BH uten rygg

BH uten rygg for enhver smak

En BH uten rygg brukes av mange jenter og kvinner, og er veldig populær under for eksempel topper og kjoler som har lav rygg eller er helt ryggløse. Her på Netlingeri har vi mange forskjellige BH-er uten rygg, så du kan velge akkurat den modellen som passer best til dine behov og din figur.

På denne siden finner du ulike modeller og farger fra blant annet det populære nederlandske merket i BH-er uten rygg, Magic Bodyfashion. Ta en titt og finn din favoritt og kle deg på innsiden, hvor du fortsatt gir brystene riktig støtte, men ryggen vil være bar, så kjolen eller toppen din vil fortsatt ha det perfekte utseendet.

Geroben må ha for kjoler og topper med åpen rygg

En BH uten rygg er en må ha i enhver garderobe, siden den egner seg spesielt godt til stroppeløse topper og kjoler eller til en bodice med stuper rygg. Når du har litt store bryster trenger du god støtte. Mange jenter og kvinner er derfor i tvil om du kan bruke BH uten rygg, selv om du har stor og fyldig byste. Det kan du selvsagt enkelt gjøre hvis du finner en god, velsittende BH uten rygg. Vi har både ryggløse BH-er som passer til en liten og en stor byste. Du finner derfor noe på denne siden som passer enhver kvinnes kropp.

Hvordan tar du på deg en ryggløs BH?

Det er viktig at en BH uten rygg tas på riktig slik at du ikke risikerer at limet ikke fungerer optimalt.

  • Påfør din ryggløse BH på ren hud - bruk derfor ikke lotion, parfyme eller sminke på brystene dine, da dette vil skade limet.
  • Plasser BH-en din uten rygg i ønsket posisjon - Hvis den for eksempel har løse skåler, må du først feste den ene koppen og deretter den andre.
  • Trykk på BH-en med begge hender slik at du er sikker på at den er ordentlig festet - Har du en selv -sittende BH uten rygg med skåler, du må lukke den foran først.

Hvordan vasker jeg den ryggløse BH-en min?

For å holde den ryggløse BH-en ren, anbefales det at du rengjør den for hånd med litt vann og mild såpe hver gang du bruker den. Skyll den grundig og la den lufttørke. Påfør deretter beskyttelseslaget på nytt for å forhindre at limet blir støvete og mister effekten av å feste seg til huden. Ikke bruk neglene eller børstene til å rengjøre den ryggløse BH-en din, og tørk den aldri med et håndkle, da fibrene vil feste seg til limet og risikere å skade og miste effektiviteten.

BH uten rygg som holder seg der den skal

Våre ryggløse BH-er er selvklebende og holder seg der de skal. Denne typen BH er ideell under kjoler med åpen rygg og stroppeløse topper, slik at du kan føle deg komfortabel i antrekket mens du holder brystene der de skal være.

Her på Netlingeri.no finner du et bredt utvalg av BH-er uten rygg, som er ideelle for et antrekk hvor ryggen er synlig og du ikke vil vise frem BH-en din. Du finner et bredt utvalg av selvklebende BH-er fra Magic Bodyfashion, hvor vi også tilbyr tape, brystvortetrekk og annet undertøystilbehør.

Finn din neste ryggløse BH på nett her på Netlingeri.no

Trenger du en BH uten rygg som du kan bruke under for eksempel topper og kjoler som har lav rygg eller er helt ryggløse? Da har du kommet til rett sted. BH-er uten rygg er praktiske og komfortable og derfor noe enhver kvinne bør eie minst én av.

Her hos oss finner du akkurat det du leter etter. I tillegg til ryggløse BH-er, finner du også et utvalg av løftetrekk, brysttape, brystvortetrekk og annet brystdekkende undertøystilbehør på denne siden. Ta en titt på vårt store utvalg, som du finner på denne siden, og finn din personlige favoritt BH uten rygg. Vi leverer direkte hjem til deg i løpet av få virkedager, slik at du kan nyte din nye ryggløse BH om ikke lenge.