BH uten spiler

Finn din BH uten spiler og velg blant alle de kjente merkene

Bør du ha en BH uten bøyle? Da finner du her alle våre populære bøyle-BH fra våre undertøysmerker. Her er BHer uten bøyler med og uten polstring i flere forskjellige farger og design som går helt opp til de store cupstørrelsene for store byster fra f.eks Triumph, Femilet, PrimaDonna, Sloggi og Marie Jo. Se alle BH'er her. Du har sikkert hørt om undertøy som ikke har en bøyle festet. I utvalget vil det være fine blonde-BH'er samt klassiske basic BH'er, som alle er uten bøyle. Uansett hva du leter etter, vil du fortsatt få den optimale støtten du trenger.

Du har fortsatt muligheten til å velge mellom en vattert eller ikke-fôret BH når du trenger undertøy med bøyle. Det er et enormt utvalg av BH-er uten bøyle, og det er bare å klikke seg inn på de forskjellige modellene og finne den du synes er best. Materialene i BH-en en er med på å gi den god støtte i omkretsen og skålen, selv om BH-en din er uten bøyle.

Det er sannsynligvis en spesifikk grunn til at du velger bort bøylen i din nye BH. Det kan være at du synes bøylen er ubehagelig å ha på eller at du kanskje ikke har behov for å bruke en ekte BH, men likevel ønsker et løft og god støtte. Uansett hva du ønsker av ditt nye undertøy, vil det være mange alternativer for deg her på nettsiden.

Gir BH-er fortsatt støtte?

De mange kvalitetsmerkene som spesialiserer seg på undertøy bruker undersøkte materialer slik at undertøyet ditt sitter godt og føles behagelig på huden din. Materialene i undertøyet er med på å gi barmen den optimale støtten du trenger. I din BH uten bøyle vil det ikke være på langt nær like mange sømmer som i en vanlig BH med bøyle. Jo færre sømmer i undertøyet ditt, jo bedre. Du vil oppleve en mer behagelig bærekomfort i hverdagen dersom undertøyet ditt har få sømmer.

Det kan variere mellom BH-modeller hvor god støtten er, men det kommer selvfølgelig også an på hva du er ute etter og hvilken størrelse du har. Selv om støtten kan variere, vil alt undertøyet ditt fortsatt støtte brystvevet ditt, noe som er veldig sant. Utviklingen innen undertøy vokser stadig og i dag kan mange undertøysmerker ha BH-ene sine uten bøyle. BH-er. Undertøysutviklingen gjør at du hele tiden vil ha mange og nye alternativer å velge mellom. Du kan finne mange flotte blondetopper, klassiske BH-topper eller sportstopper som alle oppnår en viss støtte for deg.

Det er fortsatt mange alternativer selv om du velger en BH uten bøyle - Se her

Heldigvis er det mange alternativer for deg som ønsker en BH uten bøyle. Med de gode kvalitetsmerkene vil du kunne finne mange forskjellige modeller, og dermed finne akkurat det du trenger. Både modellene, merkene og designet gjør at det er mange varierende muligheter for deg, selv om du velger én BH uten bøyle. Det vil være mange detaljer å vurdere når du leter etter den rette BH-en. Skal BH-en din ha brede eller smale stropper, en hudfarget eller en rød og må det være blonder på. Det er mange alternativer, bare klikk deg inn og se nærmere på de forskjellige designene du kan velge mellom.

Kan min bøyle-BH fortsatt være feminin?

Selv om du velger en bøyle-BH, betyr det ikke at du ikke kan føle deg feminin, sexy eller vakker. I dag er det så mange merker som lager vakkert undertøy, og det vil garantert være noe for deg. Du kan finne en BH uten bøyle som har vakre detaljer, sjarmerende sløyfer og vakre blonder som din BH for noe spesiell for deg. Merkene Missya, Femilet, Triumph, sloggi og merket Neo Noir vil gi deg et utvalg ulike BH-er, hver med sin funksjon, mote, form og design.

Hvilke størrelser kan du få i BH-en uten bøyle?

Koppstørrelsene går fra B til E-skål. Du må imidlertid være oppmerksom på at skålstørrelsene kan variere og det samme gjelder også for romsligheten til hver enkelt skål. Finner du produkter hvor størrelsene ikke er angitt i skålstørrelser, men i stedet i 34, 38 eller 42 størrelser. Ikke bli forvirret. Noen undertøysmerker fungerer både med BH-modeller og BH-topper.

BH-modeller er sydd til en mer fasong og har dermed også spesifikke skål- og omkretsstørrelser. I modellen kan du velge en presis bollestørrelse og omkrets. Modellen passer bra for deg som for eksempel har stor byste men er liten i omkrets. BH-topper er angitt i størrelser fra 34 til 44. BH-toppens skålstørrelse og omkrets følger hverandre. Har du en liten kopp blir omkretsen automatisk også liten.

