Sports BH

Les mer om valg av sports-BH her

En sports-BH er bygget for å gi maksimal støtte under raske bevegelser. Forskere har funnet ut at en BH uten riktig støtte under trening og sport risikerer å svekke bindevevet slik at brystene begynner å henge. En god sports-BH kan redusere opptil 75 % av brystbevegelsen under trening.

Det er veldig viktig at når du kjøper en sports-BH for rask og hard bevegelse, at den gir deg maksimal støtte, både for barmen, men også for skulderen og ryggen din. En sports-BH eller en sports-BH er et undertøy som du kan bruke når du er fysisk aktiv, spesielt i forbindelse med løping, på treningssenteret eller bare gjør idrettsøvelser. Sports-BHen er en BH som fokuserer på å minimere bevegelsene i brystet og gir deg bedre komfort.

Din sports-BH skal bidra til å redusere risikoen for at du får skade på brystvevet. På nettsiden vil du kunne finne et utvalg forskjellige sports-BHer, og forhåpentligvis finnes det en for deg også. Se på nettsiden vår og føl deg komfortabel når du driver med sport.

Hvilken effekt har sports-BH-en din på brystvevet?

En BH med eller uten bøyle hjelper til med å støtte din barm og brystvev. Det er viktig at brystvevet ditt får god støtte med BH, slik at brystvevet ikke blir for løst. Hvis barmen din ikke får noen form for støtte, kan du oppleve at barmen din vil synke etter en stund.

Når du driver med sport er det utrolig viktig å bruke en sports-BH, slik brystene dine må ha. maksimal støtte når du gjør harde bevegelser. Hvis du ikke bruker støtte til de harde idrettsbevegelsene, vil brystvevet raskt bli slapt. Ta vare på brystvevet og bruk sports-BH når du driver med sport.

Merk passformen - Les mer her

Når du skal ut og velge sports-BH der er flere ting du bør vurdere. For det første er det selvfølgelig viktig at sports-BH-en din sitter riktig når du er ute og trener. Det er altså ikke kr å stå foran speilet og se om det sitter pent – det må føles riktig. Sving med armene, løp på stedet, hopp litt opp og ned – og legg merke til om det er noe som strammer eller plager deg.

Hvis det er noe som plager deg når du hopper eller løper litt i stedet, det blir bare verre når du må ut og bruke sports-BH-en på ordentlig. Sports-BH-en din må sitte perfekt, holde barmen godt og ikke gli rundt kroppen når du beveger deg.

Når du sjekker en sports-BH, vær oppmerksom på omkretsen. Ligger omkretsen fast på naturlig måte, og glir ikke rundt kroppen når du løfter armene eller lignende. da har du akkurat passe omkrets. Omkretsen er den som skal støtte bysten din mest, det er ikke stroppene som skal støtte bysten.

Du bør imidlertid også se på tykkelsen og formen på stroppene og se hvordan de sitter på. skuldrene dine. Du vil kunne finne et utvalg sports-BH'er hvor du kan justere stroppene til et kryss på ryggen. En sports-BH med kryssrygg kan ha den fordelen for deg at trykket på skuldrene er et annet og bedre sted.

Hvilken sports-BH er best

Det alt avhenger av hvilken størrelse bysten din er, samt hvilken modell som passer deg best. Ingen merker er bedre enn andre merker. De ulike merkene vil ha ulike modeller, noe som selvsagt betyr at det vil være mange alternativer for deg å velge mellom. Du kan finne sports-BH som både passer best for deg med liten byste, men også deg med stor barm som trenger god støtte, både for brystet, men også for skuldrene og ryggen.

For deg med stor barm har du muligheten til å finne en sports-BH med brede stopp, som vil bli fordelt over et større område på skuldrene dine. Brede stropper vil være mer behagelig for deg. Hvis du krysser stopperne på ryggen, vil ikke brystet føles på langt nær så tungt for deg når du driver med sport.

Riktig bryststøtte – Vær oppmerksom på støtten din

Det er selvfølgelig din sports-BH sin viktigste jobb å gi ordentlig støtte til bysten. Men riktig støtte er ikke det samme som at bysten din blir presset helt flat. Da risikerer du rett og slett at brystene støter mot hverandre i gangen, og det kan bli skikkelig ubehagelig i lengden.

Det er viktig at du får en BH som er riktig størrelse i kopp, slik at barmen din får kr plass til å bevege seg. Skålen skal selvfølgelig fortsatt sitte tett i bollen og rundt omkretsen, men ikke så tett at det er ubehagelig. Koppen må lukke seg naturlig rundt brystene dine, slik at barmen ikke hopper ut når du er i bevegelse.

