Sloggi BH uten spiler

Stort utvalg av Sloggi BHer uten spiler

Med en lekker bøyle-BH fra Sloggi får du en vakker BH med en fantastisk passform. BH-er har en unik passform som gjør at BH-en sitter veldig behagelig på brystene. På denne siden finner du et bredt utvalg av mange flotte bøyle-BH'er fra Sloggi. De vakre og veldig feminine BH-ene uten bøyle er alle produsert i vakre materialer. Noe som gjør opplevelsen av å bruke en BH uten bøyle fra Sloggi til en veldig behagelig følelse.

Med en BH uten bøyle fra det svært populære undertøysmerket kommer du deg enkelt og elegant gjennom dagen. Helt uten irriterende sømmer og skrapete etiketter. Men med en bøyle-BH som føles helt perfekt på din bare hud..

BH-er med bøyler

De mange bøyle-BH-ene har blitt populære blant mange kvinner. Med Sloggis velkjente og gode komfort er det heller ikke så vanskelig å forstå. En BH uten bøyle er behagelig, men samtidig er den også ganske praktisk. Undertøysmerket Sloggi har designet mange flotte bøyle-BH, som alle har et veldig enkelt og feminint utseende.

Kvinner er forskjellige og det samme er brystene deres. Ingen bryster er like, og derfor er det også mange ulike behov for riktig støtte. Sloggis bøyle-BH gir brystene perfekt støtte med unik komfort.

Bruker du riktig Sloggi bøyle-BH?

Kanskje, som mange andre kvinner, tror du også at det kan være vanskelig å se hvilken av de mange bøyle-BH-ene som er den ideelle for deg. Men når du først har prøvd en av de flotte bøyle-BH-ene fra Sloggi, kan det være vanskelig å slippe den igjen. Sloggi er uovertruffen komfort og passform. Alle produktene er utviklet med deg og din velvære i sentrum.

Det som kjennetegner Sloggis undertøy og deres mange forskjellige BH-modeller er at de kan brukes av alle kvinner i alle aldre. For Sloggi handler det mest om den enkelte kvinnes behov. Et behov for å føle seg komfortabel gjennom dagen.

Det perfekte paret

Selv om du sannsynligvis har funnet den perfekte bøyle-BH, vil den ikke vare evig. Det sies at en BH kan holde seg vakker i ca. 8 måneder. Etter dette begynner elastisiteten gradvis å forsvinne. Dette ser man blant annet ved at BH-en din uten bøyle begynner å se matt og slitt ut. Du kan se at de små elastiske båndene i BH-en begynner å ryke. Hvis BH-en din er pyntet med små fine lisser, vil disse også se kjedelige ut ettersom tiden går.

Bygel-BH krever den beste pleie

Når du begynner å vaske bøyle-BH, er det en veldig god idé å følge den medfølgende vaskeanvisningen. Unngå helst å vaske BH-en i vaskemaskinen. En tur i vaskemaskinen kan lett ødelegge BH-en din. Vask i stedet BH-en for hånd. Løs opp et mildt vaskemiddel – gjerne vaskemiddel for fargede klær – i varmt vann. La aldri BH-en ligge i vannet, men vask den umiddelbart. Unngå å overdrive vaskemiddelet og bruk aldri tøymykner.

Tøymykneren vil lukke fibrene i stoffet. Bruk heller aldri tørketrommel, men klem i stedet ut vannet før du legger det til tørk. La aldri BH-en eller annet undertøy tørke i solen, da dette kan føre til at tekstilene falmer.

Ser du etter en BH uten bøyle men samtidig en BH med fantastisk og unik komfort. Da er det store utvalget av flotte BH-er uten bøyle fra Sloggi absolutt verdt å lete litt ekstra. Kjøp din BH uten bøyle fra Sloggi på denne siden og kjenn hvordan den enkelte BH-en overrasker med sitt myke materiale på naken hud.