Balconette BH

Stort utvalg av Balconette BHer

Hvis du leter etter den perfekte balconette-BH, som vil få brystene til å sitte godt og gi riktig støtte, så har vi på denne siden samlet hele utvalget vårt av balconette-BH fra populære og anerkjente undertøysmerker - f.eks. Marie Jo, Chantelle og PrimaDonna.

En balconette-BH gir bysten din et lite løft og en fin, rund form, som nesten er som en balkong for brystene. Vårt utvalg tilbyr en rekke modeller i ulike stiler og nyanser, som er inspirert av de siste trendene og tendensene innen undertøysbransjen. Finn din favoritt balconette-BH og unn deg selv deilig undertøy som vil gi brystene akkurat det rette løft.

Balconette-BH – vakker kavalergang og det perfekte løftet

En balconette-BH har et horisontalt snitt, der skålen går rett over bysten. Dette betyr at bysten din får det perfekte løft og er sentrert slik at toppen av bysten din blir synlig. Samtidig vil kavalkaden din også vises på fineste måte.

Stroppene sitter lenger ut enn på andre BH-modeller, noe som gjør at en balconette-BH er opplagt under gensere eller kjoler som har bred utringning. BH-ene egner seg blant annet godt til nedringede kjoler og gensere, hvor bysten skal være synlig. Alt i alt er en balconette-BH en flatterende modell som ser flott ut på de aller fleste.

Gi brystene dine den beste støtten og passformen

Noe av det viktigste med en BH er at den gir brystene riktig støtte. Dette er noe du er garantert når du velger en balconette-BH. Balconette-BHen er designet for å gi en perfekt passform og best støtte for bysten din. Det finnes et hav av modeller og design. Blant annet hvor stoffet er tynt, og også modeller som er tykkere, som former og støtter litt mer.

Balconette BH-er finnes i forskjellige versjoner. Modeller hvor stoffet er helt tynt og modeller som er litt tykkere og som former og støtter brystene dine litt mer. Balconette-BH er designet slik at det ikke bare er skuldrene dine som må bære vekten, som er en av deres største styrker.

Foretrekker du en mer romantisk look, finner du også modeller i vakre nyanser og med elegante blonder som fullfører den feminine, romantiske looken. Ønsker du derimot noe mer diskret, finner du også mer nøytrale modeller som kan brukes til enhver anledning. Uansett hvilken balconette-BH du velger, er du garantert god støtte og passform for brystene.

Se vårt store utvalg av balconette-BHer her!

Her på Netlingeri.no finner du alltid et stort utvalg av balconette-BH i forskjellige størrelser, farger, design og materialer. Er du til en feminin look, her på siden finner du modeller designet med mesh, broderi, blonder og små fine detaljer. Foretrekker du derimot den enklere looken med glatte skåler, som passer under en t-skjorte slik at BH-en ikke kan ses under klærne, finner du også dette på denne siden. Vi har noe for enhver smak og behov hvis du er ute etter en balconette-BH.

Hos Netlingeri ønsker vi at alle kvinner skal føle seg komfortable for enhver anledning, enten det er hjemme eller på en festlig begivenhet. Få det perfekte utseendet med riktig passform og snitt. Hvis du leter etter den rette balconette-BH-en, har vi garantert den rette modellen for deg.

Kjøp din neste balconette-BH på nett hos Netlingeri

Her på Netlingeri.no finner du et stort utvalg av balconette-BH med perfekt passform for alle kvinner. Og det er nettopp derfor vår balkongkategori alltid er fylt med moderne og velsittende BH-er for deg som vil vise frem av barmen et lite løft og en fin barm. Vi er derfor sikre på at du kan finne en komfortabel balkongmodell som passer deg og din personlige stil.

Utforsk vårt store utvalg av deilige balconette BH-er, hvor passform, kvalitet og design er akkurat det rette for din byste. Vi leverer direkte hjem til deg innen få virkedager, slik at du kan bruke din nye balconette-BH på et blunk. Nettbutikken er åpen 24 timer i døgnet og hele året, så du kan handle undertøy når det passer deg. Det kan ikke være enklere å handle nytt undertøy på nettet.