DECOY

Stort Decoy-utvalg på Netlingeri.no

Hos Netlingeri selger vi selvfølgelig også strømper og tights for motebevisste kvinner. Vi har det skandinaviske merket Decoy i vårt sortiment. Fra Decoy får vi moteriktige strømpebukser, både i ull, bomull, mikrofiber og nylon. Alle strømper og tights er laget i beste kvalitet og med høy komfort. Decoy tilbyr 4-6 moteekspresskolleksjoner samt et bredt utvalg basisstrømper og tights, så det er noen få sokker og tights for alle, uansett behov.

Lokkesokker og strømpebukser

Merket Decoy lager tights og høykvalitetsstrømper til den motebevisste kvinnen. Decoy lager både klassiske sorte tights til hverdags, men også motebaserte og mønstrede tights. Decoy er i stadig utvikling og de prøver å utvikle seg hver dag samtidig som prisnivået forblir det samme.

Tights ● Tights ● Short ● Leggings

Decoy har et utvalg for deg som er ute etter tights, innershorts eller leggings til sommerkjolen, eller de smarte mønstrede tightsene for å piffe opp basiskjolen din. Med en liten titt på utvalget finner du kr noe som passer til garderoben din.

Decoy basic strømper og strømpebukser

Decoy har en bred basiskolleksjon som består av ulike strømpebukser og leggings i ulike tykkelser og kvaliteter. Så uansett om det er ulltights, bomullstights, mikrofibertights eller om det er klassiske nylonstrømper eller kanskje nylontights med shape up-effekt, så har vi de fleste i vårt basissortiment. Selv- passende strømper og knestrømper i sort, er selvsagt også en del av vårt vanlige basissortiment fra Decoy.

Decoy motestrømper og tights

I motekategorien har vi, blant annet nylonstrømper med forskjellige mønstre og farger, nettstrømpebukser, ankelsokker og strømper i forskjellige farger og mønstre. Utvalget varierer, avhengig av årstid, hvor selvfølgelig i førjulstiden strømpebukse med blonder, glitter og glans, perfekt for alle julearrangementene.

Decoy er et merke vi kan stole på. De leverer både basic tights men også de moderne, spennende, feminine og fremtredende tightsene. Hver sesong overrasker de med nye design og farger, og du kan glede deg til neste sesong. Gjør festkjolen din enda vakrere og fremtredende med et par mønstrede strømper. Det er mange strømper å velge mellom, så det er bare å finne ut hvilken som passer best. Hvis du ikke kan velge, ta begge, de kan brukes flere ganger og da har du også litt å velge mellom.

Hvilken denier skal du velge?

Sokker og strømpebukser er definert i denier. Denier er måleenheten som viser hvor tynn/tykk tightsen er sydd. Jo høyere denier-tallet du velger, jo tykkere og tettere er tightsen. Fra 10-40 denier heter de nylonstrømper og fra 40 denier er det definert som tights. Så uansett behov må du først og fremst finne ut hva du forventer av tightsen eller nylonstrømpene dine.

Skal de være tynne og nesten usynlige eller skal de være litt tykkere og vare mer enn bare 1 gang eller skal de kanskje være veldig sterke slik at man kan holde varmen i dem om vinteren? Uansett hvilken tights eller nylon du ser etter, har vi noe som passer alle.

Underbukser til kjolen eller skjørtet

Decoy lager ikke bare tights, men også innvendig shorts som du kan ha under skjørtet eller kjolen hvis du foretrekker å ha noe på bena. Du finner innershorts fra Decoy i både sort og hvit. Shortsen kalles sømløse hotpants, som er laget av mikrofiber.

  • Beste strikk ved magen. Strikken og vidden gjør at trykket på magen fordeles bedre.
  • Shortsen vil ikke stramme noe sted, da den er laget av mikrofiber.

