabatter på basisundertøyet, men det betyr ikke at den er i ferd med å avvikles. Vi synes bare du skal skjemmes bort. Du kan også finne gode tilbud på ikke-basisvarer her.


Undertøy i basisfarger – Fargene må matche klærne

Selvfølgelig må undertøyet ditt matche klærne dine. Du vil alltid kunne finne undertøy i basisfargene, sort, off-white, hvit og hudfarget. Grunnfarger er alltid et must i garderoben din, så du har noe å velge mellom. En sort og lett bh vil alltid være noe du finner på lager. Basisplagg i garderoben, gjør det mulig for deg å ha noe for enhver anledning.

Bruk hudfarget undertøy under de lyse klærne dine. Hudfargen er den beste fargen å bruke under dine lyse klær, da fargen er mest lik din egen hudfarge. Hudfarget undertøy er nesten usynlig under dine lyse klær. Hvis du ikke er interessert i den hudfargede BH-en, er off-white den neste fargen vi anbefaler deg, da den er mer kremet i fargen enn den hvite fargen.

Basisundertøy i bomull – og ullundertøy

I kategorien basisundertøy vil du kunne finne både ull- og bomullsundertøy, avhengig av hva du trenger og trenger. Det vil være både klassiske og nøytrale modeller i ulike basisfarger, men er du interessert i blonder eller små detaljer vil du også kunne finne det.

Du finner mer om ullundertøy her. Du finner mer om bomuldsundertøy her.

Hvordan du vasker basisundertøyet ditt

Hvordan du vasker undertøyet ditt kan være veldig forskjellig. De nye varene du bestiller hjem kommer alltid med vaskeanvisning, som du må følge nøye. Hvis du vasker undertøyet feil, vil formen og formen forsvinne, og vil over tid ikke lenger passe deg perfekt.

De fleste basisplaggene du kan velge mellom må vaskes i maskin, da de stort sett er laget av gode materialer og tåler dermed også det. Vær oppmerksom på at Femilet og Triumphs bomullsserier ikke må vaskes på samme temperatur. Femilett bomull tåler 60 grader, hvor Triumphs kun tåler 40 grader. Vask aldri undertøyet ditt i for varme temperaturer med mindre vaskeanvisningen sier noe annet. Varmt vann eller tørking kan føre til at strikken brekker.