FEMILET

Femilet gir deg mange valg

Femilet er et dansk selskap som startet tilbake i 1923. Femilet har over tid utviklet seg til å bli en bedrift med fokus på vakkert design og lekre detaljer for å oppfylle deres ønske om å skape trivsel innenfra. Stort utvalg av BH'er og truser fra Femilet-serien: Juliana, Mary og Norah.

Klassiske, feminine eller sporty BH-er, uansett hva du vil vil det være et bredt utvalg av vakre stiler, snitt og passformer for deg. Femilet henvender seg til enhver kvinnes kropp og sørger for at det er noe for enhver passform, slik at du kan følge deg selv fra innsiden og ut.

I tillegg til undertøy tilbyr Femilet også:


Familien gir inspirasjon til velvære

Finn den siste inspirasjonen og hold deg oppdatert på de siste trendene innen undertøy og undertøy. Her kan du alltid finne skjønnhet, velvære og guider som gjør deg mer kunnskapsrik om undertøyets vidunderlige verden. Femilet selger ikke bare undertøy fra Femilets eget merke. Chantelle er også en del av Femilet-familien. Både Femilet og Chantelle har hver sin personlighet, hver sine karakteristikker og hver sin kolleksjon. De ligner på ingen måte hverandre. Med nye kolleksjoner og skiftende sesonger vil det alltid være ny inspirasjon for deg. Se undertøy fra Chantelle.

Hvilke størrelser kommer Femilet i?

Hos Netlingeri fører vi Femilet BH fra AG bowl, så enten du har en liten eller stor byste, har vi garantert en bh som passer deg. Du kan få omkretsen fra 70 og opp til 95. Du finner Femilet undertøy med push up effekt, lett polstret eller helt uten polstring. Med flere alternativer kan du få akkurat den Femilet BH som passer dine behov. Det vil vanligvis være 2 forskjellige tilbudsmodeller av Femilet-truse å velge mellom. Du kan også finne flotte BH-topper i forskjellige modeller og design. Noen av toppene finnes i størrelsene 34-44. Når bh-toppene er spesifisert i disse størrelsene, vil cupstørrelsen og omkretsen følges.

Truse, Hipster, tai og g-streng bæres i størrelse 34-44 og noen ganger opp til størrelse 46 i truser.

Hvilken Femilet-størrelse bør jeg få?

Velvære innenfra starter med den perfekte størrelsen BH, og det er viktig at du finner riktig bh som passer til din størrelse og dine former. Er du i tvil om hvilken størrelse du bør bruke, kan du ta en titt på vår veiledning om BH-størrelser. Med størrelsesguiden kan du være sikrere på å treffe riktig størrelse første gang.

I tillegg kan BH-størrelsen din enkelt endres, men størrelsene til de forskjellige undertøysmerkene kan også ha forskjellige størrelser. Det kan være at det ene merket er strammere i strikken enn det andre merket. Derfor er det alltid lurt å prøve BH-en din før du kutter av prislappen. Når du prøver den nye BH-en din, vær oppmerksom på dette:

  1. Dekker hele koppen din byste
  2. Sitter bøylen utenfor bysten din, og trykker dermed ikke noe sted på brystet
  3. Kan du ta kroken i den indre, er omkretsen for stor
  4. Passer koppen til bysten din uten å gi dobbel bryst

Les mer om undertøyet vårt fra Femilet her

Den herlige Soft feel-serien fra Femilet, undertøy er produsert med ekstra myke kvaliteter på detaljene som stropper, lukkinger og sidestykker, som alt gir den en optimal følelse og velvære. Selv om undertøyet ditt ikke er fra soft feel-serien, er materialene på alt det andre undertøyet fortsatt behagelig å ha på seg. Femilet lager kun undertøy som sitter godt på kroppen og har den perfekte passformen.

Er du interessert i nyheter fra Femilet?

Nytt undertøy slippes fortløpende gjennom sesongen, både innenfor basic og mote. Femilet har 4 årlige sesongkolleksjoner, vår, sommer, høst og vinter, så det er alltid nytt og spennende undertøy å finne fra Femilet. Fra Femilet kan du få undertøy med nydelige myke blonder, enten i en miks med glatte kvaliteter, eller hvor det er helt rene blonder både på bh og trusa.

Du kan også få helt glatt ensfarget t- skjorte-BH'er er hvis du vil at BH-en skal være nesten usynlig under t-skjorten. Ønsker du at stroppene skal være usynlige til for eksempel en topp eller kjole, har vi også BH med avtagbare stropper.

