PrimaDonna bikini

Stort utvalg av PrimaDonna bikinier

Med en av de mange vakre bikiniene fra det eksklusive merket PrimaDonna får du en bikini med uovertruffen komfort og passform, som finnes ikke mange andre steder. Siden 1865 har det eksklusive merket produsert vakre badetøy og badedrakter med en uovertruffen passform og et elegant og eksklusivt design.

Hos oss finner du et stort utvalg av de mange flotte bikiniene, som alle er spesielt kjent for sin unike og helt perfekte komfort. En god passform er viktig, spesielt når det kommer til bikinien din. En bikini skal gi deg selvtillit og kunne gi deg unik komfort, uansett hvor mange timer du bruker bikinien. Alle bikinier fra PrimaDonna er designet for å gi brystene dine den beste støtten og den beste passformen, uansett hvilken av de mange modellene fra PrimaDonna du velger.

Mangler du den perfekte PrimaDonna-bikinien?

De fleste som kjenner det eksklusive undertøysmerket PrimaDonna, er også kjent for den veldig deilige og eksklusive kvaliteten som PrimaDonna har blitt kjent for over tid. Den eksklusive og deilige kvaliteten gjelder også for de mange bikinimodellene som merket designer hvert år for motebevisste kvinner.

PrimaDonna har etter hvert blitt et kjent og anerkjent merke som startet helt tilbake i 1865. Helt siden har PrimaDonna skapt førsteklasses luksus, først og fremst for kvinner med stor byste og vakre runde former. PrimaDonna har designet en rekke eksklusive bikinier, hver og en designet for å gi deg den ultimate komforten. De er alle designet i deilige kvaliteter, farger og mønstre, som gir deg et moderne utseende.

Bikinien elsker de vakre formene dine, gjør du ikke?

Alle kvinner er fra naturens side skapt annerledes, og derfor stilles det ofte høye krav til bikinien. Ikke alle kvinner hopper umiddelbart i den trange bikinien så fort solens varme stråler bryter gjennom en varm sommerdag. Å finne den helt perfekte bikinien handler stort sett bare om å finne den som passer best til kroppen din og som passer også best til din kroppstype. PrimaDonna har utviklet flotte bikinier for kvinner med former og store bryster.

Har du rund mage og fine former, velg en bikini med høyt liv. Bikinien med høyt midje vil støtte magen og har en oppstrammende effekt. Du kan også med fordel gå for en bikinitruse som er klippet høyt, det vil få lårene til å se slankere ut. Har du fyldige hofter, velg bikinitruser som er klippet høyt, det vil få bena til å se ut til å se lengre ut.

Vask PrimaDonna-bikinien din på riktig måte

Alt badetøy skal vaskes, og det gjelder selvfølgelig også bikinien din fra PrimaDonna. Det viktigste er likevel at du vasker den skånsomt og på riktig måte. En PrimaDonna-bikini er ikke billig, og derfor vil du kr også ønske å ta godt vare på den.

Klor og saltvann er tøffe forhold for bikiniens delikate stoffer. Sørg derfor alltid for å skylle av klor og saltvann så snart du kan komme til det. Klor og salt påvirker fargen og elastisiteten på bikinien din, og dette bør du helst unngå. Bader du på stranden er det noen ganger små byger hvor du kan skylle av det verste saltet. Hvis ikke må du vente til du kommer hjem.

Hvis du må ligge i solen store deler av dagen, bruker du sannsynligvis også solkrem. Men sørg for å smøre deg selv før du hopper inn i PrimaDonna-bikinien. Får du solkrem på bikinien, vil det etterlate stygge arr som ikke forsvinner. Vask helst bikinien med en kleshenger for hånd, og i et mildt vaskemiddel. Kjøp din PrimaDonna-bikini her på denne siden og få en bikini som vakkert fremhever dine vakre runde kurver.