TRUST US

Vi lever av fornøyde kunder…

For oss er det viktig at alle kundene våre får en positiv opplevelse når de handler lingeri og undertøy på Netlingeri. Heldigvis lykkes det for oss. Mange kunder sender oss derfor en kommentar. Les tidligere kunders kommentarer og bedøm selv – vi er stolte over de fine kommentarene vi har fått fra kundene våre.

Supert firma å handle hos

Veldig rask levering fra Netlingeri, uansett om man handler til seg selv eller om man sender varene som gave til en annen adresse. Det var gratis å få pakket varene inn.

Gitte Svendsen – ordre 15485481

Enkelt, tillitsfullt – og et meget stort utvalg

Man handler, og man får den varen som er bestilt. Teksten ved varen beskriver det bestilte godt. Gratis frakt.

Susanne Berthelsen – ordre 13845924

Levering av bikini

Varen ble levert til pakkeshop i løpet av to dager og varen svarte til forventningene. Helt supert. Jeg er veldig fornøyd med bikinien fra Femilet.

Innika Olaufsen – ordre 16002984

Veldig enkelt og greit, og mange gode tilbud

Jeg er glad for å ha bestilt tre BH-er, to fra Triumph og en fra Prima Donna. Jeg er veldig fornøyd med materialet, passformen, forsendelsen og tilbudet. Jeg gir mine varmeste anbefalinger

Irma Bodilsen – ordre 15824416

Raskt og enkelt

Netlingeri er en oversiktlig hjemmeside med rask levering. Alt var som det skulle være, og størrelsene passet perfekt på det lingeriet jeg fikk levert fra Missya – veldig enkelt og greit, rask levering

Heidi Warming – ordre 13990281

LINGERI OG UNDERTØY TIL KVINNER

Netlingeri.dk har siden 2006 solgt undertøy online til jenter i alle størrelser. Alle våre medarbeidere er lingeri-utdannet og vil derfor alltid kunne svare på eventuelle spørsmål. Vår misjon er å gi deg mulighet for å handle nytt lingeri når du har behov og tid til det. Da er vi nemlig sikre på at du alltid vil kunne finne det undertøyssettet du ønsker. Hvis du søker etter high end motetøy, så skal du besøke nettstedet www.fashionfifteen.dk. Her er et stort utvalg av det beste fra dansk motetøy.

UNDERTØY I ALLE STØRRELSER

Vi fører et stort sortiment av undertøy, lingeri, bikinier og badetøy, så sjansene er gode for at du finner settet som passer til deg. Vi har utelukkende kvalitetsmerker på vårt lingeri- og undertøyslager: Marie Jo, Bjørn Borg, Chantelle, Sloggi, Prima Donna og Triumph, Missya, Change, Chantelle og flere. Vi har også en BH-guide hvor du kan finne din BH-størrelse. Fra Triumph-kolleksjonen har vi et stort program med deres populære «stram opp»-serie. Kjøper du for 699 kr, er det fri frakt på alle ordrer.  

Kontakt os

Netlingeri   |   Niels P Thomsens Vej 3   |   7500 Holstebro   |   97 41 04 15   |   info@netlingeri.no