Marie Jo Bikini

Stort utvalg av Marie Jo bikinier

Med en av de mange vakre bikiniene fra Marie Jo får du garantert en bikini som fremhever det beste av deg. På denne siden finner du et bredt utvalg av flotte bikinier fra det eksklusive merket Marie Jo. Se også utvalget av Marie Jo badetøy og badedrakter.

Når du skal på tur til stranden eller en tur i svømmebassenget, er det viktig å bruke en bikini som gir deg selvtillit og unik komfort. Det er viktig at du føler deg komfortabel i bikinien og at den kan holde det den lover. Alle de vakre eksklusive bikiniene fra Marie Jo er utviklet for å gi deg best komfort og best passform, uansett hvilken modell du velger.

Den perfekte bikinien

Siden 1981 har Marie Jo designet deilig, stilig undertøy med deg i sentrum. På grunn av sin store popularitet utvikler det belgiske merket også eksklusive badetøy – inkludert vakre forførende bikinier.

En bikini er vakker og får deg til å føle deg sexy og feminin, selv når du ligger på stranden på en varm og solrik sommerdag. De eksklusive bikiniene fra Marie Jo er alle designet for å gi deg den perfekte utstrålingen, enten du svømmer eller ligger på en solseng omgitt av alle de lekne badegjestene.

Marie Jo har designet et bredt utvalg av vakre eksklusive bikinier. Alle med ulike passformer, farger og mønstre. Alle modellene er utviklet for å få hver kvinne til å føle seg ekstraordinær, sensuell og unik.

Kvinner elsker dine vakre former

Kvinner er skapt av naturen på mange forskjellige måter og hver med sitt eget unike utseende. Det er imidlertid ikke alle kvinner som gleder seg til å hoppe i den lille bikinien hver sommer. Men å finne den perfekte bikinien handler ærlig talt bare om å vite hvilken som passer best til din kroppstype. Marie Jo har produsert vakre og luksuriøse bikinier til kvinner med ulike former.

Har du brede skuldre, handler det om å finne en vakker bikini i flotte farger eller med forskjellige vakre mønstre som kan trekke øyet til midjen. Har du rund mage og runde former bør du velge en bikini som er høyt midjet. En bunn med høyt midje ser oppstrammende ut, og den støtter også magen. Bikinien med høyt midje vil også få bena til å virke lengre enn de faktisk er. Gå spesielt for en bikini som er designet med vertikale striper, det vil få underdelen til å virke smalere.

Hvordan vasker du din nye bikini?

Har du kjøpt en vakker bikini fra Marie Jo, vil du garantert ta godt vare på den. Når du vasker den er det derfor viktig at du behandler den bra fra start. Nettopp for å bevare den vakre fargen og den perfekte passformen. Hvis du ikke er forsiktig, og kanskje bare legger den i vaskemaskinen, risikerer du å skade fibrene som finnes i stoffet.

Hvis du tar vare på huden din i solen, som du uansett burde, du bruker definitivt også solkrem. Solkrem er hard mot bikinien din og kan etterlate stygge synlige merker på badetøyet ditt. Det er derfor en god idé å smøre solkrem på kroppen før du tar på deg bikinien.

Klor og saltvann er tøffe odds for din nye bikini. Derfor må du alltid sørge for å skylle bikinien i rent vann. Klor og saltvann ødelegger fargen og elastisiteten til bikinien din. Vask eventuelt bikinien fra Marie Jo for hånd i et mildt vaskemiddel. På denne måten gir du din nye bikini de beste forutsetningene for å vare i svært lang tid. Kjøp din Marie Jo bikini hos oss og få en eksklusiv bikini som fremhever det beste i deg.