33 dagers retturretlevering tilen pakkeshop nær deg
dag til dag-leveringMed oss får du den beste kundeservice

LINGERILEKSIKON

Lingeri- og undertøysleksikon

Vi har utarbeidet et lekkert leksikon med de forskjellige betegnelsene innenfor undertøy. Dette skulle gjerne hjelpe på de eventuelle spørsmålene som måtte være når dere leser varetekstene. Hvis du fortsatt er i tvil om noe, er du velkommen til å kontakte oss på:

telefon: +45 97410415
eller
e-post: lager@netlingeri.dk

Vennlig hilsen

Netlingeri.dk

BH med bøyle og innlegg:

Hvis man har en skål i størrelse A til D, oppnås ofte den beste støtten med en BH med bøyle og innlegg. Bøylen gir god støtte, og innlegget gir en god og fyldig barm.

BH med bøyle uten innlegg:

Har man en fyldig barm, kan man med fordel velge en BH uten innlegg. Den gir en god støtte uten at barmen virker større.

BH med push-up:

Har man en litt mindre barm, kan en push up-BH være den riktige løsningen. En push up-BH er en BH med ekstra innlegg, som får barmen til å se større ut og gir en flott kavalergang

BH med halterneck:

De normale stroppene er avtakbare. Det følger med en annen stropp som går fra den ene skålen bak nakken til den andre skålen. Det gir flotte "bare" skuldre og bar rygg. BH-er som denne kan oftest også brukes som stroppløs BH.

Minimizer BH:

For noen er en stor barm ikke nødvendigvis lykke. Med en minimizer-BH er det mulig å få barmen til å se mindre ut. Minimizer-BH-en er fremstilt i et kraftigere materiale, og med sin spesielle oppbygging samler den barmen og får den til å se mindre ut.

Sports-BH:

Er bygget opp til å gi maksimal støtte ved raske bevegelser. Forskere har funnet ut av at en BH uten riktig støtte ved mosjon og idrett risikerer å strekke bindevevet slik at brystene kommer til å henge. En god sports-BH kan redusere helt opptil 75 % av brystets bevegelse under mosjon.  

Find sports BH'er!

Amme-BH:

Er utviklet til å gi en optimal støtte under graviditeten og mens du ammer. Med en hekte kan du lett og usjenert åpne skålen slik at ammingen ikke blir til et problem.

Find amme BH'er!

String:

Med G-string unngår du merker fra trusekanten i buksene på grunn av den y-formede trusen som bak ofte bare er en tynn snor. G-string, som har sitt navn etter den tynneste strengen på en fiolin, designes i dag med forskjellige bredder på forstykket.

Hipster:

Hipster-trusen har fått navnet etter det engelske ordet for hofte. Trusen sitter nemlig på hoften, eller rett under. Den lavtsittende trusen er perfekt til de moderne buksene som er lave i livet. Hipster kan også fås som string i bakstykket.

Tai:

En truse som går opp til livet. Med høye benskjæringer gir Tai-trusen illusjonen av lengre ben. Trusen dekker en god del av rumpen.

Maxi:

Trusen er høyere i taljen enn Tai-trusen, og har en lavere benutskjæring. Det gir dermed en god støtte til både mage og rumpe. Den passer derfor godt til de litt runde formene.
LINGERI OG UNDERTØY TIL KVINNER

Netlingeri.dk har siden 2006 solgt undertøy online til jenter i alle størrelser. Alle våre medarbeidere er lingeri-utdannet og vil derfor alltid kunne svare på eventuelle spørsmål. Vår misjon er å gi deg mulighet for å handle nytt lingeri når du har behov og tid til det. Da er vi nemlig sikre på at du alltid vil kunne finne det undertøyssettet du ønsker. Hvis du søker etter high end motetøy, så skal du besøke nettstedet www.fashionfifteen.dk. Her er et stort utvalg av det beste fra dansk motetøy.

UNDERTØY I ALLE STØRRELSER

Vi fører et stort sortiment av undertøy, lingeri, bikinier og badetøy, så sjansene er gode for at du finner settet som passer til deg. Vi har utelukkende kvalitetsmerker på vårt lingeri- og undertøyslager: Marie Jo, Bjørn Borg, Chantelle, Sloggi, Prima Donna og Triumph, Missya, Change, Chantelle og flere. Vi har også en BH-guide hvor du kan finne din BH-størrelse. Fra Triumph-kolleksjonen har vi et stort program med deres populære «stram opp»-serie. Kjøper du for 799 kr, er det fri frakt på alle ordrer.  

Kontakt os

Netlingeri   |   Niels P Thomsens Vej 3   |   7500 Holstebro   |   97 41 04 15   |   info@netlingeri.no