Triumph minimizer

Elsker du Triumph Minimizer?

Med en minimizer-BH fra Triumph får du en BH, som sitter perfekt på brystene dine. På denne siden finner du et stort utvalg av mange flotte minimizer-BH, som også kalles big cup, som alle er utviklet for kvinner med store bryster.

Når du skal finne en minimizer-BH er det viktig å finne en BH som sitter godt på de store brystene dine. En minimizer-BH skal hjelpe til med å støtte brystet og få det til å virke mindre, det gjør de vakre store cup-modellene fra Triumph. Alle Triumphs fine minimizer-BHer er alle produsert i vakre materialer og nesten uten synlige sømmer. En minimizer BH er derfor den perfekte BH hvis du er ute etter en BH med perfekt støtte.

Hva er en minimizer?

Siden 1886 har det tyske merket Triumph laget undertøy for kvinner i alle aldre. Blant annet vakre BH-er som både støtter og former brystet på akkurat de riktige stedene. På grunn av den stadig populære BH-en har Triumph siden utviklet en minimizer-BH spesielt for kvinner med store bryster. Kvinner er forskjellige og det samme er brystene deres. Noen kvinner har av naturen blitt utstyrt med små bryster, andre med store. Men like mange forskjellige bryster det finnes, har kvinner like mange meninger om brystene sine.

Ikke alle kvinner liker å ha veldig store bryster, og noen får til og med mye ubehag på grunn av de store brystene. De er tunge og kan også komme i veien for mange ting. For disse kvinnene har Triumph utviklet en stor cup-BH, som hjelper til med å støtte og forme brystene slik at de både har en god holdning og figur.

En minimizer-BH, også kalt Big-Cup-BH, har blitt designet for å redusere brystene dine slik at de ser mindre ut. Derfor er den designet med en optisk effekt, som gjør at BH-en får brystene til å virke mindre enn de er. En minimizer-BH kan redusere størrelsen på brystet med én cupstørrelse.

Triumph minimizer i høy kvalitet

Triumph er et kjent merke over hele verden, og er blant annet kjent for en meget høy kvalitet og en helt perfekt passform. Dette gjelder også alle deres store koppmodeller. Hver av de mange store koppmodellene er designet for å forme og støtte de store brystene dine. Men på en så god måte at det blir en absolutt nytelse å bruke den populære BH-en med store kopper.

De populære modellene med store kopper er alle designet med høyformede skåler. Noe som betyr at bollen sitter høyt på brystet. Triumphs store koppmodeller er alle designet med brede og sømløse stropper som sikrer en behagelig, myk og behagelig passform.

Hver av de deilige store koppmodellene er fint dekorert med fine søte detaljer, som små broderier og feminine applikasjoner. Alle små ting som ikke lar deg være i tvil om hvem som har produsert de vakre store koppmodellene. En stor koppmodell fra Triumphs kolleksjon kombinerer fin funksjonalitet med overdådig design. Du kan fritt velge mellom mange vakre og diskrete farger og flotte mønstre.

Hvis du er på utkikk etter en vakker BH som ikke klemmer eller presser seg inn i huden din, så er en av de veldig vakre modellene med store kopper fra Triumph er et fantastisk og innovativt produkt. De store cup-modellene er skapt med en helt unik bærekomfort som du ikke finner i mange andre BH-er fra det anerkjente tyske merket Triumph. Kjøp din minimizer-BH fra Triumph hos oss og bli begeistret for BH-en samme utmerkede kvalitet.