PrimaDonna badedrakt

Eksklusive badedrakter fra PrimaDonna

Med en badedrakt fra det eksklusive undertøysmerket PrimaDonna får du en lekker badedrakt med perfekt hold og perfekt passform. De eksklusive badedraktene fra PrimaDonna er designet perfekt, akkurat som resten av de mange forskjellige produktene fra det eksklusive merket. Se også utvalget av badetøy og bikini. På denne siden finner du et bredt utvalg av de vakre badedraktene fra det anerkjente og eksklusive merket PrimaDonna.

Alle badedrakter fra PrimaDonna er skapt i et moderne og feminint snitt, som alle kler den motebevisste kvinnen. De er alle skapt for å gi bysten den beste støtten, slik at du kan føle deg komfortabel når du har på deg badedrakten.

De vakre og moderne badedraktene fra PrimaDonna er alle spesielt laget for kvinner med store bryster. Det er derfor hver eneste badedrakt er skapt med akkurat den rette passformen og støtten, slik at du kan føle deg komfortabel uansett når du har på deg badedrakten.

Leter du etter en eksklusiv badedrakt med perfekt support?

Kvalitet og pris går ofte hånd i hånd, og det gjelder også alle de flotte badedraktene fra PrimaDonna. PrimaDonna er nå en gammel kjendis innen undertøy, hvor de siden 1865 har designet vakkert undertøy for kvinner som trenger ekstra støtte. Undertøy som er mest kjent for de vakre blondene og en helt unik passform.

Ser du etter en badedrakt fra PrimaDonna må du også regne med å betale litt mer enn for så mange andre badedrakter. Badedraktene fra PrimaDonna er blant de dyre badedraktene. Men hvis du er villig til å betale litt mer for en vakker badedrakt, er du også garantert en badedrakt som du kan ha i mange år.

Finne en badedrakt som er i stand til å støtte brystene dine perfekt er ikke alltid lett. Den må ikke være for stor eller for liten, og har du stor byste er det viktig at du har en badedrakt som kan støtte og forme i den grad du trenger. Hos PrimaDonna er produktene, inkludert alt badetøy, produsert i utsøkt kvalitet, hvor ingenting er overlatt til tilfeldighetene. Det betyr at alle badedrakter i dag tilhører superligaen av eksklusive badedrakter.

Kan du stole på badedrakten din?

God kvalitet og fine materialer koster mye, alle vet det. Dette gjelder også de eksklusive badedraktene fra PrimaDonna. Med en av de vakre badedraktene er du alltid sikker på å få en badedrakt som aldri vil skuffe deg. Felles for alle badedraktene er at de er produsert i myke, deilige materialer, som har god fordel at de tørker raskt. En hurtigtørkende badedrakt er praktisk fordi den hindrer deg i å bli kald når du går frem og tilbake mellom de mange svømmeturene dine.

Vil du beholde fargen og passformen til PrimaDonnaen din. badedrakt?

Det er viktig å ta godt vare på klærne, dette gjelder også badedrakten din fra PrimaDonna. Klor og saltvann sliter mye på badetøyet ditt, og hvis du ikke tar det av deg i løpet av rimelig tid, risikerer du at både form og farge forsvinner.

Når du har vært i vannet, enten det er et basseng eller sjøen, så ta en god vane med å skylle badedrakten så snart du får sjansen. Noen strender er utstyrt med små dusjer som kan vaske bort det meste av klor og salt. Hvis du ikke kommer i nærheten av vann, gjør det til en god vane å skylle badedrakten med en gang du kommer hjem.

Badetøyet ditt fra PrimaDonna har godt av å vaskes for hånd. Spesielt hvis det er en tannregulering i den. Vask den helst i varmt vann med litt mildt vaskemiddel som er oppløst på forhånd. Bruker du solkrem er det lurt å smøre det på før du tar på deg badedrakten. Solkrem kan misfarges og lage stygge flekker på den vakre PrimaDonna-badedrakten din. Kjøp din eksklusive PrimaDonna-badedrakt hos oss og nyt den unike og deilige kvaliteten som PrimaDonna har blitt kjent for å levere gjennom mange år.