Sloggi bodystocking

Elsker du også Sloggi Bodystockings?

Bodystockings er hotte, og det gjelder også de mange forskjellige flotte modellene fra det populære merket Sloggi. Med en kroppsstrømpe fra Sloggi får du en kropp som sitter vakkert og elegant på kroppen. På denne siden finner du et bredt utvalg av elegante bodystockings.

Hos Sloggi er ditt velvære i fokus, derfor har Sloggi laget alle slags deilige bodystockings, som alle er designet i super vakre materialer. Alle har den samme fantastiske komforten og passformen som du finner i mange andre produkter fra det svært populære merket.

En vakker bodystocking fra Sloggi

En bodystocking er vakker og elegant, og trenger ikke å forveksles med frekt undertøy. En bodystocking er det perfekte tillegget til resten av antrekket ditt. Både til hverdags, fest og som annerledes og luksuriøst undertøy.

Mange kvinner forbinder en bodystocking med frekt og forførende undertøy, som kun brukes ved helt spesielle anledninger. Men faktisk trenger en bodystocking ikke bare brukes når du vil skjemme bort noen du bryr deg mye om. En bodystocking er elegant. Hvis kvaliteten er like god som en bodystocking fra Sloggi, så blir du lett fristet til å bruke den nesten hver dag.

Det som kjennetegner en bodystocking er at den lukkes i bunnen ved hjelp av noen små knapper. Knappene gjør det enkelt for deg å åpne bodyen, noe som er veldig praktisk for eksempel i forbindelse med et toalettbesøk.

Sloggi har designet et mangfold av flotte og enkle bodystockings, som alle er produsert i samme kvalitet som resten av alle de fantastiske produktene Sloggi har produsert over tid. Blant utvalget finner du bodystockings som både er helt enkle, uten en eneste detalj, men også bodystockings som er fint dekorert med små søte feminine blonder.

Kan Sloggi forme seg?

Med noen av Sloggis mange elegante bodystockings er det den veldig populære shapewear-effekten. De vakre bodystocking-modellene fra Sloggi er alle laget i fantastiske materialer, som smyger seg inntil kroppen på en veldig behagelig måte. Du får full bevegelsesfrihet siden stoffet følger hver eneste bevegelse.

De vakre bodystockings er designet uten sømmer, noe som betyr at de enkelt kan bæres under et stramt skjørt eller under et par av favorittjeansene dine. Uten å stå i veien i løpet av dagen.

Felles for de fleste bodyer fra Sloggi er at de er merket med OEKO-TEX, som betyr at den enkelte bodyen har gjennomgått en bærekraftig produksjon, og derfor er testet. for ulike helse- og miljøskadelige stoffer.

Ta vare på kroppen din

En vakker bodystocking fra Sloggi er verdt å ta godt vare på. Behandler du den på riktig måte, kan du også ha glede av den veldig lenge. Er du i tvil om hvordan du gjør det, er det noen tips som er gode å følge hvis du vil holde den deilige bodystockingen fin og elastisk.

Når du skal vaske bodystockingen, anbefales det les som alltid vaskeanvisningen. Vask alltid kroppsstrømpen for hånd, spesielt hvis den inneholder en bøyle. Før du vasker bodystockingen, er det lurt å løse opp vaskemiddelet i varmt vann.

Hvis bodystockingen din er hvit, er den sannsynligvis farget hvit. Sørg derfor alltid for å bruke vaskemiddel til farget tøy, gjerne til ull. Ullvask er mer skånsom mot de fine materialene. Bruk aldri tøymykner. Tøymykner lukker fibrene i stoffet.

Bruk heller aldri tørketrommelen og unngå å vri bodystockingen tørr. La aldri din Sloggi-bodystocking tørke i direkte sol, da dette kan føre til misfarging.

Kjøp din vakre bodystocking fra Sloggi hos oss og kjenn hvordan de fine materialene smyger seg komfortabelt rundt kroppen din.