Aubade

Luksusundertøy fra franske Aubade

Aubade er luksuriøst, glamorøst og forførende fransk undertøy for kvinner. Det er undertøy som er fullt av feminine detaljer, vakre blonder og fine sløyfer i perfekt harmoni med funksjon og passform. Det franske merket er for deg som elsker sensuelt undertøy og som ønsker å tilføre undertøyet det ekstra som ikke finnes blant andre merker. Hvis du er interessert i luksuriøst undertøy, er Aubade definitivt noe for deg. Skjem bort deg selv med det aller beste undertøyet og føl deg som en ekte dronning innerst inne med undertøy fra Aubade!

Aubade er et fransk undertøysmerke som har produsert undertøy siden 1958. Siden grunnleggelsen har det franske merket bare blitt mer og mer populært blant kvinner over hele verden, og dette er ikke uten grunn. For eksempel er de det første merket som har begynt å lage BH-er og truser som passer sammen som et sett. De andre undertøysmerkene har siden fulgt etter.

I tillegg er Aubade spesielt kjent for sine balconette BH-er og truser med fine blonder og feminine detaljer. De holder seg imidlertid ikke bare til undertøy. Du finner også natttøy fra Aubade – nattkjoler, nattbukser, kimonoer og mye mer. De fine detaljene, eksklusiv design, elegante blonder og materialer av topp kvalitet er bare noe av det Aubade er kjent for. Ikke bare elsker kvinner det populære merket, alle menn vil også elske å se partneren sin kledd i elegant og eksklusivt undertøy fra Aubade.

Stort utvalg av fransk undertøy fra Aubade

På Netlingeri.no har vi valgt å samle hele vårt brede utvalg av Aubade undertøy på ett sted – nemlig på denne siden. Her finner du flere undertøyssett i vakre farger og med unike og elegante detaljer som du garantert vil elske. I tillegg finner du også et bredt utvalg av truser, BH'er, seler og mye mer, slik at du kan få akkurat det undertøyssettet fra Aubade som du drømmer om. Aubade er både sensuell, vakker, elegant og eksklusiv.

Aubade lanserer kontinuerlig nye kolleksjoner som reflekterer tidens trender. Det er alltid nytenkning når Aubade designer undertøy for kvinner som setter pris på deilig, elegant og sensuelt undertøy i undertøysskuffen. Finn settet eller delen fra Aubade som passer deg her på siden.

Nydelig undertøy krever riktig pleie

Aubades undertøy er vakkert og feminint undertøy, som ligger i den litt dyrere prisklassen. Bare av den grunn vil du definitivt ønske å gi den den beste pleie, slik at den kan vare så lenge som mulig. Er du i tvil om hvordan undertøyet ditt kan vare lenge, finner du her en rekke gode tips som kan være nyttige å følge når du skal ta vare på undertøyet.

  • Når du skal vaske ditt nye Aubade-undertøy, er det lurt å følge vaskeanvisningen, som ofte følger med.
  • Unngå å vaske Aubade-undertøyet ditt i vaskemaskinen. En tur i vaskemaskinen kan veldig lett ødelegge det fine undertøyet.
  • Vask derimot Aubade-undertøyet ditt for hånd. Spesielt hvis det inneholder en kleshenger.
  • Unngå også å overdrive vaskemiddelet ditt.
  • La aldri undertøyet ligge i vannet, men vask det i stedet umiddelbart
  • Unngå alltid å bruke tøymykner for undertøyet ditt. Tøymykneren vil lukke fibrene i stoffet, noe som betyr at det ikke kan puste.
  • Unngå å tørke undertøyet ditt i tørketrommelen. Du kan med fordel duppe eller presse vannet ut før du legger det til tørk. Men aldri i direkte sol.
Kjøp ditt eksklusive undertøy fra Aubade her hos oss og la deg forføre av merkets vakre, eksklusive og forførende design.

Kjøp Aubade undertøy online på Netlingeri.no

Aubade er verdt en nærmere titt hvis du er ute etter luksuriøst, glamorøst og forførende undertøy. Vi har samlet et bredt utvalg av ulike design, farger og modeller fra det anerkjente franske merket, noe som betyr at det skal være noe for enhver kvinne som ikke vil gå på akkord. Vi har også gjort det relativt enkelt og oversiktlig for deg å finne det du leter etter, da vi har samlet et hav av de forskjellige Aubade-kolleksjonene på ett sted – nemlig akkurat her på siden.

Er du i tvil om hva du skal velge eller hvilken størrelse du bør ha, er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice, som er tilgjengelig på telefon mandag til fredag mellom kl. 8.00-11.00. De kan nås på telefon +41 40 75 00. Vi håper du blir fornøyd med ditt nye undertøy fra Aubade, og at du kommer tilbake når du igjen trenger å skjemme deg bort med vakkert undertøy.