Underkjoler

Underkjoler, underskjorter og skjørt – Så klærne dine passer perfekt

Som navnet antyder, er underkjoler laget for å brukes under en kjole eller et skjørt og topp. På denne siden har vi samlet Netlingeris utvalg av underkjoler og underkjoler. De kommer i forskjellige farger og lengder slik at du har best mulig sjanse til å finne en som passer dine behov. Underkjoler og skjørt for deg må være laget av mykt og smidig materiale, som skal være behagelig å ha på huden. Underkjolen og skjørtet skal også hjelpe klærne dine til å gli lett og uanstrengt på kroppen.

Du må bruke en underkjole eller et underskjørt under kjolen, skjørtet eller genseren. Du vet sikkert at kjolen din fester seg til kroppen og sitter feil, i stedet for å falle lett og pent på deg. På sikt vil det være irriterende med en kjole som sitter feil, og derfor er det alltid greit å ha en løsning, for eksempel en underkjole eller annet i garderoben. Du kan velge underkjoler men også underkjoler, avhengig av hva du må ha på deg. Det viktigste er at klærne dine sitter riktig, slik at du kan føle deg komfortabel til enhver anledning.

Skjolen for deg

Skjolen må være både praktisk, komfortabel og attraktiv. Det er selvfølgelig fortsatt meninger om at de ikke skal ses på samme måte som festkjolen eller den fine blyantskjorten. Med en myk og deilig underkjole eller et skjørt som får klærne til å passe perfekt, vil gjøre hverdagene og festlige kvelder enda bedre. Trenger du ikke en underkjole som dekker både over- og underkroppen? Da vil du kunne finne underkjoler og underkjoler som har samme effekt som underkjolen.

Har du et skjørt som erter men skjorten sitter perfekt, blir underkjolen perfekt. Det kan også være omvendt, at det er skjorten som erter, men at du har på deg jeans. Da vil underskjorten som sitter tett inntil kroppen være den gode løsningen.

  • Blant underkjolene finner du Triumph BODY MAKE-UP underkjoler, som er fantastiske. Materialet og designet vil sitte super godt på kroppen din. Det er underkjolene som sitter stramt, men strikken gjør den utrolig behagelig å ha på og vil ikke kvele deg noe sted. En annen flott detalj er at underkjolen har justerbare stropper, som kan styles på mange måter, slik at looken din kan fullføres hele veien.
  • Skjolen er et godt valg hvis du har mange skjørt og vil liker å ha dem til å passe perfekt hver gang du bruker dem. Skjørtet hindrer at skjørtene fester seg til og mellom lårene. Underkjolene er ultramyke, så det ekstra laget under skjørtet ditt vil ikke plage deg på noen måte.
  • Til slutt kan du finne underkjolen som har en shape up-effekt, som gjør silhuettene dine klare og vakre under trøya eller skjorten. Undertrøyene er laget av materialer som er fine materialer og sørger for at finskjorten din sitter perfekt på deg hele dagen eller kvelden.

Hvordan velger du en underkjole?

Skjolen vil mest sannsynlig komme i kontakt med huden din og derfor er det viktig at du velger en modell som er laget av kvalitetsmateriale som er mykt og behagelig. Når du kjøper fra Netlingeri får du garantien som følger med de deilige merkene vi fører. Merkene du finner hos Netlingeri leverer kun produkter der kvaliteten er i orden. I de fleste tilfeller trenger du imidlertid også BH og truse.

I tillegg til materialvalg må du også tenke på farge og lengde når du velger underkjoler og underkjoler. Farge er viktig da du typisk ikke vil at det skal være synlig gjennom kjolen eller skjørtet du har på deg utenpå. Derfor må du selvfølgelig velge en hvit underkjole hvis den skal brukes under brudekjole eller andre hvite klær og omvendt velg svart hvis klærne er mørke utenpå.

Lengden er også en av de viktigste faktorene, likesom det kan være fornuftig å vurdere om det er en kjole eller skjørt du trenger under klærne. Lengden må selvsagt tilpasses lengden på det du har utenpå. Du kan imidlertid velge et kort skjørt, selv om kjolen eller skjørtet er langt utenpå for å få en fin effekt nederst uten at det er gjennomsiktig øverst.

Løsningen for den gjennomsiktige kjolen din

Har du bestilt en kjole hjem som er litt gjennomsiktig? Da finner du løsningen her. Du kan finne en underkjole eller et skjørt som du kan ha under kjolen. Selvfølgelig må fargen på underkjolen matche fargen på kjolen for å fullføre looken din.

Hvilken størrelse skal underkjolen din være i

Når du skal ut for å finne en ny underkjole eller skjørt, bør du nesten alltid ta samme størrelse som du gjør når du kjøper nye klær. Underkjolene og skjørtene sitter selvfølgelig tett inntil kroppen, men materialet inneholder strikk, og kan derfor gi, men fortsatt ligge perfekt på kroppen. Du kan for tiden finne størrelser fra S til XL, men også str. 34 til 46. Er du i tvil om størrelsene, ta gjerne kontakt med oss. Hvis du er på utkikk etter en underkjole, truse eller underskjorte med shapewear, kan du også finne det under Shapewear-kategorien. Undertøy med shapewear også kalt "stram op", kan du finner her.

Leter du etter en kjole å sove i?

Var det ikke akkurat en underkjole du var ute etter, men i stedet en lett, fin og behagelig nattkjole å sove i. Da må du gå til nattøykategorien, hvor det vil være et fint utvalg av mange forskjellige nattkjoler. Finn nattkjolen din her.

Vedlikehold og vask av underkjolen din

Den vakre underkjolen eller skjørtet ditt må selvfølgelig behandles riktig, akkurat som alt annet undertøy hjemme. Det vil alltid være vaskeanvisning med varene du kjøper, som du må følge nøye. Følger du ikke vaskeanvisningen forsvinner kravretten.

De fleste underkjoler tåler kun vask på 30 grader. Vasker du ved temperaturer som er for varme, vil strikken og materialet bli ødelagt og dermed ikke ha like god effekt. Etter vask henger du undertøyet for normal tørking. Noen av produktene tåler imidlertid å strykes ved lav temperatur, men dette er vanligvis ikke nødvendig, da materialet i skjørt og underkjoler ikke pleier å krølle.

Netthandel hos Netlingeri

Når du kjøper fra Netlingeri får du rask levering og 365 dagers returrett. Vi har et stort og bredt utvalg fra de smakfullste, kjente merkene. Kjøper du for over 1499 kr får du til og med gratis frakt. Er du i tvil om lengde, modell eller noe helt annet, hjelper dvi deg gjerne med å finne den rette varen til ditt hjem. Du er velkommen til å kontakte oss på +45 41 40 75 00 eller på e-post info@Netlingeri.no. Du kan få tak i oss alle hverdager mellom 08.00 og 11.00.