Materialene som merkene Triumph, Anita og PrimaDonna bruker er av høy kvalitet. Materialene gir deg den beste effektiviteten og lar huden din puste. Sports-BH-en din kan inneholde polyamid, noe som gjør sports-BH-en din mer fast og også våt. Det sterke fibermaterialet, polyester, bidrar til å gjøre sports-BH-en din enkel å bruke og rengjøre, siden den ikke krymper. Det vil også være elastan i sports-BH-en din, som er strikken som gjør sports-BH-en din elastisk å bruke.

Finn din favoritt - og prøv noe nytt

Du vil sannsynligvis har funnet din favoritt sports-BH, som du alltid har vært vant til å bruke, siden den er den beste for deg og din sport. Derfor går du kr også inn og kjøper samme modell neste gang du trenger en sports-BH. Selv om det er samme Sports-BH du kjøper hver gang, kan design og materialer lett endre seg litt med årene.

Det kan også være at det er noen nye Sports-BH på markedet, som du faktisk passe bedre. Så finn en god sports-BH, men prøv også nye en gang i blant. Det kan også være at brystene dine endrer seg med årene. Du vil alltid ha et utvalg å velge mellom, dette gjelder både merker, størrelser, modeller, farger og mye mer. Du finner sports-BH i cupstørrelser A til F, og med omkrets fra 70 til 90. De nye trendene og motefargene finner du også på nettsiden. Se det store utvalget av sports-BH-er men også tilbehør som løpeshorts, løpebukser, løpeskjorter i både korte og lange ermer.

Merker, spenner og folder på sports-BH-en din

Hva trenger du sports-BH-en din til? Hvis den er beregnet på yoga, gymnastikk eller andre idretter hvor du ligger på rygg, vær oppmerksom på at Sports BH ikke må ha spenner på ryggen. De fleste sports-BH i dag har ikke så veldig mange detaljer da det er viktigst at det ikke plager deg noe sted når du driver med sport.

Du vil helt sikkert også legge merke til at det sitter fast instruksjoner på din nye BH, som vil definitivt plage deg i sporten. For at det ikke skal plage deg, kan du like godt klippe dem av – men husk å notere hvordan du vasker og behandler sports-BH-en din riktig eller ta vare på vaskeanvisningen for sikkerhets skyld.

Spør oss hvis du er i tvil

Det kan være vanskelig å føle hvordan en sports-BH sitter når du handler på nett. Derfor tilbyr vi naturligvis også hele 365 dagers returrett, slik at du kan prøve din Sports-BH hjemme i stua før du virkelig tar den i bruk. Har du noen spørsmål om størrelser eller For andre detaljer om våre Sports BH-er er du selvfølgelig velkommen til å ringe kundeservice på 97 41 04 15 eller sende oss en e-post på info@netlingeri.no. Husk også å se vårt utvalg av BH & Nursing BH og hvis du er i tvil om hvordan du finner riktig BH-størrelse, kan du lese mer i vår veiledning om BH-størrelser.

Slitestyrke og vask

En sports-BH varer ikke evig. De mange tøyningene og påkjenningene strekker stoffet hver gang du bruker det, og etter hvert er all støtten i BH-en dessverre borte. Har du en sports-BH som du kun bruker en eller to ganger i uken, bør du regne med at den varer ca. et år – kanskje maks 8 måneder. Hvor ofte bør du vaske sports-BH-en din? Når du vasker BH-en ofte, varer den faktisk lenger, og det høres kanskje sprøtt ut. Når strikken er vasket og ren, beholder den styrken mye bedre.

Det kommer selvfølgelig også an på hvor ofte du driver med idrett, hvilke idretter du driver med og hvor mye du svetter, men vi anbefaler at du vask sports-BH-en din etter 2 treningsøkter, også fordi sports-BH-en din sitter tett inntil kroppens hud, hvor det alltid vil dannes så små bakterier. Her får du noen tips til hvordan du vasker sports-BH-en riktig. Husk alltid å følge vaskeanvisningen nøye.

  • Vask alltid sports-BH-en i vaskeposen, og har du ikke vaskepose kan du kjøpe en hos oss.

    • Hvis du skal vaske sports-BH-en i vaskemaskinen, bruk en vaskepose og bruk et vaskemiddel for fint materiale og et fint vaskeprogram.
    • Ikke legg sports-BH-en din i tørketrommelen. Strikken i sports-BH-en tåler ikke den høye temperaturen, og sports-BH-en din vil uansett tørke raskt.

    Er du fortsatt i tvil om hvordan du skal vaske sports-BH-en, klikk så her.