Tommy Hilfiger badedrakt

Handle eksklusive badetøy fra Tommy Hilfiger

Det amerikanske klesmerket Tommy Hilfiger er spesielt kjent for sin bruk av røde, blå og hvite farger. Fargene brukes i mange av deres populære produkter. Dette gjelder også mange av deres sporty og klassiske Tommy Hilfiger badedrakter, som appellerer til mange kvinner verden over. Tommy Hilfiger er kjent for sine BH'er, natttøy, badetoy, truser, bikinier og topper. Badedraktene fra Tommy Hilfiger er både klassiske, elegante og luksuriøse, og kler den aktive kvinnen perfekt. For hvem sport og en aktiv hverdag er uunngåelig. Badedraktene er produsert i deilige materialer og av fantastisk kvalitet.

Her på Netlingeri.no finner du et stort utvalg av de mange stilige badedraktene fra Tommy Hilfiger. Alle er produsert i slitesterke materialer og designet i beste passform, noe som sikrer deg en fantastisk passform hele dagen.

Badedressen - en ekte klassiker

Den klassiske badedrakten har opplevd et sterkt comeback de siste årene. Den helt vanlige badedrakten har i mange år blitt overskygget av den bittelille bikinien. Som mange, spesielt unge kvinner, har sverget til. Men de siste årene har den klassiske badedrakten igjen blitt et attraktivt og populært klesplagg på stranden. I stor grad også blant veldig unge kvinner.

Hvert år kommer det nye smarte kolleksjoner av flotte badedrakter. Dette betyr også mange nye snitt og nye farger som korall, gul, svart og kjølig blå. Dette er også en av grunnene til at de smarte badedraktene har blitt varme igjen.

Feminint, klassisk og enkelt badetøy fra Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger er utvilsomt et av verdens største merker, som blant annet designer klassisk og enkelt badetøy blandet med en moderne vri. For designeren bak de flotte badedraktene var og er den enkle klassiske stilen en selvfølge.

De mange badedraktene er alle designet i ulike stiler og snitt. På denne siden finner du blant annet:

  • Badedresser med brede stropper
  • Badedresser med smale stropper
  • Badedresser med justerbare stropper
  • Badedresser med kryssede stropper foran
  • Badedresser med korsrygg
  • Badedresser med halterneck
Det er mange forskjellige alternativer når det kommer til de vakre Tommy Hilfiger badedraktene. Kolleksjonene byr på mange nye design men også mange forskjellige farger som gul, rød, svart og med fargede striper.

Smart og sporty design fra Tommy Hilfiger

Det er aldri noen tvil om Tommy Hilfigers klassiske badedrakt. Ikke engang om hvem som står bak det klassiske designet. Den lille rektangulære røde og hvite logoen er veldig iøynefallende og blir ofte synliggjort på mange av badedraktene. Tommy Hilfiger følger hele tiden med på de siste trendene innen badetøy. Derfor finner du også her hos oss alle de nyeste og flotteste badedraktene fra det kjente merket.

Dette er nye snitt som smarte utskjæringer i ryggen. Små detaljer med fine sløyfer. Badetøy med grafiske striper i rødt, blått og hvitt. Noen med frekke utskjæringer med look til magen, andre er designet i metalliske farger med små detaljer i nakken og på hoften.

Bruk en Tommy Hilfiger badedrakt som tilbehør

Her på Netlingeri.no kan du finne mange forskjellige modeller av vakre badedrakter. Ser du deg litt rundt finner du blant annet klassiske ensfargede badedrakter, badedrakter med halternekke, badedrakter med brede eller smale stropper og badedrakter med enkelt stropp over skulderen. De fleste kvinner vil sannsynligvis tro at badedrakter bare må brukes til bading. Men det er fortsatt andre kreative måter å bruke den på. Bruk for eksempel din Tommy Hilfiger badedrakt som ekstra tilbehør sammen med favorittshortsen din. Eller sammen med et fint sommerskjørt på en varm og solrik sommerdag.

Her på Netlingeri.no finner du et stort og spennende utvalg av flotte badedrakter fra det anerkjente merket Tommy Hilfiger. De er både klassiske, fargerike, sporty og iøynefallende. Så dykk ned i vårt store utvalg og la deg friste av de mange flotte badedraktene fra Tommy Hilfiger.