Familien leverer både undertøy, BH, undertøy, badetøy og natttøy/hjemmetøy. Felles for alle våre kolleksjoner er at det er moteriktige design, optimale passformer og størrelser fra AG cup. Ønsker du et større utvalg av BH-er opp til H og I cup bør du se etter vårt merke PrimaDonna.

Du kan mikse og matche din Femilet

Vi har med fordel gjort det mulig for deg å mikse og matche de ulike undertøysmerkene med hverandre. Det betyr at du kan velge en BH fra ett merke og deretter finne et par truser fra et annet merke. Du kan derfor lage ditt eget vakre undertøyssett etter fargene, modellene og designene du liker best. Om. Det er alltid en fordel å kjøpe to par truser når du kjøper én BH, siden du vil bruke BH-en i mer enn én dag. Det vil være mange alternativer for deg når du kan mikse de forskjellige brant sammen. Hvis du liker grunnleggende truser, se sloggi-utvalget av sømløse truser eller truser laget av ren bomull.

Utvalget av undertøy fra Femilet

Her hos Netlingeri finner du et stort utvalg av både Femilet basic og Femilet moteartikler. Av de mer populære basisseriene fører vi Angel, Lullu, Helena, Mary, Kristen og Platinum. Disse finnes også i motekolleksjonen og i sesongens aktuelle farger, hvor vi ofte har fargene hvit og sort som base. Vi har som regel det meste på lager og kan sende varene dine til deg umiddelbart, men i noen få tilfeller kan varene være midlertidig utsolgt fra vårt lager, og vi vil derfor kontakte deg for å høre om du ønsker å vente de ca 10 dagene det vil ta oss å få den bestilte størrelsen hjem til deg. Frakt er alltid billig og gratis ved kjøp over 1499 kr.

Familiebadetøy og bikinisett

Det finnes ikke noe bedre enn sommer, sol og varme. Er du klar for å gå på stranden og trenger fortsatt bikinien din? Med Femilet-kolleksjonen av badetøy må du sannsynligvis være klar. Femilet overrasker oss ikke bare med vakkert undertøy, men også vakre bikinisett og badedrakter. Femilet kommer hver vår med en ny kolleksjon med badetøy, hvor det både kommer klassiske modeller, men også fargerike og mer utfordrende modeller. Alt badetøy Femilet lager har sitt eget design og passform.

Du finner både Femilet bikinioverdeler med Big Cup, polstring eller med push up. Et stort utvalg av modeller hvor de fleste har 2 par truser å velge mellom, tai, hipster, midi eller maxi. Familien har den klassiske filippinske bikinimodellen, både med polstring og i Big Cup-modellen, som alltid vil være i sortimentet, eller kan bestilles hjem til deg. Det kan hende du er så heldig å være på reise til høsten, når utvalget av badetøy ikke er spesielt stort. Da vil du alltid kunne finne hjelp med Femiles Philippines-modeller, som er justerbare og perfekte for mange kvinner. Finn din badetøy her.

Vask Femilet undertøy

Vi håper du er fornøyd med undertøyet eller badetøyet ditt fra Femilet, og derfor synes vi du fortjener at det varer i lang tid. Derfor får du en liten guide til hvordan du kan gi undertøyet lengre levetid.

  • Følg alltid vaskeanvisningen nøye. Følger du ikke vaskeanvisningen, mister du kravet og returretten.
  • Må du maskinvask, bruk alltid vaskeposen. Vaskeposen sørger for at undertøyet ditt ikke setter seg fast i maskinen eller omvendt at undertøyet setter seg fast.
  • Vask forsiktig for å beskytte undertøyet mot hard vind.
  • Ikke vask undertøyet eller badetøyet ditt i alt for varme temperaturer, gjelder også for håndvask. Den varme temperaturen gjør at strikken knekker eller løsner og da er undertøyet ditt klart til å kastes.
  • Du må ikke tørketrommel undertøyet ditt. Heng den til tørk i stedet for på en klessnor.

Hvis du vil vite mer om vask av undertøy og badetøy, få tips og råd her.

Få nyheter og tilbud først

Du kan også følge Netlingeri på Instagram og Facebook - da vil du bli oppdatert når nytt Femilet moteundertøy og Femilet basic undertøy kommer til Netlingeri eller du kan melde deg på vår nyhetsbrev og bli varslet først ved f.eks. salg, tilbud og nyheter fra Femilet.

Har du spørsmål til Femilet

Har du ett eller flere spørsmål hjelper vi deg selvfølgelig gjerne. Du kan kontakte oss på telefonnummer +45 41 40 75 00 alle hverdager fra 08.00 – 11.00. Du er også velkommen til å sende oss en e-post på info@netlingeri.no, så svarer vi så snart som mulig.