Hva er lokkestrømper laget av

De fleste strømpebukser er laget av nylon, også kalt polyamid. Som allerede ble brukt til damestrømper i 1939, og siden den gang har modellene og designene utviklet seg ekstremt. Det er en grunn til at tightsen din er laget av nylon, da strekkstyrken og elastikken gjør at tightsen tilpass formene dine og lengden på beina. Med strikk i tightsen vil det ikke være mulig for dem å krympe da strikken krymper til den formen den startet med. Derfor kan tightsen din aldri bli for stor etter bruk.

Nylon har fantastisk slitestyrke og er rynkebestandig. Et lite triks hvis du har kjøpt sokkene dine i god kvalitet og du oppdaterer en liten rift i sokken. Da kan du redde sokken fra å løpe:

  • Gå inn med hånden og klø rolig i det lille riften eller påbegynte hullet. Hvis strømpebuksen er av god kvalitet vil den lille riften forsvinne og bli ett med strømpebuksen igjen, men vær forsiktig.
  • Eneste ulempen med nylon er at de kan ha dårlige isolerende egenskaper på bena, men det vil nesten alltid være bomull ved truselinningen.

Triks for å få strømpebuksen til å vare lenger

Du har sikkert lagt merke til at du dette en gang faktisk investert i et par dyre tights i håp om at de ikke ville løpe. Her er noen gode tips til hvordan du unngår å løpe tightsene dine.

  1. Begynn med å kjøpe riktig størrelse slik at de ikke blir for små eller for store.
  2. Begynn helt nederst på føttene og flytt strømpen med «frem og tilbake»-bevegelsene, slik at du legger strømpen på benet i stedet for å trekke den oppover benet.
  3. Hver gang du går på toalettet, ta hele sokken ned til foten og start på nytt med å flytte sokken oppover benet. Gjør du ikke dette får du ikke kr stoff oppover låret og rumpa, da mye stoff havner på leggen.
  4. Når du ikke bruker sokkene, legg på dem tilbake i emballasjen eller i en pose, slik at de ikke blir plaget av annet materiale som kan gå inn og skade materialet.
  5. Vær forsiktig med fingerringer og tørr hud, det kan lett ta igjen nylonen. ende på strengen og riv et hull. Du kan bruke noen tynne fingerhansker slik at sokken blir lettere å brette opp på benet.
  6. Vask alltid sokkene i vaskepose eller for hånd.

Komfortkolleksjon // Leg & Body optimizer tights

Nylonstrømper, tights og leggings med spesialdesignede strikketeknikker som løfter og strammer på akkurat de riktige stedene, uansett om det er baken eller magen som må strammes. Bruk en shape up tights under kjolen eller med skjørtet og oppnå optimal støtte og en oppstrammende effekt på rumpa, lår og mage. Tightsen har fortsatt stor bevegelsesfrihet, til tross for tight-in-effekten. Bruk shape up tights både til hverdags og fest. Du kan finne truser, BH-er, bodyer og mye mer som har shapewear-effekten. Se shapewear.

Vær forsiktig når du vasker nylonstrømper.

Etter å ha brukt tightsene dine må de selvfølgelig vaskes. Det er viktig at du følger vaskeanvisningen nøye slik at sokkene dine blir så gode som nye etter vask. De fleste strømper med strikk og nylon tåler ikke å vaskes i for høye temperaturer, da materialet vil bli slapt eller til og med sprekke opp. Hvis du vasker strømper eller leggings i maskinen, bruk vaskeposen, slik at vaskemaskinen ikke skader eller river i stykker sokkene, eller andre klær som kan ha skarpe kanter.

Kjøp strømper og tights hos Netlingeri in day

Vi har alltid et stort utvalg av Lokkestrømper og tights hos Netlingeri. Vi har rask levering og billig frakt. Kjøper du i tillegg for 1499,- betaler vi frakten. Vi hjelper deg også gjerne dersom du trenger det. Du kan alltid ringe eller skrive til vår kundeservice på +41 40 75 00. Vi står klare til å hjelpe deg, alle hverdager mellom kl 08:00-11:00.