  • Bruker du 70B er størrelse 36 i BH-toppen en god størrelse.
  • Hvis du bruker 75E er størrelse 42 i BH-toppen, en god størrelse.

Det kan være litt forvirrende å finne frem i de forskjellige størrelsene. Du vil kunne finne en størrelsesguide for den spesifikke BH-en du ser på. Du kan bruke størrelsesguiden. Du er alltid velkommen til å kontakte oss hvis du er i tvil om størrelsen din på telefonnummeret: +41 40 75 00 eller på e-post info@Netlingeri.no.

Finn din nye BH uten bøyle – Og fortsatt få god støtte

Hvis du er på utkikk etter en BH uten bøyle, så har du kommet til rett sted. Du finner populære design fra våre kvalitetsmerker: Femilet, Missya, Sloggi og Triumph. Størrelsene vil gå fra B til E cup og de er tilgjengelige i forskjellige farger, design og passform. Vi har BH uten bøyler, som både kan være for deg med liten byste, men også for de store cupstørrelsene, hvor du fortsatt vil få den optimale og gode støtten.

BH uten bøyler øker, og derfor har du også muligheten til å kjøpe en BH uten bøyle til hjemmet ditt her hos oss. Modellene har moderne design og har samtidig fortsatt god komfort til hverdags. Enten det er en sports-BH uten bøyle, en BH til hverdagsbruk eller noe helt annet du er ute etter, så er det vil være en garanti for at du kan finne den rette i utvalget.

Finn en BH-stil – Bare uten bøyle

Som du sikkert allerede har sett, finnes det i dag et stort utvalg av BH-er uten bøyle. Det kommer nye design hele tiden og man kan foreløpig finne BHer uten bøyle, men som har akkurat samme form som en BH med bøyle. Det er materialene som går inn og hjelper til med å uttrykke bøyleformen. Materialene som merkene jobber med sørger for at BH-en vil føles behagelig på huden.

Det er også flere merker som bruker myke bøyler i sine BH-modeller. Myke seler er silikonseler som er mer fleksible, myke og beveger seg med kroppens bevegelser. Du vil ikke føle deg på langt nær like mye med en myk bøyle som en vanlig bøyle. Hvis du ikke liker bøylen, men virkelig vil ha BH-modellen, finnes det gode alternativer. Triumphs undertøysmodeller "Magic boost bras", som er en fantastisk kolleksjon. Magisk boost med myke seler følger kroppens bevegelser. I Triumphs «Magic boost»-kolleksjon vil du kunne finne ulike formmodeller, slik at du fortsatt kan få den modellen som passer best til bysten din. Finn Triumphs undertøy, hvor du også kan finne Magic boost-modeller her.

Sports-BH'en støtter deg selv om den er uten bøyle - Les hvorfor

Du vil kunne finne gode sports-BH'er med maksimal støtte som bysten din trenger når du er i bevegelse. Grunnen til at de fleste sports-BH-er er bøyle er at bøylen ikke egner seg til å være vridd og i harde og raske bevegelser. Bylgel vil gå inn og plage huden din når du driver med sport. Når du driver med sport, bruk en sports-BH uten bøyle, fordi det er din egen og kroppens feil.

Har du operert brystet - Bruk en BH uten bøyle

En BH uten bøyle er en god modell for deg som har operert brystet, da det ikke vil være noen bøyle som plager deg. Du må fortsatt ha optimal støtte, riktige stoppere og i tillegg må omkretsen være behagelig for deg. Med en BH uten bøyle vil du unngå de mange stingene som kan plage deg og dine ømfintlige områder.

Det er lurt at du fortsatt fokuserer på støtten når du har operert eller har et arr som du må ta ekstra vare på. Du må ha en BH med riktig omkrets slik at BHen ikke glir rundt på kroppen. Du må også være oppmerksom på cupstørrelsen slik at BH-en sitter perfekt. Se de mest optimale støtte-BHene du kan få.

Slik vasker du BH-en din uten bøyle - Les her

Den beste måten å behandle og gi BH-en din lengst levetid på er å vaske den for hånd. Ved håndvask beskytter du de elastiske fibrene og beholder BH-ens fasong og modell.

Det vil alltid være instruksjoner ved kjøp av BH-en din, og det er viktig å følge dem nøye, da garantien vil være ugyldig hvis vaskeanvisningen ikke følges. Hvis BH-en din vaskes i vann som er for varmt, vil strikken gå i stykker og BH-en din vil ikke kunne gi deg optimal støtte og vil derfor være klar til å kastes. Hvis vaskeanvisningen sier at du kan vaske BH-en din i maskiner, vi anbefaler at du bruker en vaskepose slik at BH-en fortsatt kan holde formen.