Wolford

Stort utvalg av Wolford strømper og strømpebukser

Hos Netlingeri finner du et alltid spennende utvalg av kvalitetstights. Med det svært populære og ikke minst ekstremt komfortable designet, som du finner i mange varianter fra det innovative østerrikske merket Wolford, er det garantert velvære i særklasse.

Se frem til kolleksjoner som vanligvis tilbyr:

 • Tights – mange farger, former og tykkelser
 • Tights med push-up-effekt
 • Tights med og uten glans
 • Tights med og uten perleglittereffekt

Det er aldri kjedelig å handle godbiter fra denne spennende produsenten som ikke er alene klarer å skape både kule, casual, feminine og iøynefallende stiler, men også stiler med stort fokus på perfekt passform og elastisitet, som gjør tightsen behagelig å ha på. Se frem til et mangfold av vakre design i mange varianter fra alltid spennende Wolford - selvfølgelig til alltid attraktive priser her hos Netlingeri.

Tights i spesialklasse

Hvis du ser etter tights som er litt utenom det vanlige, så kan du glede deg til å utforske det spennende utvalget av Wolford-strømper eller Wolford-tights. Det kan være nesten vanskelig å velge mellom de mange designene som hver har sine små finesser.

 1. Trendy så vel som klassisk design
 2. Spennende detaljer som perle glitter, gloss eller shaping-effekt

Få en eksklusiv look ved å velge riktig tights. Her kan du shine opp kjolen din med en av de mange spennende effektene som disse Wolford-tightsen byr på. Velværet er flott med behagelige materialer og ikke minst design som akkurat passer perfekt.

Populære Wolford nylonstrømper

Det er ikke bare i Norge at Wolford-strømper er en hit blant kvinner i alle aldre. Kvinner i store deler av verden har forelsket seg i dette stilige og kvalitetssikrede merket, som virkelig fokuserer på detaljene. Det østerrikske merket her har klart å hele tiden holde seg oppdatert med tidens trender, akkurat som de også har klart å produsere både klassiske og de mer innovative designene, som inkluderer tilbyr en formende effekt med push-up i designet.

Tights push-up effekt

Undertøy, undertøy og strømper med formende effekt har blitt ekstremt populært blant kvinner i alle fasonger og aldre. Wolford tights er derfor også en hit med sine populære push-up tights for kvinner i flere varianter.

 • Tights med push up-effekt bak

Gi bakdelen ekstra fasthet og hold med et par flotte og funksjonelle tights i mykt og behagelig design. Her kan du se frem til flere varianter som, avhengig av kolleksjon og sesong, for eksempel byr på en perleglittereffekt.

Ingen garderobe uten Wolford

Wolford-tights er et absolutt must for garderoben din. Nesten uansett årstid kan du alltids bruke et par fine nylonstrømper. Med Wolford nylonstrømper og strømpebukser er du alltid sikret vakre og blanke ben i din favorittfarge. Med eller uten glitter, med eller uten push-up-effekt eller med eller uten tykkelse. Du kan få Wolford sokker i flere tykkelser. Finn din egen favoritt og skjem bort både ben og garderobe med komfortable design fra dette profesjonelle merket.

15, 20, 30 eller 50 denier

Det finnes flere forskjellige tykkelser eller kvaliteter når det kommer til tights. Wolford er intet unntak. Når man snakker om tykkelsen på strømpebukser, handler det i stor grad om stramheten på strømpen. Dette handler om vekten på sokken og tykkelsen og vekten på trådenden på sokken. Jo høyere denier-tallet - jo tykkere og sterkere er strømpen. Her kan du også komme over begrepet DEN, som er en forkortelse for denier.

 • Tights 15 denier
 • Tights 20 denier
 • Tights 30 denier
 • Tights 50 denier

Her kan du velge mellom de tykkere og tynnere variantene, som også gir deg enten mer eller mindre gjennomsiktig eller tight strømpe. Finn din egen favoritt blant de mange variantene innen tykkelse, farge, design og effekt. Det er mye å velge mellom i det alltid spennende utvalget fra Wolford.

Klasseprodusent med lang erfaring

Wolford er ikke ny på sin ballpark. Med mer enn 65 års erfaring og kunnskap innen design og produksjon av høykvalitets damestrømper og strømpebukser, kan du trygt forvente gleder for garderoben din.

 • Stilig design som kan brukes hver dag av alle slags kvinner til alle anledninger

I løpet av årene har det østerrikske merket foredlet sin enorme erfaring til å ha skapt et merke som står for innovativ design for å en slik grad med fokus på god komfort – komfort i stiler som kan brukes hver dag, til alle anledninger, av alle slags kvinner.

Wolford-salg

Du finner også massevis av spennende Wolford-tightstilbud her på Netlingeri. Vi frister alltid med attraktive priser på alt undertøy, undertøy, strømper, badetøy og hjemmeklær fra både danske og internasjonale merker. Du får også god service med:

 • Undertøysopplært kundeservice
 • Dag-til-dag levering
 • Levering til pakkebutikk i nærheten av du
 • Gratis frakt i Norge ved kjøp for kr 1499.
 • 365 dagers returrett

Vårt serviceorienterte og ikke minst undertøysutdannede personale står klare til å hjelpe deg med eventuelle spørsmål rundt bestillingen din. Du kan møte oss alle hverdager mellom 8.00 og 11.00 på tlf. +45 41 40 75 00 eller på e-post info@Netlingeri.no.